- 19 Mayıs 2020
- 47.255
- 212.241
- 548
Sizin ilişkiniz bitmiş. Ordan burdan silmemesi, arada hortlayıp geri kabuğuna çekilmesi bir anlam ifade etmiyor. Neticeye bakın, ilişkiniz fiilen bitmiş, otta çöpte mana aramanın faydası yok.8 yıllık bir iliskim vardi. İlk sevgilim kendisi. Bundan 8 ay önce yurtdışına çıktı ve değişmeye basladi maddi gucu etkiledi. Ama zaten paragoz bir insan değilim kendisi issiz kalsa bile destek oldum. Neyse iste orada ki ortami ve arkadaşlarini bildiğim icin icimde surekli bir kuruntu vardı. Onun 2. Bir instagrami oldugun farkettim ve beni engellemis gormeyim diye.. fakeden istek attim kabul etti. Sonra anladi hesabi sildi ve beni aradi yoklamak icin ben renk vermedim ama sonunda olay patladi ve direk kabullendi evet vardi bir kac kizla konustum takildim oylesine seni aldatmadim dedi. O gun bile senle evlencem sen olcaksin diyen adam olayi patlayinca ne aradi ne sordu ustune ustluk ben ins takipten cikinca 8 yil once ki sevgilisini takip etmis. Yine tepki vermedim sustum. 1 ay sonra ne yapmaya çalıştığını sordum. İliski istemiyorym boyle cok rahatim dedim. Ailesi ile tanistim gelin olarak gorurler ve cok seviyorlardi beni. Sonra ben o kizi takip ettigini soyleyince ve konustugu kizlardan birini buldum o olayı da patlatinca rahat birak beni uzatma dedi. Şok oldum görüldü verdim hic bir sey demedim. Baktim ki o instagramini da silmis suan instagram kullanmiyor. Taciz de etmedim kufurde etmedim onca olaya ragmen ben onu rehberden sildim ama o wp sinden beni silmedi. Bu aldatma olayı da 2 sene önce olmus. Ama seviyorum evlencem diye baski yapan erkek toz oldu kayboldu zaten ulkeler de farkli hic bir iletisim yok. Siz ne dusunuyorsunuz pişman olmasini cok istiyorum. Her hangi bir harekette bulunmuyorum. Son gun baskasi mi var dedigim de hayir yok senle olan yasayacagimiz seyler hayalde kaliyor uzatacak bir sey yok dedi bana. Yanimdayken ellerimin icini open adam buna dönüştü. Zeytinyaği huyu vardir. Cok gururludur ayrıldığımız da hep ben önce adım attim. Yaklasik 50 gun oluyor. Sizce pisman olacak mi yada silip atmasi bu kadar kolay mi 8 yılını ? Cok uzattim kusura bakmayin.