❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Iki gecedirde farkli bi ruya goruyorum hayirlisi diyorum baska da bisi demiyorum cnm saol dedigini yaparim

Aynen bizde ayrı kaldık evde tek kaldım gece boyu.. F16 lar evin içine girecek sandım..
Rabbim beterinden benzerinden korusun....

Cok kotu ben sabah ogrendom olaylari allah yardimcimiz olsun aslinda hava komutanligi yakin yani ucak sesinide hic duymadim yorgunluktan nasil uyuduysam artik sok oldum sabah duyunca allah ialah etsin ne diyelim
Can'ım ne geceydi anlatamam..
TRT basıldı zorla yayın yaptılar kendi kafalarına göre sokağa çıkma yasağı duyurdular..
Rte yollara çağırdı sokaklara çağırdı herkesi..
Allahım beterinden benzerinden korusun

Diycek bisi bulamiyorum malesef bende izleseydim kafyi yerdim heralde iyiki uyumusum diyorum baska bisi demiyorum

Şöyle oortama bebek dunyaya getirmeye korkuyorum, kizimin bile geleceğinden endişe duyuyorum, birde kalkmis ona kardes dusunuyorum sonumuz hayrolsun.
Bunda ne var ki? Anne babalarımız bizi Nasıl dünyaya getirmişler şimdi heryer sakin ve devlet Aslan gibi işinin başında elhamdulillah.. Rabbim zeval vermesin güç kuvvetlerini artırsın korusun kayırsın

Hayir hic yaptirmadim cnm ya doktor gerekli olsa isterdi korktum simdi sen sorunca
Doktorunun sen istemeden yaptırması gerekiyordu ama canım benim doktorumun muayene için ilk gittiğimde ilk işi smear testi için numune almak olmuştu her kadının yılda 1 kere yaptırması gerekiyormuş

Doktorunun sen istemeden yaptırması gerekiyordu ama canım benim doktorumun muayene için ilk gittiğimde ilk işi smear testi için numune almak olmuştu her kadının yılda 1 kere yaptırması gerekiyormuş
Cnm o testi benm bildigim 30 yasindan sonra yilda bir oluuo ben daha 21 yasindayim grrekmeden yapilmio o test bizim yasimizdakilere

Baktim 21 yas oncesi asla yaptirmayin diyo ben daha tam 21 olmadim ondan buyuk ihtimal artik seneye yaptiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…