• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rehberinde ismimle kayitliyim..

Romantik kelimelerle kaydetmesi bir ARTI
ama
İsim soyisimle kaydetmesi bir EKSİ değil diye düşünüyorum.

Benim sevgilim beni ismimle kaydedebilir. Büyütmem. Ama nasıl kaydettiğini biliyorum ve hoşuma gidiyor.

Eski sevgilim erkek ismiyle kaydetmişti ki o bir facia işte. Eski demiştim di mi.
Konunun dışında ama yanlış anlamadıysam güzel bir ilişkiniz var, çok sevindim allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.

Sitede yüzyüze tanışmasak da çok güzel yuvalarının olmasını temenni ettiğim birkaç insan var biri de sizsiniz.

Konunun dışında ama yanlış anlamadıysam güzel bir ilişkiniz var, çok sevindim allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.

Sitede yüzyüze tanışmasak da çok güzel yuvalarının olmasını temenni ettiğim birkaç insan var biri de sizsiniz.
Ay çok teşekkür ederim
Salak salak gülümsüyorum ekrana :)
Daha çok yeni, 1 ay bile olmadı. Ben de inanamıyorum aslında.
Dilekleriniz için tekrar çok teşekkürler

ben de kocacim diye esimde de esim diye kayitli.ama ben onu karicim yaptim fakat degistirdi beyefendi.birileri gorurmus de iste tipik turk erkegi.sende en azindan onu isimle kayit et osorun yapmiyosa sende yapma.nisan falan olunca askim diye kaydedersin...

Aranızda başka sorunlar var bence. Evet bence de fazla resmi ama ben olsam azcık laf vurur alır kendimi istediğim gibi kaydederdim :) Yani büyütecek bir şey yok. Eski sevgili olaylarına kıyasına girip kendinizi küçültmeyin erkekleride yüceltmeyin. Ona aşkım demek isteseydi ayrılmazdılar heralde.

Takilmayin boyle seylere. Ben de cok severim isim ve soyisimle kaydetmesini. Hatta esim o sekilde kayitlidir, ilk gunku gibi.

Ben de sevgililerimi hep ismiyle kaydetmişimdir. İsteyen sevgi sözcükleriyle kaydeder, öyle mutlu olur. Ama sonuçta onu ne kadar sevdiğimi birkaç kelimeye indirgeyerek göstermeme gerek yok, telefona mı hava atıyorum nedir yani? Orada "Aşkım" yazsa ne değişir ismi yazsa ne değişir benim ona olan sevgim değişmez ki bununla.

Ama sizin probleminiz daha farklı. Daha önceki sevgilisini "Aşkım" diye kaydetmiş ben niye ismimleyim diyorsunuz sanırım. Adam hep isimle kaydetse yukarıda söylediğim geçerli olabilir ama burada durum farklı. Bu ilişkisini ne zaman yaşamış? Yani lise ilişkisi, ne bileyim daha az olgun olduğu bir çağıysa "aşkım, bebeğim" diye kaydetmek şu an ona saçma geliyor olabilir, düşünce tarzı değişmiş olabilir diye düşündüm.

Size sevgisini hissettiriyorsa, yanında mutluysanız bence nasıl kaydettiğinin bir önemi yok. Size sevgisini, saygısını hissettirdiği sürece bunlara takılıp huzurunuzu bozmayın derim ben.

Bende isimle kaydetmeden yanayim olgun gelmiyor bana askimlar bitanemler nefesimler diye kaydetmeler ama yapanada saygi duyarim tabi..
Ama haklisin soyad fazla olmus bir yandan 'O bastan beri öyle kayitliydi ' demesi dahada tuhaf

Biz de esimle birbirimizde isim soyisim olarak kayitliyiz

Hatta bende şöyle yazıyor

Eşim isim soyisim. Disarida basima bişey gelse Telefonumu bulan esimi arayabilir böylece diye dusundum.

Kardesim de isim soyisimle kayıtlı mesela

Ben takilacak bisey görmedim. Aşkım yazdigi 2 ay sürmüş bence öyle yazmamasi daha hayırlı :)

bozulmanızı anlayabiliyorum ben de erkek arkadaşım bir ara aramız bozukken ismimi farklı kaydetmişti yine önceden de benim ismimdi ama sonu ekli falan güzeldi ben de bozulmuştum.ama şöyle bir şey var ki ben de sevgilimi adı soyadı ile kaydetmiyorum gerçekten o da belki sizin onu öyle kaydetmenize kırıldı olabilir.her şey bir yana aşkım diye kaydettiği kız 2 ay sevgilisi olmuş siz 2 yıl hem nerden biliyorsunuz kızın zorla alıp aşkım yazmadığını öyle yapan bir sürü insan var sonuçta böyle şeyler için üzmeyin canınızı.

ben de kocacim diye esimde de esim diye kayitli.ama ben onu karicim yaptim fakat degistirdi beyefendi.birileri gorurmus de iste tipik turk erkegi.sende en azindan onu isimle kayit et osorun yapmiyosa sende yapma.nisan falan olunca askim diye kaydedersin...
Ben trip atinca askim diye kaydetti ama emin ol anlami yok benim icin

baban telefonunu kurcalıyor mu? seninki de bahane bence.

ayrıca bende annem babam dahil ad soyad. şimdi sevgilim çıkıp trip atsa offf derdim.

Valla ben zzırt pırt ismini değiştiririm sevgilimin ama onun telefonunda senelerdir ismimin sonuna eklenmiş bir m harfi ile kayıtlıyım

6 yıllık ilişkim, hayat arkadaşım, herşeyim... telefonunda isim soy isim kayıtlıyım. o da bende sadece ismiyle kayıtlı. bir tek bir zamanlar siri için aşkım diye kaydetmişti sonra onu da sildi. isim soyisime döndük yine. adam beni sevmiyor mu ben sevmiyor muyum ciddi değil miyiz biz yani, ilişkinin ciddiyetini, gidişatını yaşanmasını telefona nasıl kayıt edildiği etkilemez. önemli olan birbirinize sevginiz. evet o kızı aşkım diye kaydetmiş ama zaten halen "aşkı" olsaydı sizinle değil onunla olurdu değil mi? ;)

Back
X