- 22 Mayıs 2016
- 57
- 21
- 8
- Konu Sahibi nilufertrs
-
Canim benim babamda annemde o sekilde kayitli konu o degil ki. Neden 2 aylik sevgilisi askim diye kayitliyken ben ismimle kayitliyim2 yıllık kocam, kızımın babası, aynı zamanda hayatımın da aşkıdır. Telefonumda ismiyle kayıtlı :) so what?
Evet babam gorebilir. Oysa ozgur biri. Kusura bakmada 2 aylik sevgilisini askim diye kaydetmeseydi o zamanAdam gayet normal davranmıs anormal olan sensin. Benim babam var ne ya.
Yanlış düşünüyorsun o ilişkisi adama o mıç mıçlıgı vermiştir ki senide aşkım diyr kaydetse beni o kız gibi kaydetti onu unutamadı mı diyr düşünürsün yaş kaç ki bunlara takıldın bende nişanlımın telefonunda adımla kayıtlıyım oda bende aynı şekilde bunu sorun edecek kadar alıngan olmamalısınEvet babam gorebilir. Oysa ozgur biri. Kusura bakmada 2 aylik sevgilisini askim diye kaydetmeseydi o zaman
Canım eşimle tanıştığımız ilk günden beri sevgiliyken de nişanlılıyken de iki çocuğumun babasıdır da ve çok aşık olarak evlendik 12 yıllık evliyiz herkes ilişkimize gıptayla bakar ama telefonumda ismiyle kayıtlıEvet babam gorebilir. Oysa ozgur biri. Kusura bakmada 2 aylik sevgilisini askim diye kaydetmeseydi o zaman
İsim belki de, soyisim biraz fazla olmamış mı.
Haklısınız, fazla resmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?