- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.361
Ne demek datlumÇok sevindirdik oldum ayyy çok teşekkür ederim
Bende aynıyım tatlım.. Bi anda bi Ateş geliyo boncuk boncuk terliyorum boynum yüzüm falan su içinde kalıyo.. Normalde öyle fazla terleyen biri değilim..Canlar beni dünden beri ates basıyor evde kimse terlemiyor sicaklamiyor ben kurdesan döktüm resmen neden acaba tamam havalar sicakta ev serin sıcak degil ama ben terliyorum sanki gunesin altinda gibi yumurtalama isleriyle alakalimidr atesimede bakmadim ama ayy kafam karisti
Deme bacım yaCanım anesteziye ben de fikren karışıydım. Ben rahat Muayane olabilen bir kadınım. Ama hsg işleminde hayatımda çekmediğim acıyı sancıyı çektim. O basınç beni mahvetti. İşlem sonrası yarım saat kalkamadım. Be bütün vücudum titreyerek. Çok zordu. Gerçekten.
İnşaallah notlarını sevinçle paylaşırsınBu o kadar iyi oldu ki canım çok sağol. Ben aşılama topiklerinde aradım bulamadım. Ben de böyle bir şey hazırlıyorum. Not ediyorum herşeyi. Allahım bu yılda çok bekletmesin sağol birtanem.
Ağrısız rahim filmi diye geçiyor hattaBu arada hsg işlemini lütfen anestezi altında yaptır.
Canım netice ne olursa olsun yazacağım tabi her beden kendine özgü tepkiler verebilir ama benim gibi bir cevap arayan üyelere kaba taslak bir cevap olur. İnşallah bu topikte birbirimize müjdeler veririz.!İnşaallah notlarını sevinçle paylaşırsın
İnşaallahhCanım netice ne olursa olsun yazacağım tabi her beden kendine özgü tepkiler verebilir ama benim gibi bir cevap arayan üyelere kaba taslak bir cevap olur. İnşallah bu topikte birbirimize müjdeler veririz.!
Canımmm çok iyi araştırmanı tavsiye ediyorum. İnşallah ağrısızdır. C kollu yeni cihazlarla görüntüleme merkezlerinde yapışan hsg çekinlerinde çok az acı hissediliyormuş.Ağrısız rahim filmi diye geçiyor hatta
Son teknoloji kullanılıyormuş
Yumurtlama günüm cumaydi canım onceki gün ilişki oldu ondan sonra olmadı kacirmismi oluyorum yani evet yumurtlamadan sonraki günun aksami başladı sicak basması puf ne karisik islermis ya
İnşaallah acısız olur.. Fiyatlar çok uçuk 2 dk süren bişey için neden bu kadar para alıyorlar anlamıyorum.. Üstelik dr bişey yapmıyor makine çekiyor ...Canımmm çok iyi araştırmanı tavsiye ediyorum. İnşallah ağrısızdır. C kollu yeni cihazlarla görüntüleme merkezlerinde yapışan hsg çekinlerinde çok az acı hissediliyormuş.
İnşallah acısız olsun da canım. Evet rakamlar çok yüksek. Ben geçen yıl kasımda 525 verdim ve o kadar acı çektim. Eşimle benim en yanlış kararımızdı bu hsg çekimi. Keşke sınır olsa çok güzel olurİnşaallah acısız olur.. Fiyatlar çok uçuk 2 dk süren bişey için neden bu kadar para alıyorlar anlamıyorum.. Üstelik dr bişey yapmıyor makine çekiyor ...
450 ile 800 Arasında rakamlar duydum.. Sanki tüp bebek yapıyoruz Allahım ya ..
Devletimiz bi sınır getirse çok iyi olur..
Oyy oyy..
Off devlette falan çekildin sandım yaaa..İnşallah acısız olsun da canım. Evet rakamlar çok yüksek. Ben geçen yıl kasımda 525 verdim ve o kadar acı çektim. Eşimle benim en yanlış kararımızdı bu hsg çekimi. Keşke sınır olsa çok güzel olur
Ben İzmir de yaşıyorum canım Buca Şifada oldu işlemOff devlette falan çekildin sandım yaaa..
Nerde çekildin sen? Ecomar mı?
Anladım Can'ım..Ben İzmir de yaşıyorum canım Buca Şifada oldu işlem
İnşallah canım.Anladım Can'ım..
İnşaallah bebişin seninledir ❣
InsaAllah sonu güzel biter bu yumurtlamanin çalıştık elimizden geleni yaptık sinav sonucunu bekliyoruz ama bir yerde eksik var sanırım Rabbim imtihan ediyor birseyler daha gerekiyor dua vs gibi kabul ve nasip olmasini hakedicek seyleri yapariz insaAllah tez vakitteBende aynıyım tatlım.. Bi anda bi Ateş geliyo boncuk boncuk terliyorum boynum yüzüm falan su içinde kalıyo.. Normalde öyle fazla terleyen biri değilim..
Ev serin hemde..
Anlam veremedim bende acaba yumurtlamamı kız?
Tamam balım@Pinkhouselife61 kuşum benim bat 17 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?