- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.281
@Pinkhouselife61
Sorma canım bende artık takmıcam vazgectım dıyorumda olmuyor işte dil öyle desede kalp beyin demiyor yine takma takip etme belirti arama devam
Sonradan çıkar belki birşeyler sat tarihine göre ne kadarlık oluyor şimdi bebiş
Geçen gebelik testini attığım kuzenımle aynı tarıhlerınız ıkınızınkınıde takıp edıcem ızlıcem ne güzel ıkı yıgenım geliyor sonra kısmetse benımkı gelcek pink'ımın gelcek moonlıght ve diğer arkadaşların falan ayy hayali bile çok süperKuzum bat bugün du iste 4 hafta hamd olsun .Allah a.
Ya bi kac kişi vardı on,ar gelmedi acaba ne yaptılar neredeler. @Pinkhouselife61 nerde bu kızlar cicegim.
Bilmiyorum ki bacım yaaaKuzum bat bugün du iste 4 hafta hamd olsun .Allah a.
Ya bi kac kişi vardı on,ar gelmedi acaba ne yaptılar neredeler. @Pinkhouselife61 nerde bu kızlar cicegim.
Geçen gebelik testini attığım kuzenımle aynı tarıhlerınız ıkınızınkınıde takıp edıcem ızlıcem ne güzel ıkı yıgenım geliyor sonra kısmetse benımkı gelcek pink'ımın gelcek moonlıght ve diğer arkadaşların falan ayy hayali bile çok süper
Bilmiyorum ki bacım yaaazeplin88 kendine söz vermişti bi sure girmiyeceğine ama gerisini bilmiyorum
Taaaa haziranda kalan batlar var düşün
Ne bilen kızz kıyamıyorum daAminnnnn guzelimmm aminnn insallahhh evelallah teker teker kalacak ve buraya yazacaksınız o gün kadar bende Allah ömür verirse burda sizinle olcam....insallahhh
Kuzenin keseyi görmüştüm kuzum ya bana yok erken dediler
sil bacım gelmeyenleri ahahahhaha gelenler kalsın bitek.
Can'ım ben görüyorum bi çizgi ama 5 dk dan sonrayı ciddiye almayın diyolar.. İlk dakikalarda mı bu hale geldi? İnşaallah bebişini görüyoruzdur
Daha 5 gün var canm dayanamadm erkn yaptmSenin bat gecti mi canim
Amin tatlım aminnnn inşaallahhsuzansu @Pinkhouselife61 inşallah gebeyimdir kızlar yaaa allah sabada versin @Pinkhouselife61 cum dua edin nolur
Amin tatlım aminnnn inşaallahh
Acele etme bide 18 i geçsin öyle yap test olurmu
İnşaallah hamişsindirteyze olurum yine
Daha doktora gitmedi canım kan vermisti sorun cikmis yeniden vericektiAminnnnn guzelimmm aminnn insallahhh evelallah teker teker kalacak ve buraya yazacaksınız o gün kadar bende Allah ömür verirse burda sizinle olcam....insallahhh
Kuzenin keseyi görmüştüm kuzum ya bana yok erken dediler
sil bacım gelmeyenleri ahahahhaha gelenler kalsın bitek.
İnşaallah hayırlı haberler verirsin bizeİnşallah canımm ben geç yumurtladım bu sefer 20 sinde adetim bakalım pazartesi belli olur ama
Anladım canim bu sefer çıkmaz inşallah hayırlı haberlerini bize de ver .Daha doktora gitmedi canım kan vermisti sorun cikmis yeniden vericekti
Tamam canım ogreniyim yazarım bizede bilgi olur ozellikle sana zamaniniz aynı oldugu icinAnladım canim bu sefer çıkmaz inşallah hayırlı haberlerini bize de ver .
Korkma canım ne güzel nasip olmus sana tadını cikar Dua et edelim beraber icini ferah tutYa canim ben hep korku doluyum. Allah a sigindim napiyim sabırla beklmekden başka çarem yok 10 gun bakalım nasi gecicek.
Korkma balım.. Allah'a emanet ❣Ya canim ben hep korku doluyum. Allah a sigindim napiyim sabırla beklmekden başka çarem yok 10 gun bakalım nasi gecicek.
Insallah cnm vardir insallah bi hayir bugun cok kotu bi ruya gordum cok fena oldum yaAnladım canim tamam haklısın boşa harcama testi. Biraz daha sabredip beklemek en güzeli.
Esinede kızma bak goreceksin bugün gitmeyisinde bi hayır var inşallah.
Ozmn oleydide ne biliyim cnm bu sefer sag sol seyirio batio saga sola agri girii falan usuttum yada iltihap var buyuk ihtimalGeçen de acele etmemiştin hamiş çıkmıştın inş öyle olur yne hayırla
Sağlık sıhhat afiyetle kucağına da alırsın minnoşu
Akıntından anlarsın iltihap yada üşütme olsa..Ozmn oleydide ne biliyim cnm bu sefer sag sol seyirio batio saga sola agri girii falan usuttum yada iltihap var buyuk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?