Arkadaşlar uzun uzun yazıp sizin vaktinizi almak istemiyorum sadece bir fikre ihtiyacım var ne yapacağımı bilemiyorum ilk defa böyle bir konuyla gelmiş olacağım benim 2020 yılında tanıdığım apartta tanıştım bir ablamız vardı evlenmiş boşanmış bir kadındı o da aparta yaşayan birbirimize kader yoldaşlığı diyebiliriz dün beni aradı sokakta kaldığını gidecek yeri olmadığını söyledi işinden olduğunu bir takım kendince özel sebepleri ve sıkıntıları oldu ben de 1 + 1’de yaşıyorum 75 metrelik bir evdeyim küçücük bir evde yaşıyorum şimdi sokakta kalan bir kadın var ortada mesele nerede yatması gerektiği değil aslında koltukta da yatar şu anda hamileyim kesemin etrafında küçük kanamalar mevcut temizlik dahi yapmıyorum kendi başıma asla bir iş yapmıyorum üç günde bir eşimle beraber temizlik yapıyoruz şu anda bir borç içindeyiz o yüzden durumumuz da çok fazla müsait de değil açık konuşayım sadece kendimize çevirecek kadar idare edebiliyoruz ben baştan söyledim hani 2.03 gün misafir edebilirim sonrasında apart falan bulabilirsin dedim işte bana 1 + 1 ev bulsanız olur falan dedi ben de dedim ki bu evi tutabilmen için rahat cebinde 50 60.000 TL para olması lazım o kadar param yok veremem falan diyor şimdi korktuğum şu ben bu kadını evime alırsam 2.03 gün sonra mecbur gitmesi gerekiyor benim kocam da işten geliyor yorgun argın köpek gibi çalışıyor afedersiniz sürekli kesimle alakalı montajda zaten yoruluyor doğru düzgün uyuyamıyor adam geliyor zaten koltukta uzanıyor uyumak istiyor hadi 2.03 gün idare ederiz dedik sokakta kalan bir kadın var ve bu durumdanda haberim yokmuş bilmiyormuş gibi yapamıyorum uyuyamıyorum toplam 24 saattir uykusuzum dinlenmem gereken zamanda kafayı taktım biraz şimdi evimi alırsam yer bulamazsa git de diyemeyeceğim ben ne yapayım bilemiyorum ben kocamla otururum soğan ekmek de yerim öbür gün tavuk da yerim öbür gün et yerim ama misafirin olması onu ayarlayabilmek öyle olmuyor maalesef inşallah derdimi anlatabilmişimdir sizce evimi açmalı mıyım çok uzattım biliyorum kusura bakmayın lütfen
(ÖNCELİKLE HERKESE Çok TEŞEKKÜR EDİYORUM konuyu açtıktan sanırım 1 saat sonra bunu belirteceğim konuyu noktaladım herkese çok teşekkür ediyorum dedikleriniz benim için çok kıymetliydi ve hepinizi dinledim evime almıyorum)