• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok buyuk hata yaptim...

ne diyim, adam öngörü sahibi, akıllı mantıklı biriymiş.
bir kere eski sevgilinize yazmanızı affedince siz ikinciyi yazmaktan çekinmemişsiniz. sadece borç içinmiş diyip affetse 3. mesajı da atacaktınız.
bence de bu kişiyi sevmiyorsunuz çünkü geçmişinizde takılısınız.
bu kişi ile olabileceğinizi sanmıyorum ama bundan sonrası için geçmişinizi geçmişte bırakıp öyle yeni bir ilişkiye başlamanız daha sağlıklı olur. hem sizin hem karşı tarafın açısından.
Su an baristik. Onu seviyorum. Cok deger veriyorum. Bir daha ayni hatayi yapmayacagim ve tedavi olacagim.. her sey daha iyi olr insallah

Eski sevgiliniz sizi sevseydi dönerdi, ayrılmazdı. Hala sevdiğini düşünmüyorum. Ayrıca yeni sevgiliniz haklı, bana da biri, kalbimin yarısı sen yarısı geçmişim dese ben de o an bitiririm yani.

Eski Türk filmlerinde aradan geçen yılları anlatan ses gibi yazmışsınız. Ne kadar abartıyorsunuz bu aşk olayını ya. Ben mi odunum siz mi çok vıcık vıcıksınız çözemedim. Ne diye sürekli eski sevgiliniz ile iletişim kurup durum raporu veriyorsunuz. Aklınız onda kaldıysa öbürünü bırakın. Öyle hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor
Sen odun degılsın

Çok fazla dramatize etmişsiniz..çocuk akıllıymış ikinci kez kabul etmemiş.. evet kullanmışsınız evet ihanet etmişsiniz eskisinden bi yeşil ışık alsaydınız çocuğun esamesi okunmayacaktı o zaman hiç böyle sorgulamayacaktınız oldu bitti napalım diyecektiniz çocuğun duruşuna tavrına aferin çok iyi yapmış

E yani bı kere mesaj atmışsınız. Gidip söylemişsiniz. Adam size bidaha yapma demiş. Gidip bidaha yapmışsınız. Gidip bidaha söylemişsiniz. Kaybetmekten korkuyosaniz ya afedersiniz o haltı yemeyin, yiyosaniz da bı zahmet saklayın söylemeyin yani. Sürekli yanlış yapıp doğru sonuç beklemek mantıklı mı yani, bı de duzeltemez miyim diye soruyosunuz. Yardım almalısınız

Konunun birazını okudum, kimseden vazgeçemem demeyin öyle bir vazgeçersiniz ki... Size bunları deneyimlemiş ve acının dibini görmüş biri olarak söylüyorum.
Yaşamak için sadece oksijen, su ve gıdaya ihtiyaç var. Bunlar dışındakilere yokluğunda kafayı yiyecek kadar anlam yüklemek saçmalıktır.

Bir sonraki sevgiline de bu adamdan bahsetme de...
Bazı şeyler içinde kalsın güzel kardeşim. Vallahi milleti birbirine katarsın böyle. Yarısı senin yarısı onun yarısı bunun derken.geçmiş geçmişte kaldı arkana bakma önüne bak.şimdi bu cocukcagizda hep acabalarla dvam edecek.neyse bundan sonra üzme çocuğu diyecegim de aslında.bazende erkeklerede açmamak gerekiyo.çok ince bu konular.gideyimde sahurumu hazırlayım bari.mutluluklar güzel kardeşim sana

Ailesinden ve çocukluğundan travmalı insanların büyük çoğunluğu ilişkilerinde hatalar yapıp ben neden mutlu olamıyorum diyorlar. Buna ben de dahilim. Korkular ya da içindeki eksiklik hissi bir takım hatalara sebep oluyor. Mutlu olmak ve mutlu edebilmek için önce kendimizi iyileştirmemiz gerekiyor. Ben de bunu bazı deneyimlerden sonra anlamıştım. Sevmek birine sülük gibi yapışmak hayatının amacını tek kişiye bağlamak değil. Önce kendini tam ve eksiksiz hissedeceksin. Bunun için psikolojik destek alabilir ve Farklı yollarla kendini geliştirebilirsin. Kendini tamamen sevdiğinde ve kendi ayaklarının üzerinde durabildiğinde seni çok sevecek ve senin de sağlıklı ve gerçek bir şekilde seveceğin insanlar çıkacak karşına. Üzgünüm ama şu an ki ilişkinin şu an olmasa bile bir gün biteceğini hissediyorum çünkü kendinde iyileştirmen gereken şeyler var.

Çok abartmışsın,kendini acındırmaktan ve negatiflikten acilen kurtul.Bence tek sorunun bu.Takıntılı geldin bana.Herkesin hayatında bu tarz şeyler başına geliyor ,terk edilmek ,sevilmemek sevememek,unutamamak bunları sadece siz mi yaşadığınızı sanıyorsunuz.Bunlar hayatın içinde olan gerçek duygular ,mutlu olmanın yanında mutsuz olmakta hayatın bir parçası ve ikiside muhteşem duygular bana göre

Playi cok dramatize etmeye gerek yok. Ilk sevgilin tarafindan terk edilmissin. Her katilin cinayet yerine tekrsr dondugu gibi bir sene sonra tekrar donmus. Katilker iyice oldurdum mu diye doner ya bu da arkamda nasil enkaz biraktim dite donmus. Sonra gitmis. Icimde hep kalacaksin falan hikaye. Bu laflar seni gecmise baglamak, onunu kapamak icin. Sen de oyle yapmissin. Gecmisle yasamissin.
Sonta hayatina biri daha girmis. Sen de 5 para etmez eski sevgilini aramissin. Bunu da gunah cikarir gibi yeni sevgiline soylemissin. Bir daha olmadin demis ama sen kasinmissin yine aramissin. E o da bitirir tabi.
Sizde bagimlilik var. Su sevgi sandiginiz sey sevgi mevgi degil bagimlilik. Belki birine tutunma ihtiyaci. Şu bagimliliginizdan kurtulmadiginiz surece hastalikli iliskileriniz hep surecek. Eskiyi de unutun. Hem gecmisi hen de su 5 para etmez eski sevgilinizi.

Arkadaslar merhaba. Kendimden nefret ediyorum su an. Size her seyi bastan anlatacagim.
5 yil suren bir uzun iliskim oldu. Kendisi benim ilk asik oldugum, ilk sevdigim, gozlerimi kor eden birisiydi. Onu gercekten her seyden cok sevdim, oyle de sevilmistim. Askerligini bekledim, yuzuk taktik, beraber olduk, her acimi sevincimi onunla yasadim. Ben ailesiz bir kizim. Covuklugum cok aciyla gecti, tacize ugradim, alkolik bir insanin evinde buyudum. Cok ciddi zorluklar yasadim ve bir kisi su hayatta bir kisi askiyla beni umuda yasamaya inandirdi.hani o oyle biri ki annem, babam, her seyimdi. Oyle cok sevmistim.. derken beni terk etti hakliydi cunku tum acilarimi ondan cikarmisim. Ama yapamadi bir yil sonra geri dondu fakat sonra bir dah terk etti ve bu son oldu. Dedigi sey seni hep sevdim ben de yerin hep baska seni icimde hep tasirim ama seninle olmaz dedi..

Cok bekledim onu. Iki yil bekledim.. ama donmedi bir sekilde iletisimde kaldik, sevdigini soylerdi bana ayrilsak da icinde hep oldugumu. Ama donmedi.. hayatina kimseyi almadi bana da donmedi.yillarim aglamakla antidepresanlarla gecti. Ailesiz kalmistim onun da gidisiyle.. bir daha ve bir daha kimsesiz. Cok zor gecen iki yilin ardindan sehir degistirdim ve karsima biri cikti. Kalbimde o vardi ama ben birisinden hoslanabilmistim.. cok saskindim. Istemedim basta ben onu seviyorim yeni birini alamam hem belki doner dedim. Donmedi, ustelik beni cok incitti hakaret etti kovdu.. ben de kendime sans vermek istedim.

Onunla tanistim, her sey o kadar hizli ilerledi ki.. ama asik olmadim, o ilk asktaki duygulari hissetmedim. Sevdim sadece.. eskiden kalan izlere ragmen yeniden sevdik. Gozum kor olmadi, kalbim yerinden cikmadi. Ama onun yaninda hep mutluydum, mutluyum.. fakat gecmis pesimi birakmadi. Eski sevgilim aklima hep geldi, agladim, uzuldum. Sevgilimin yaninda onu hic hatirlamadim ama bazen oldu gecmisim canimi yakti.

Derken bir gun eski sevgilim3 mesaj attim.. ona asik degilim.ama icimde bambaska bir yeri var. Kimsenin silemeyecegi izleri var. Her seyim oldugu icindi belki. Ama mesaj atmam yanlisti. Hayatimfa biri oldugunu soyledim. Uzuldu.. hayatinda hala kimse yok ve en kotusu icinde oldugumu unutmadigini hep de olacagimi soyledi. Pisman da olmus sanirim. Bense yeniden sevdigimi soyledim.. onunla konusurken artik ona asik olmadigimi fark ettim. Gecmisten bir iz sadece,buruk bir tebessum.

Bunu sevgilime soyledim ona yaptigim bu hata icin pismandim. Beni affetti ama bir daha asla yapma dedi. Ben yine yazdim, ama ona soylemedim. Yazdigim kotu bir sey degildi borcum vardi odemek ivin yazdim. Ama sevgilime karsi bu da bir hata. Sevgilime acik acik anlattim. Seni cok seviyorum , ama kalbimin icinde bir yarik var bir yarisi sensin bir yarisi gecmis ve sen o yariklari iyi edensin dedim. Seninle mutluyum senden vazgecmem dedim. O ise ben yarabanfdi degilim her seyi cok iyi anladim simdi. Bugun degilse yarin elbet bir gun beni kaybedeceksin dedi ve yuzume telefonu kapatti..

Haksizim, rezilim, igrenc biriyim. Ama o benim yarabandim degildi. Bana yeniden sevdirendi. Ben neden boyleyim? Onu sevmedigimi kendimi kandirdigimi dusunuyor. Ben kendimi mi kandiriyorum? Sadece yillarca ailem her seyim olmus birini silip atamiyorum. Ona asik drgilim ama izi kaliyor. Napacagim ben gercekten yarabandi mi olmus oluyor? Elimdeki mutlulugu da kaybediyorim. Lutfen bana cikis yolu gosterin. Su an hayatimfa olan insan cok iyi, ustume titreyen kiymet veren biri.. su durumda bile gitmedi benden, vazgecemedi.. ben onu haketmiyorum boyle. Ama ondan vszgecmek de istemiyorum. Napacagim ben? Gecmis silinmeyecek mi hic? Onu kaybettim mi nasil affeder benl?

Herşey açık zaten. Hata yapmışsınız. Hadi düşündünüz ağladınız eskisi için. Ne diye mesaj attınız?

Kapatın eskiyi. Erkek arkadaşınız dönerse iyi ama dönmezse de kulağınıza küpe olsun bu durum ve önünüze bakın.

Derdinizi anlatırken bile geçmiştesiniz geçmiş geçmiş yazmışsınız hiç ama geçmişiniz bugününüzü etkiliyorsa geçmemiştir. Düşünsekte üzülsekte artık düzeltilebilecekleri düzeltip devam etmeliyiz hepimiz. Geçmişi geçmişte bırakamadığınız için bugününüzden olmuşsunuz. Bugün yemek yapmak için dün attığımız çöpü karıştırıyormuyuz yemeklik bulmak için. Rezil değilsiniz ,aciz değilsiniz iğrenç hiç değilsiniz. Psikolojik destek almanız gerekiyor.(Bu ülkede az çok herkesin ihtiyacı var buna konular farklı olsada). Erkek arkadaşınıza kendinizi affettirmek istersenizde size kolay kolay güvenemeyecek sizinle olsa bile.

Ne bekliyordun acaba? Hem karnım doysun hem pastam dursun tavrı bu. Bir kere yapmışsın adam affetmiş ki ben olsam asla etmem. 2.ye bir daha yapmışsın, o da üçlemeden ikilemis hayatından.

Eskisine diyorsun ki hayatımda biri var, yenisine eskisine yazdım diyorsun hiç mi saygın yok kendine? Eski sevgiline yazıp hayatımda biri var demek ne kadr saçma bir şey. O sana yazsa o zaman söylersin de kendin yaziyosun adama. Hadi bir halt yedin bunu neden yeni sevgiline anlatıyorsun?

Bir sayfayı kapatmadan ikinciye başlamamani tavsiye ederim. Öncelikle eski olanın neden eski olduğunu idrak et, iyice kavra o meseleyi iicnde hallet sonra yeni insanları rahat kafayla sağlıklı bir şekilde tanımaya çalış

Geçmiş seni öldürecek çok dramsın cidden. Bırak artık herkesin bir geçmişi var sevdiği var geçmişinde.Sen saplanıp acıdan beslenmeyi tarz edinmişsin. Realist ol biraz,şu anki adamın yerine olsam sen rahatsızmısın der giderim. Ne bu yani. Ortada dert yok ama illa üretmek.

Arkadaslar merhaba. Kendimden nefret ediyorum su an. Size her seyi bastan anlatacagim.
5 yil suren bir uzun iliskim oldu. Kendisi benim ilk asik oldugum, ilk sevdigim, gozlerimi kor eden birisiydi. Onu gercekten her seyden cok sevdim, oyle de sevilmistim. Askerligini bekledim, yuzuk taktik, beraber olduk, her acimi sevincimi onunla yasadim. Ben ailesiz bir kizim. Covuklugum cok aciyla gecti, tacize ugradim, alkolik bir insanin evinde buyudum. Cok ciddi zorluklar yasadim ve bir kisi su hayatta bir kisi askiyla beni umuda yasamaya inandirdi.hani o oyle biri ki annem, babam, her seyimdi. Oyle cok sevmistim.. derken beni terk etti hakliydi cunku tum acilarimi ondan cikarmisim. Ama yapamadi bir yil sonra geri dondu fakat sonra bir dah terk etti ve bu son oldu. Dedigi sey seni hep sevdim ben de yerin hep baska seni icimde hep tasirim ama seninle olmaz dedi..

Cok bekledim onu. Iki yil bekledim.. ama donmedi bir sekilde iletisimde kaldik, sevdigini soylerdi bana ayrilsak da icinde hep oldugumu. Ama donmedi.. hayatina kimseyi almadi bana da donmedi.yillarim aglamakla antidepresanlarla gecti. Ailesiz kalmistim onun da gidisiyle.. bir daha ve bir daha kimsesiz. Cok zor gecen iki yilin ardindan sehir degistirdim ve karsima biri cikti. Kalbimde o vardi ama ben birisinden hoslanabilmistim.. cok saskindim. Istemedim basta ben onu seviyorim yeni birini alamam hem belki doner dedim. Donmedi, ustelik beni cok incitti hakaret etti kovdu.. ben de kendime sans vermek istedim.

Onunla tanistim, her sey o kadar hizli ilerledi ki.. ama asik olmadim, o ilk asktaki duygulari hissetmedim. Sevdim sadece.. eskiden kalan izlere ragmen yeniden sevdik. Gozum kor olmadi, kalbim yerinden cikmadi. Ama onun yaninda hep mutluydum, mutluyum.. fakat gecmis pesimi birakmadi. Eski sevgilim aklima hep geldi, agladim, uzuldum. Sevgilimin yaninda onu hic hatirlamadim ama bazen oldu gecmisim canimi yakti.

Derken bir gun eski sevgilim3 mesaj attim.. ona asik degilim.ama icimde bambaska bir yeri var. Kimsenin silemeyecegi izleri var. Her seyim oldugu icindi belki. Ama mesaj atmam yanlisti. Hayatimfa biri oldugunu soyledim. Uzuldu.. hayatinda hala kimse yok ve en kotusu icinde oldugumu unutmadigini hep de olacagimi soyledi. Pisman da olmus sanirim. Bense yeniden sevdigimi soyledim.. onunla konusurken artik ona asik olmadigimi fark ettim. Gecmisten bir iz sadece,buruk bir tebessum.

Bunu sevgilime soyledim ona yaptigim bu hata icin pismandim. Beni affetti ama bir daha asla yapma dedi. Ben yine yazdim, ama ona soylemedim. Yazdigim kotu bir sey degildi borcum vardi odemek ivin yazdim. Ama sevgilime karsi bu da bir hata. Sevgilime acik acik anlattim. Seni cok seviyorum , ama kalbimin icinde bir yarik var bir yarisi sensin bir yarisi gecmis ve sen o yariklari iyi edensin dedim. Seninle mutluyum senden vazgecmem dedim. O ise ben yarabanfdi degilim her seyi cok iyi anladim simdi. Bugun degilse yarin elbet bir gun beni kaybedeceksin dedi ve yuzume telefonu kapatti..

Haksizim, rezilim, igrenc biriyim. Ama o benim yarabandim degildi. Bana yeniden sevdirendi. Ben neden boyleyim? Onu sevmedigimi kendimi kandirdigimi dusunuyor. Ben kendimi mi kandiriyorum? Sadece yillarca ailem her seyim olmus birini silip atamiyorum. Ona asik drgilim ama izi kaliyor. Napacagim ben gercekten yarabandi mi olmus oluyor? Elimdeki mutlulugu da kaybediyorim. Lutfen bana cikis yolu gosterin. Su an hayatimfa olan insan cok iyi, ustume titreyen kiymet veren biri.. su durumda bile gitmedi benden, vazgecemedi.. ben onu haketmiyorum boyle. Ama ondan vszgecmek de istemiyorum. Napacagim ben? Gecmis silinmeyecek mi hic? Onu kaybettim mi nasil affeder benl?
İlk aşklar hiçbir zaman unutulmaz. Ama sende deli misin bacım ya. İnsan sevgilisine eskisinden bahseder mi adam kıskanır haliyle üzülür. Aklına takılır hala onu sevdiğini düşünür. Sen eskiyi sevmiyorsun sen eskiyi sevmeyi sevmişsin. Onu çok sevmişsin ve sevmeyi özlüyorsun aslında onu değil. Geçmişi geçmişte bırak. Herkesin bir yarası vardır elbet. Ama o seni terketmiş çok sevseydi herşeyinle kabul ederdi. Bana da çöp yığını diyen biri olmuştu umarım şimdi utanıyordur. Ahlaksız pislik. Geçmişi geçmişte bırak mutlu olmaya bak. Hattını değiştir önüne bak.

Siz kaç yıldır o kişinin hayatında kimse yok mu sanıyorsunuz? Valla ben iyi tarafından bakmayacağım kusura bakmayın. Hakaret etti kovdu kaç kere terk etti diyorsunuz. Senelerin bahsi geçiyor ama hala kalbimdesin diyor kimsede yokmuş hayatında almamış ha.. İnanmayın erkeklerin hayatında hiçbir zaman kimse yoktur zaten, her ihtimale karşı!

eski sevgilinize donseniz barıssanız bile aslında her seyı kafanızda buyuttugunuzu, hicbir seyın de dusundugunuz gibi olmadıgını anlayacaksınız. elde edince hevesiniz kacacak ben öyle dusunuyorum

Back