❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Benimde 28 Mayıs ama hep gecikmeli olur emin olamıyorum :))
2 negatif tüp ve 3.tupe hazirlanirken , ve 8 yila ragmen buraya yazdigima inanamıyorum :))))
Ümit iste:))))))
Tatlım benim Allahtan asla Ümit kesilmez
Biz çalışıcaz elimizden geleni yapıcaz Rabbim verecek inşaallah

Hoşbulduk canım bu 4. Ayımız Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah banada tabi hepimize allah ol der ve olur hayırlısı neyse o olsun canım. Sizler ne zamandır istiyosunuz bebiş
Öyle tabii rabbimizden istiyoruz o verir
Bizi yoktan var eden Rabbim bizlere de mucizelerimizi vermeye Kadirdir
9 ay canım bende PCO var geçen aylarda
Soğan kürü
İncir+havuç kürü
Arı poleni + bal kürü yaptım
--Bu ay--
Bal+tarçın+çörekotu kürü
Bide iki gün belime yakı yapıştırdım..
bide günde 818 tane Estağfirullah çekiyorum @Kpss 2016 ' nın tavsiyesi bana
Şimdi bat bekliyorum.. ( inş gelmez)

Kızlar benimde
NİCKNAMEBAT

zeplin88 _____22 mayıs
Enise54 _____28 mayıs
D dl3434 ______28 mayıs
Bihter34 _____4 haziran
@Pinkhouselife61 6 haziran

Merhaba Pink benimde bat 6 Haziran inşaallah olmaz bat falan :) adetin 3 . gününden itibaren hergün üç incir yedim Meryem suresi okudum ama hergün degil henüz bir tane bitirdim bu ay umutlu gibiyim. ALEMLERİ RABBİ İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE HAYRLISI İLE VERİR evlilikte iki yılı geride bıraktım bebek için 4. Ayım senin hikayen nedir

Merhaba Pink benimde bat 6 Haziran inşaallah olmaz bat falan :) adetin 3 . gününden itibaren hergün üç incir yedim Meryem suresi okudum ama hergün degil henüz bir tane bitirdim bu ay umutlu gibiyim. ALEMLERİ RABBİ İNŞALLAHİSTEYEN HERKESE HAYRLISI İLE VERİR evlilikte iki yılı geride bıraktım bebek için 4. Ayım senin hikayen nedir

Hoşgeldin Can'ım benim
Aynı günmüş batlarımız inşaallah hayırla hamişlik haberimizi listenin başından sonuna kadar peşpeşe alırız paylaşırız
Can'ım bende 9 ay oldu isteyeli henüz gelmedi kereta inşaallah bu ay süpriz yapar bize
PCO var bende o biraz geciktirme sebebi olabilir
İnşaallah bu ay gelirler Allahımmmm sen duyuyorsun bizi nolur bekletme anne olma şerefini bize de bahşet ey Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…