❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Bi topicten alıntı Can'ım;
sizler gibi bende cok uzun zaman forumdan gebelik belirtilerini araştırıp durdum.o zamanlar kendime bir söz verdim eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi gün gün paylaşacaktım.cok şükür ki rabbim nasip etti ilk aşılamamda hamile kaldım...buyrun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +

umarım sizlere faydası olur...

Canım 29 yaşındayım iki yıldır Bebek istiyorum hiç korunmadım. Eşim üç defa örnek verdi sorun yok bende de yok. HSG temiz çıktı. Allahım isteyen herkese versin.

Bu o kadar iyi oldu ki canım çok sağol. Ben aşılama topiklerinde aradım bulamadım. Ben de böyle bir şey hazırlıyorum. Not ediyorum herşeyi. Allahım bu yılda çok bekletmesin sağol birtanem.

Selam canlar ..
Nasılsınız bugün.
Semar testi bende yaptırdım ama öyle ahım şahım korkulacak bi test degil ki ben doktora yaşımdan dolayi mi diye sorduğumda hayır bunun yaşla alakası yok demisti.
Selam canlar ..
Nasılsınız bugün.
Semar testi bende yaptırdım ama öyle ahım şahım korkulacak bi test degil ki ben doktora yaşımdan dolayi mi diye sorduğumda hayır bunun yaşla alakası yok demisti.
Arastirdim cnm ben yaptiramiyorum yaptirmamam lazim artikin seneye yaptiririm

Çok şükür iyiyiz elh..
Sen nasılsın bakalım tazee

ALLAH daha iyi etsin canim benim ağrım var iki gündür tedirginlik oldu bende.yatıyorum güzelim.
Sen nasılsın kuzum .

Tedavin hayırlı ol su Canim.Allah evladını sana bağışlasın inşallah.
Agrin normal canim çatlama iğnesi klomen ve hormon yüklemesi sebebi ile olabilir.
Insallah bebegin sana turu nur canim .Allah olmayan isteyen herkese evlatlarını bağışlayarak merhamet etsin insallah. .
Arastirdim cnm ben yaptiramiyorum yaptirmamam lazim artikin seneye yaptiririm

Canim ya sen niye yaptırıyor dr gerek görse zaten isterdi .istemediyse demek gerek görmüyor.Sen semra olayını sil kafa dan .
Nasılsın varmı yine akintin agrin canim .randevu olayını ne yaptın.

Bu arada hsg işlemini lütfen anestezi altında yaptır.

Neden kuzum ben anestezi yaptırmadan çektirdim ve 2 dk sürme ınan alltan etkileri muayine kadar rahatsız etmedi .ayrıca anestezi ile yapılınca ilaç sıkılınca gitmeyince tekrar etmeye biliyorlarmis. Anestezisiz kendinde ekrandan izliyorsun bana iki kere ilaç enjekte etiler.

Naçizane tavsiyem anestezi almayın kuzum.

Canlar beni dünden beri ates basıyor evde kimse terlemiyor sicaklamiyor ben kurdesan döktüm resmen neden acaba tamam havalar sicakta ev serin sıcak degil ama ben terliyorum sanki gunesin altinda gibi yumurtalama isleriyle alakalimidr atesimede bakmadim ama ayy kafam karisti

agri arada bir girio cnm bugun pek agrimadi umutlu deilim ben cnm ya
Randevu almadim adet olmazsam giderim napim
Sen napiosun nasilsin bebis nasil

Sicak basmasi yumurta catladiktan sonra olusur ve ikiskiye girersen spermler hareket edemez o sicaktan olurler
Yani uumurtlamissin yumurtan catlmais ve zamani kacmis gibi dusun

Sicak basmasi yumurta catladiktan sonra olusur ve ikiskiye girersen spermler hareket edemez o sicaktan olurler
Yani uumurtlamissin yumurtan catlmais ve zamani kacmis gibi dusun
Yumurtlama günüm cumaydi canım onceki gün ilişki oldu ondan sonra olmadı kacirmismi oluyorum yani evet yumurtlamadan sonraki günun aksami başladı sicak basması puf ne karisik islermis ya

Canım anesteziye ben de fikren karışıydım. Ben rahat Muayane olabilen bir kadınım. Ama hsg işleminde hayatımda çekmediğim acıyı sancıyı çektim. O basınç beni mahvetti. İşlem sonrası yarım saat kalkamadım. Be bütün vücudum titreyerek. Çok zordu. Gerçekten.

NİCKNAME - BAT
  1. @Aslanparcasi ____HAMİŞ
  2. YASMINAAA _____HAMİŞ
  3. lale_cik _________HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi ___HAMİŞ
  5. duyguserhat ______HAMİŞ
  6. A Ask sana benzer ____HAMİŞ
  7. L Laydrosa _________HAMİŞ
  8. Petunyasemen _____HAMİŞ
  9. suzansu _________HAMİŞ
  10. K Knptr ___________15 haziran
  11. zeplin88 _________21 haziran
  12. ada_aras ________2 ağustos
  13. @ahucansu28 ______29 temmuz
  14. bahar1989 _______4 temmuz
  15. askininaskisi ______10 temmuz
  16. baldudakk _______12 temmuz
  17. masal2994 _______18 temmuz
  18. aaynaa __________22 temmuz
  19. -Lidya- __________24 temmuz
  20. S selifor ___________29 temmuz
  21. -Lavinia 30 temmuz
  22. Zilan92 _________30 temmuz
  23. @melekbaby _______2 ağustos
  24. @ilkemmmmm _____ 2 ağustos
  25. Emineeemm ______4 ağustos
  26. @Pinkhouselife61 ____ 5 ağustos
  27. Kilim ve tohum _____Beklemede
  28. moonlight2135 _____Beklemede
  29. M Mavisareg ________Beklemede
  30. @Duam23 _________Beklemede
  31. Jassgiller ________Beklemede
  32. adyas ___________Beklemede
  33. htc_tfk _________Beklemede
  34. Bihter34 ________Beklemede
  35. Enise54 ________Beklemede
  36. D dl3434 _________Beklemede
  37. M Mlgm55 ________Beklemede
RABBİM MÜBAREK ETSİN CANLARIMM

Çok sevindirdik oldum ayyy çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…