• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rehberinde ismimle kayitliyim..

Evet babam gorebilir. Oysa ozgur biri. Kusura bakmada 2 aylik sevgilisini askim diye kaydetmeseydi o zaman

biraz olgunluk lütfen. ayrılıp gittiği ilişkisi için kendi ilişkini kıyaslama çirkinleşiyor.. önemli olan ilişkinizin nasıl ilerlediği telefonlardaki kayıtlı ismin rumuzu değil..

Biz de esimle birbirimizde isim soyisim olarak kayitliyiz

Hatta bende şöyle yazıyor

Eşim isim soyisim. Disarida basima bişey gelse Telefonumu bulan esimi arayabilir böylece diye dusundum.

Kardesim de isim soyisimle kayıtlı mesela

Ben takilacak bisey görmedim. Aşkım yazdigi 2 ay sürmüş bence öyle yazmamasi daha hayırlı :)

Konuyla alakasız ama telefonunuz akıllı Android'se acil aramalar kısmına eşinizi kaydedebilirsiniz. Telefon kilitliyken dahi birinin eline geçtiğinde acil numaralardan direkt eşinize ulaşabilir. Bir de Google Güvenilir Kişiler uygulamasını tavsiye ediyorum. Allah korusun tabi ama başınıza bir şey geldiğinde güvenilir olarak kaydettiğiniz 3 kişiye konumunuzu otomatik olarak gönderen bir uygulama. Telefonunuzun şarjı da bitse, internetiniz de olmasa gönderiyor.

Evet babam gorebilir. Oysa ozgur biri. Kusura bakmada 2 aylik sevgilisini askim diye kaydetmeseydi o zaman
2 aylık sevgilisini öyle kaydettiyse haklısınız
ben olsam bende bozulurdum
sizin de babam var lafı komiğime gitti yaa
fazla mı küçüksünüz

Konuyla alakasız ama telefonunuz akıllı Android'se acil aramalar kısmına eşinizi kaydedebilirsiniz. Telefon kilitliyken dahi birinin eline geçtiğinde acil numaralardan direkt eşinize ulaşabilir. Bir de Google Güvenilir Kişiler uygulamasını tavsiye ediyorum. Allah korusun tabi ama başınıza bir şey geldiğinde güvenilir olarak kaydettiğiniz 3 kişiye konumunuzu otomatik olarak gönderen bir uygulama. Telefonunuzun şarjı da bitse, internetiniz de olmasa gönderiyor.

bunları bilmiyordum hemen yapacağım ;)
teşekkürler

Back
X