• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rehberinde ismimle kayitliyim..

erkek arkadaşım 1,5 sene boyunca isim-soyismiyle kayıtlıydı. 1,5 sene sonunda laf edip soyismini sildirdi.
bu onu sevmediğimi göstermiyor…

Aynen hatta iki hattı vardı biri X Avea diye kayıtlı idi

İş arkadaşıma verdim ara diye Ada'm şok oldu bu Nasıl kayıt diye

Sevgilim olduğunu bildiği için aşkım vs bekliyordu galiba

Bu arada telefonu aşkım vs diye açmayacağına da eminmişim ki ben
Arayıp Ada'ma vermedim ada'm direkt aradı benim telefonumdan

Bu arada söz konusu kişi ile 17 yıldır beraberim
Aynen bende de x 2 diger hattı

Selamunaleykum arkadaslar. Hayirli ramazanlar. Benim 2 yillik ciddi iliskim var yada ben oyle saniyorum.. gecen gun sevgilimleyken telefondan bisey gosteriyodu ve beni ismimle hatta soyismimle kaydetmis.. ben boyle seylere takintili biri degilim ama eski sevgilisini 2 aylik iliskisini askim diye kaydetmisti. Trip attim kavga cikardim tabi oda bana sende beni ismimle kaydettin ac goster dedi bende benim babam var dedim. Oda o bende en basindan beri oyle kayitliydi ayrildik gitti dedi ama ben cok alindim halada icimde koydu bana yani. Napmam gerekli sizce
Tek düşüncem ona daha çok değer vermiş olurdu ve çok bozulurdum.

Dert olacak bir konu değil. Siz ilişkinize "ciddi" baktığınız için düğün havasına girmişsiniz gibi geldi. Adam nasıl istiyosa öyle kaydeder. Benim sevgilim de ismiyle kayıtlı ne var bunda :D

O değil de konu başlığını her gördüğümde Rafet ten Adımlaaa seslendiie nasıl ağırıma gittiii şarkısını istemsizce mırıldanmaya başlayan tek ben miyim:deli:

İki yillik iliski, samimilesmiş belli yol katetmiştir. İsim soy isimleri rehbere kaydetmek buna göre çok resmi değil mı ? Ben kesinlikle hoş karşılaşmazdim

Canim benim babamda annemde o sekilde kayitli konu o degil ki. Neden 2 aylik sevgilisi askim diye kayitliyken ben ismimle kayitliyim
Eski sevgilisinden sonra bu konudaki fikri değişmiştir ve aşkım maşkımı artık anlamsız buluyor olabilir. İnsanlar ömür boyu aynı fikirlere sahip olmazlar, değişirler.
Ben de mesela herkesi ismiyle kaydederim anne kardeş , en iyi arkadaş, sevgili farketmez, kimi ne kadar sevdiğimle zerre alakası yok. Eğer başka bir sorununuz yoksa üstünde durmayın derim.

Biz dersanede tanıştık benimki telefona "Umay dersane "diye kaydetmiş 5.senemiz 2 senedir evliyiz hala aynı. Bakıp bakıp "Allahım ne kadar da oğlak burcu bir erkek "diyip içten içe seviniyorum ne yapayım :))

Biz de birbirimizde isim soyisimle kayıtlıyız, ilişkimiz açısından bir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum.

Aslinda sevinmen lazim. Askim kadar itici bir kelime var mi ya.

Back
X