Rehberinde ismimle kayitliyim..

nilufertrs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
57
21
8
Selamunaleykum arkadaslar. Hayirli ramazanlar. Benim 2 yillik ciddi iliskim var yada ben oyle saniyorum.. gecen gun sevgilimleyken telefondan bisey gosteriyodu ve beni ismimle hatta soyismimle kaydetmis.. ben boyle seylere takintili biri degilim ama eski sevgilisini 2 aylik iliskisini askim diye kaydetmisti. Trip attim kavga cikardim tabi oda bana sende beni ismimle kaydettin ac goster dedi bende benim babam var dedim. Oda o bende en basindan beri oyle kayitliydi ayrildik gitti dedi ama ben cok alindim halada icimde koydu bana yani. Napmam gerekli sizce

2 yıllık kocam, kızımın babası, aynı zamanda hayatımın da aşkıdır. Telefonumda ismiyle kayıtlı :) so what?
Canim benim babamda annemde o sekilde kayitli konu o degil ki. Neden 2 aylik sevgilisi askim diye kayitliyken ben ismimle kayitliyim

Evet babam gorebilir. Oysa ozgur biri. Kusura bakmada 2 aylik sevgilisini askim diye kaydetmeseydi o zaman
Yanlış düşünüyorsun o ilişkisi adama o mıç mıçlıgı vermiştir ki senide aşkım diyr kaydetse beni o kız gibi kaydetti onu unutamadı mı diyr düşünürsün yaş kaç ki bunlara takıldın bende nişanlımın telefonunda adımla kayıtlıyım oda bende aynı şekilde bunu sorun edecek kadar alıngan olmamalısın

Evet babam gorebilir. Oysa ozgur biri. Kusura bakmada 2 aylik sevgilisini askim diye kaydetmeseydi o zaman
Canım eşimle tanıştığımız ilk günden beri sevgiliyken de nişanlılıyken de iki çocuğumun babasıdır da ve çok aşık olarak evlendik 12 yıllık evliyiz herkes ilişkimize gıptayla bakar ama telefonumda ismiyle kayıtlı

Sizi rehbere nasıl eklediği ilişkinizin ciddiyetini göstermez, öyle sanıyordum diye belirtmeniz, hatta bunu düşünmeniz absürt olmuş, Aşkım, Canım diye kayıtlı olmuş olsanız ciddi ilişki mi olmuş olacaktı?
Verdiği cevaba bakılırsa sizin onu rehbere eklediğiniz şekilde eklemiş. Muhtemelen Aşkım diye kayıtlı olan eski sevgilisinin de babası vardır ama kız onu daha samimi bir şekilde rehberine eklemiştir. Madem kıyaslama yapıyorsunuz, kızın yaklaşımınıda göz önünde bulundurun.

Ya açıkcası ben de sevgilimin telinde ismimle hemde soyismimle olmak istemem .kezbanlıksa kezbanlık..

Romantik kelimelerle kaydetmesi bir ARTI
ama
İsim soyisimle kaydetmesi bir EKSİ değil diye düşünüyorum.

Benim sevgilim beni ismimle kaydedebilir. Büyütmem. Ama nasıl kaydettiğini biliyorum ve hoşuma gidiyor.

Eski sevgilim erkek ismiyle kaydetmişti ki o bir facia işte. Eski demiştim di mi.

Biz esimizi askim diye kaydettikte ne oldu bazen oyle sinir oluyorum esime aradiginda askim yazisini gorunce gicik oluyorum daha da.abartma bence digeriyle de kendini kiyaslama olgunca davranmamissin.guzelce sorup cevabini al tamam ancak kavga kiyamet sacma olmus.bazi seyler oluruna durumuna zamana birakirsan karar verme de biseyleri daha saglam yol alirsin.senin demenle degil kendi gonluyle yazmali seni askim diye.aleykumselam hayirli ramazanlar bu arada.

1,5 yıllık sevgilim telefonumda ismiyle kayıtlı,yakın arkadaşlarımı sonuna kalp falan ekleyerek kaydederim hatta
Bence gereksiz trip olmuş

benim annem bile telefonumda isim soyisim şeklinde kayıtlı, google hesaplarından senkronize edince o şekilde olmuş ve değiştirme gereği duymadım ne önemi var ki bunun ?

ben bu aralar yeni girdiğim ortamlarda bile adımı soyadımla beraber söylüyorum, bu aralar da buna taktım :) eskiden sevmezdim soyadımı, uzun zamandır seviyorum ve isim+soyisim sanki beni biraz daha ciddi, ağır gösteriyor. belki biraz da egodur ama kimim ki ben ayol? ego değil o zaman. her neyse. evet sevgilinin soyadıyla kaydetmesi biraz saçma ama ismiyle kaydetmesinde sakınca olmaz bence. isimler kaydedilmeli diye düşünüyorum Allah korusun başımıza bir iş gelse bizim telefonumuzdan arayacaklar milleti. bazı telefonları bir açıyorsun, kim annesi kim babası kim sevgilisi belli değil. annesini bitanem diye, babasını ponçik diye, sevgilisini bebeğim diye kaydetmiş, kimi arayacaksın, kim kim ki?

telefona bir bakıyorsunuz yok sarı pompiş, yok mor menekşe bilmem ne. bu ne ayol?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…