- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.321
Iki gecedirde farkli bi ruya goruyorum hayirlisi diyorum baska da bisi demiyorum cnm saol dedigini yaparimCan'ım kafana takıyorsun ondan oluyor.. Böyle korkunç rüyalar gördüğünde kalk besmele çek soluna üç kere tükür yada banyoya git suyu aç suya anlat rüyanı bu sularla gitsin de, ve kimseye de anlatma Peygamber efendimiz böyke yaparmış..
Aynen bizde ayrı kaldık evde tek kaldım gece boyu.. F16 lar evin içine girecek sandım..Tunaydin kizlar bende dünden beri korku üzüntü icersindeyim.memleketteyim Esim aksam yola cikti tam ggeliyordu ki su olaylardan sonra yollar kapatilmis seferler iptal edilmiş yolda kaldılar ve geri donus oldu ikimizde çok uzgunuz.esim iyi olsunda gerisi onemli degil
Can'ım ne geceydi anlatamam..Cok kotu ben sabah ogrendom olaylari allah yardimcimiz olsun aslinda hava komutanligi yakin yani ucak sesinide hic duymadim yorgunluktan nasil uyuduysam artik sok oldum sabah duyunca allah ialah etsin ne diyelim
Diycek bisi bulamiyorum malesef bende izleseydim kafyi yerdim heralde iyiki uyumusum diyorum baska bisi demiyorumCan'ım ne geceydi anlatamam..
TRT basıldı zorla yayın yaptılar kendi kafalarına göre sokağa çıkma yasağı duyurdular..
Rte yollara çağırdı sokaklara çağırdı herkesi..
Allahım beterinden benzerinden korusun
Bunda ne var ki? Anne babalarımız bizi Nasıl dünyaya getirmişler şimdi heryer sakin ve devlet Aslan gibi işinin başında elhamdulillah.. Rabbim zeval vermesin güç kuvvetlerini artırsın korusun kayırsınŞöyle oortama bebek dunyaya getirmeye korkuyorum, kizimin bile geleceğinden endişe duyuyorum, birde kalkmis ona kardes dusunuyorumsonumuz hayrolsun.
O zaman sorun yok gibi Can'ım..Sari akintim var ama su gibi kokusuz ama arada gelio geneli renksiz su gibi akinti
Hayir hic yaptirmadim cnm ya doktor gerekli olsa isterdi korktum simdi sen soruncaO zaman sorun yok gibi Can'ım..
Smear testi falan yaptırdın mı hiç?
Doktorunun sen istemeden yaptırması gerekiyordu ama canım benim doktorumun muayene için ilk gittiğimde ilk işi smear testi için numune almak olmuştu her kadının yılda 1 kere yaptırması gerekiyormuşHayir hic yaptirmadim cnm ya doktor gerekli olsa isterdi korktum simdi sen sorunca
Cnm o testi benm bildigim 30 yasindan sonra yilda bir oluuo ben daha 21 yasindayim grrekmeden yapilmio o test bizim yasimizdakilereDoktorunun sen istemeden yaptırması gerekiyordu ama canım benim doktorumun muayene için ilk gittiğimde ilk işi smear testi için numune almak olmuştu her kadının yılda 1 kere yaptırması gerekiyormuş
Baktim 21 yas oncesi asla yaptirmayin diyo ben daha tam 21 olmadim ondan buyuk ihtimal artik seneye yaptiririzDoktorunun sen istemeden yaptırması gerekiyordu ama canım benim doktorumun muayene için ilk gittiğimde ilk işi smear testi için numune almak olmuştu her kadının yılda 1 kere yaptırması gerekiyormuş
Bişey olduğundan değil tatlımmHayir hic yaptirmadim cnm ya doktor gerekli olsa isterdi korktum simdi sen sorunca
Kuzum bende yeni 23 oldumCnm o testi benm bildigim 30 yasindan sonra yilda bir oluuo ben daha 21 yasindayim grrekmeden yapilmio o test bizim yasimizdakilere
21 yas alti ne kadr erken baslarsa baslasin cinsellige yaptirmamasi lazimmis cnm baktim ole yazioKuzum bende yeni 23 oldum
"Kadın" olduktan sonra istersen 17 yaşında ol Yinede yapılıyor öyle korkunç bi yanı yokki
Bilmiyom artıkın21 yas alti ne kadr erken baslarsa baslasin cinsellige yaptirmamasi lazimmis cnm baktim ole yazio
Çok şükür iyiyiz elh..Selam canlar ..
Nasılsınız bugün.
Semar testi bende yaptırdım ama öyle ahım şahım korkulacak bi test degil ki ben doktora yaşımdan dolayi mi diye sorduğumda hayır bunun yaşla alakası yok demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?