- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #3.341
Aranızda aşılama yaptıran var mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin Can'ım.. Ben hiç yaptırmadım yarın HSG ve Spermiogram vereceğiz inşaallah bakalım dr ne der..Aranızda aşılama yaptıran var mı??
Aşılamamı 13 Temmuz Çarşamba günü yaptırdım bugün 5. Gün kızlar dünden beri adet olacakmışım gibi hissediyorum ağrılarım var ayrıca göğüslerde hassasiyet var.
Bilen yaşayan varsa ne olur yardım etsin Allahrrızası için.
Canım 29 yaşındayım iki yıldır Bebek istiyorum hiç korunmadım. Eşim üç defa örnek verdi sorun yok bende de yok. HSG temiz çıktı. Allahım isteyen herkese versin.Hoşgeldin Can'ım.. Ben hiç yaptırmadım yarın HSG ve Spermiogram vereceğiz inşaallah bakalım dr ne der..
Kaç yaşındasın? ne kadardır istiyorsunuz? Merak ettim
İnşaallah bu sefer tutunmuştur bebişin sana![]()
Bu o kadar iyi oldu ki canım çok sağol. Ben aşılama topiklerinde aradım bulamadım. Ben de böyle bir şey hazırlıyorum. Not ediyorum herşeyi. Allahım bu yılda çok bekletmesin sağol birtanem.Bi topicten alıntı Can'ım;
sizler gibi bende cok uzun zaman forumdan gebelik belirtilerini araştırıp durdum.o zamanlar kendime bir söz verdim eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi gün gün paylaşacaktım.cok şükür ki rabbim nasip etti ilk aşılamamda hamile kaldım...buyrun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +
umarım sizlere faydası olur...
Selam canlar ..
Nasılsınız bugün.
Semar testi bende yaptırdım ama öyle ahım şahım korkulacak bi test degil ki ben doktora yaşımdan dolayi mi diye sorduğumda hayır bunun yaşla alakası yok demisti.
Arastirdim cnm ben yaptiramiyorum yaptirmamam lazim artikin seneye yaptiririmSelam canlar ..
Nasılsınız bugün.
Semar testi bende yaptırdım ama öyle ahım şahım korkulacak bi test degil ki ben doktora yaşımdan dolayi mi diye sorduğumda hayır bunun yaşla alakası yok demisti.
Çok şükür iyiyiz elh..
Sen nasılsın bakalım tazee![]()
Aşılamamı 13 Temmuz Çarşamba günü yaptırdım bugün 5. Gün kızlar dünden beri adet olacakmışım gibi hissediyorum ağrılarım var ayrıca göğüslerde hassasiyet var.
Bilen yaşayan varsa ne olur yardım etsin Allahrrızası için.
Arastirdim cnm ben yaptiramiyorum yaptirmamam lazim artikin seneye yaptiririm
Bu arada hsg işlemini lütfen anestezi altında yaptır.
agri arada bir girio cnm bugun pek agrimadi umutlu deilim ben cnm yaALLAH daha iyi etsin canim benim ağrım var iki gündür tedirginlik oldu bende.yatıyorum güzelim.
Sen nasılsın kuzum .
Tedavin hayırlı ol su Canim.Allah evladını sana bağışlasın inşallah.
Agrin normal canim çatlama iğnesi klomen ve hormon yüklemesi sebebi ile olabilir.
Insallah bebegin sana turu nur canim .Allah olmayan isteyen herkese evlatlarını bağışlayarak merhamet etsin insallah. .
Canim ya sen niye yaptırıyor dr gerek görse zaten isterdi .istemediyse demek gerek görmüyor.Sen semra olayını sil kafa dan .
Nasılsın varmı yine akintin agrin canim .randevu olayını ne yaptın.
Sicak basmasi yumurta catladiktan sonra olusur ve ikiskiye girersen spermler hareket edemez o sicaktan olurlerCanlar beni dünden beri ates basıyor evde kimse terlemiyor sicaklamiyor ben kurdesan döktüm resmen neden acaba tamam havalar sicakta ev serin sıcak degil ama ben terliyorum sanki gunesin altinda gibi yumurtalama isleriyle alakalimidr atesimede bakmadim ama ayy kafam karisti![]()
Yumurtlama günüm cumaydi canım onceki gün ilişki oldu ondan sonra olmadı kacirmismi oluyorum yani evet yumurtlamadan sonraki günun aksami başladı sicak basması puf ne karisik islermis yaSicak basmasi yumurta catladiktan sonra olusur ve ikiskiye girersen spermler hareket edemez o sicaktan olurler
Yani uumurtlamissin yumurtan catlmais ve zamani kacmis gibi dusun
ALLAH daha iyi etsin canim benim ağrım var iki gündür tedirginlik oldu bende.yatıyorum güzelim.
Sen nasılsın kuzum .
Tedavin hayırlı ol su Canim.Allah evladını sana bağışlasın inşallah.
Agrin normal canim çatlama iğnesi klomen ve hormon yüklemesi sebebi ile olabilir.
Insallah bebegin sana turu nur canim .Allah olmayan isteyen herkese evlatlarını bağışlayarak merhamet etsin insallah. .
Canım çok teşekkür ederim amin güzelim hepimize İnşallah. İçime su serptiniz. Size de ferahlıklar verdin inşallah Allah. Evet puregon be merional kullandım sonra da ovitrelle bundandır o halde.
Canim ya sen niye yaptırıyor dr gerek görse zaten isterdi .istemediyse demek gerek görmüyor.Sen semra olayını sil kafa dan .
Nasılsın varmı yine akintin agrin canim .randevu olayını ne yaptın.
Canım anesteziye ben de fikren karışıydım. Ben rahat Muayane olabilen bir kadınım. Ama hsg işleminde hayatımda çekmediğim acıyı sancıyı çektim. O basınç beni mahvetti. İşlem sonrası yarım saat kalkamadım. Be bütün vücudum titreyerek. Çok zordu. Gerçekten.Neden kuzum ben anestezi yaptırmadan çektirdim ve 2 dk sürme ınan alltan etkileri muayine kadar rahatsız etmedi .ayrıca anestezi ile yapılınca ilaç sıkılınca gitmeyince tekrar etmeye biliyorlarmis. Anestezisiz kendinde ekrandan izliyorsun bana iki kere ilaç enjekte etiler.
Naçizane tavsiyem anestezi almayın kuzum.
Amin inşaallah tatlımCanım 29 yaşındayım iki yıldır Bebek istiyorum hiç korunmadım. Eşim üç defa örnek verdi sorun yok bende de yok. HSG temiz çıktı. Allahım isteyen herkese versin.
Çok sevindirdik oldum ayyy çok teşekkür ederimNİCKNAME - BAT
RABBİM MÜBAREK ETSİN CANLARIMM
@Aslanparcasi ____
HAMİŞ
![]()
YASMINAAA _____
HAMİŞ
![]()
lale_cik _________
HAMİŞ
@Kriziantemcicegi ___
HAMİŞ