• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Insallah cnm vardir insallah bi hayir bugun cok kotu bi ruya gordum cok fena oldum ya
Ruyamin tek hatirladigim seyi hamile hibi bisiydim
Kvlidem ayagi ile karnima basiodu anne yapma diye yalvariodum uyandim birden karnima da sanci gibi bisi girdi ne oldunu anlamadim ya gerildim kolum seyirio bi yandam baya sıkıntili bisi
Can'ım kafana takıyorsun ondan oluyor.. Böyle korkunç rüyalar gördüğünde kalk besmele çek soluna üç kere tükür yada banyoya git suyu aç suya anlat rüyanı bu sularla gitsin de, ve kimseye de anlatma Peygamber efendimiz böyke yaparmış..

canlar merhaba, bendede durum stabil 4 haftalığız kese erken olduğu için görünmemişti Allahın izniyle yarın görücez.. Benim telefondan girdiğimde yorum yazamıyorum çok enteresandır ki sadece okuyorum yazdıklarınızı böyle evden pcden girebilirsem yazabiliyorum suzansu suzansu hayırlı olsun balım çok sevindim.. Rabbim herkese yaşatsın bu hissi inanılmaz özel hissediyorsun kendini ve vucuduna varlığına hayranlığın artıyor. çok şükür Yaradanıma..

canlar merhaba, bendede durum stabil 4 haftalığız kese erken olduğu için görünmemişti Allahın izniyle yarın görücez.. Benim telefondan girdiğimde yorum yazamıyorum çok enteresandır ki sadece okuyorum yazdıklarınızı böyle evden pcden girebilirsem yazabiliyorum suzansu suzansu hayırlı olsun balım çok sevindim.. Rabbim herkese yaşatsın bu hissi inanılmaz özel hissediyorsun kendini ve vucuduna varlığına hayranlığın artıyor. çok şükür Yaradanıma..
Maşaallah süphanallah ❣

@Pinkhouselife61 Stresli ve haberleri takipteyim canim siyasi birsey yazmiyim yasakmis ya banlanmiyim durduk yere Allah sonumuzu Hayır etsin:KK17:
Aynen Can'ım yaaaaaa sorma.. Benim eşim annelere geçmek zorunda kaldı ben evde tekim kp beni gelip alacaktı oda işte bi yerde kaldı öyle.. Gelir belki.. Şimdi evde tekim haberleri izliyorum.. Birkaç kişiyle laf dalaşına girdim görürsün son etkinliklerimden :-) banlancam diye ödüm koptu :-)

@Pinkhouselife61
Amin canım Allah büyük sonumuz hayır olsun strese girdim bende agriyan basim daha da ağrıdı bebis vardir belki diyerekten icmiyim agri kesici dedim ama baktim siddetlendi hafif olandan ictim:KK51:

Amin inşaallah..
Elim ayağım titriyor yaaa.. F16 lar İstanbul Sema'larında..
Bomba sandım çok aşşadan uçuyorlar..
Filistin'in Suriye'nin az da olsa halinden anladım
Rabbim korusun muhafaza etsin ..
ALLAH KORUSUN CANIM ankarada da hala uçaklar havada korkuyorum şimdi de cnn in binasını bastılar

Amin inşaallah..
Elim ayağım titriyor yaaa.. F16 lar İstanbul Sema'larında..
Bomba sandım çok aşşadan uçuyorlar..
Filistin'in Suriye'nin az da olsa halinden anladım
Rabbim korusun muhafaza etsin ..

Korkma güzelim herşey iyiye gidicem Allah zelil edecek onları inşallah fırsat vermeyecek.
Şu saate insanları düşürdükleri duruma bak .Allah im sen hepimizi koru.

ALLAH KORUSUN CANIM ankarada da hala uçaklar havada korkuyorum şimdi de cnn in binasını bastılar

Şimdi havadan saldırı emri verilmiş korkmayalim tedirgin iz ama Allah in izniyle dediğin gibi güneş aydinlikla doğacak inşallah .
Cnn yeniden yayında hey masallah okunan Ezan sesleri tüylerimi diken diken etti devleti e milletime zeval gelmesin gök kubbe huzurla sarsin cumlemizi .Allah tüm kardeşlerimi korusun hepimizi ferah erdirsin inşallah.

Back