- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.301
Can'ım kafana takıyorsun ondan oluyor.. Böyle korkunç rüyalar gördüğünde kalk besmele çek soluna üç kere tükür yada banyoya git suyu aç suya anlat rüyanı bu sularla gitsin de, ve kimseye de anlatma Peygamber efendimiz böyke yaparmış..Insallah cnm vardir insallah bi hayir bugun cok kotu bi ruya gordum cok fena oldum ya
Ruyamin tek hatirladigim seyi hamile hibi bisiydim
Kvlidem ayagi ile karnima basiodu anne yapma diye yalvariodum uyandim birden karnima da sanci gibi bisi girdi ne oldunu anlamadim ya gerildim kolum seyirio bi yandam baya sıkıntili bisi
Maşaallah süphanallah ❣canlar merhaba, bendede durum stabil 4 haftalığız kese erken olduğu için görünmemişti Allahın izniyle yarın görücez.. Benim telefondan girdiğimde yorum yazamıyorum çok enteresandır ki sadece okuyorum yazdıklarınızı böyle evden pcden girebilirsem yazabiliyorumsuzansu hayırlı olsun balım çok sevindim.. Rabbim herkese yaşatsın bu hissi inanılmaz özel hissediyorsun kendini ve vucuduna varlığına hayranlığın artıyor. çok şükür Yaradanıma..
Aynen Can'ım yaaaaaa sorma.. Benim eşim annelere geçmek zorunda kaldı ben evde tekim kp beni gelip alacaktı oda işte bi yerde kaldı öyle.. Gelir belki.. Şimdi evde tekim haberleri izliyorum.. Birkaç kişiyle laf dalaşına girdim görürsün son etkinliklerimden@Pinkhouselife61 Stresli ve haberleri takipteyim canim siyasi birsey yazmiyim yasakmis ya banlanmiyim durduk yere Allah sonumuzu Hayır etsin
Aynen Can'ım fetih okudum Allah kabul etsin..Aman bosver canım ya ben siyaset kavgalarıni sevmem bosver banlanma durduk yere dua edelim bol bol
Parol içseydin Can'ım..@Pinkhouselife61
Amin canım Allah büyük sonumuz hayır olsun strese girdim bende agriyan basim daha da ağrıdı bebis vardir belki diyerekten icmiyim agri kesici dedim ama baktim siddetlendi hafif olandan ictim
Dünkü kinadan kalmaydi canım agrim evde olan en hafifi ictim artik Allaha emanetParol içseydin Can'ım..
Allah büyük kendini öyle bunaltma Can'ım
Rabbim muhafaza etsin tatlım ❣Dünkü kinadan kalmaydi canım agrim evde olan en hafifi ictim artik Allaha emanet
ALLAH KORUSUN CANIM ankarada da hala uçaklar havada korkuyorum şimdi de cnn in binasını bastılarAmin inşaallah..
Elim ayağım titriyor yaaa.. F16 lar İstanbul Sema'larında..
Bomba sandım çok aşşadan uçuyorlar..
Filistin'in Suriye'nin az da olsa halinden anladım
Rabbim korusun muhafaza etsin ..
Allah kahretsin şarlatanlar kendilerini rezil ettiler Hakkı'm haram olsun hepsine... Canları cehenneme!ALLAH KORUSUN CANIM ankarada da hala uçaklar havada korkuyorum şimdi de cnn in binasını bastılar
doğan güneş ülkemiz milletimiz için aydınlık olur inş aminAllah kahretsin şarlatanlar kendilerini rezil ettiler Hakkı'm haram olsun hepsine... Canları cehenneme!
İnşaallahh...doğan güneş ülkemiz milletimiz için aydınlık olur inş amin
ALLAH'IM SEN HER ŞEYE KADİRSİN SEN KÖTÜLÜKLERE İZİN VERME
Amin inşaallah..
Elim ayağım titriyor yaaa.. F16 lar İstanbul Sema'larında..
Bomba sandım çok aşşadan uçuyorlar..
Filistin'in Suriye'nin az da olsa halinden anladım
Rabbim korusun muhafaza etsin ..
ALLAH KORUSUN CANIM ankarada da hala uçaklar havada korkuyorum şimdi de cnn in binasını bastılar
Sari akintim var ama su gibi kokusuz ama arada gelio geneli renksiz su gibi akintiAkıntından anlarsın iltihap yada üşütme olsa..
Üşütme:sarı
İltihap: kokulu, kesik yoğurt gibi, oluyor genelde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?