• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Sizler nasilsiniz @baldudakk canim senin normalde adetlerin g ecikirmi ..
Belki geç döllenme olabilir kuzum daha önce gecikmen olmadıysa .
Hayirlisi olsun canim Allah isteyen herkese evladını saglikli bağışlasın insallahhhhh.

en fazla bi iki gün gecikirdi ama şimdi 3. günüm gecikeli daha bişey yok bakalım pazartesiye kadar beklicem olmadı tekrar bi test yaparım canım.[/QUOTE]
Pozitif olur inşaallah hayırla ☺️

hiç bi belirti yok kızlar ya geçen bile kendimi hamile sandım göğüslerimi elleyemiyodum resmen şimdi göğüslerimde ufacık bi sızı yok ne karnım da bi krap nede başka bişey dayanamadım test yaptım ama tabi 5 gün var olsada çıkmaz zaten öyle işte umutsuzum
Allahtan Ümit kesilmez tatlım :KK31: bekleyelim görelim :cool:

Beyazlar için tatlım ya :deli:
Pazartesiyi bekliyorum ne yapiyim işte..:dondurma:
İnşaallah iyi çıkar sonuçlarımız dua et nolur:110:

Ben kaziticam saçları sonunda :KK11:l
Verdi mi canim testleri sonuc mu bekliyoruz şimdi.hadi hayirlisi kuzum inşallah tertemiz güzel sonuçlar gelicek ınan.Dualarim kalbim her zaman seninle b itanem.:dua::nazar::nazar:

Ben kaziticam saçları sonunda :KK11:l
Verdi mi canim testleri sonuc mu bekliyoruz şimdi.hadi hayirlisi kuzum inşallah tertemiz güzel sonuçlar gelicek ınan.Dualarim kalbim her zaman seninle b itanem.:dua::nazar::nazar:
Sağol balım :KK15:
Vermedim daha Can'ım pazartesi HSG çekilcem inşaallah eşimde Spermiogram vericeko_O
İnşaallah Can'ım acımaz ya napçam ya ben :KK43:
5 ağustosta bat tarihim 7 si gibi hormon testlerimi de yaptırıp Nilay teyzenin eline veririm raporları inşaallah :KK14:
Bakalım ne der.. Hikaye ondan sonra başlıcak asıl:KK51:

kızlar güneşte belli oluyo gözle bakınca ama fotoda pek belli olmadı çizgi görür gibi oldum yapalı 2 saat oldu bi baksanıza

Eklentiler

• 13694102_10209307877229553_816328185_o.jpg
    13694102_10209307877229553_816328185_o.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 22
en fazla bi iki gün gecikirdi ama şimdi 3. günüm gecikeli daha bişey yok bakalım pazartesiye kadar beklicem olmadı tekrar bi test yaparım canım.
Pozitif olur inşaallah hayırla ☺️[/QUOTE] Şu gecikmeyle başlayan yazıyı sen yazdın sandım Allah Allah dedım adet olmamısmıydı yanlısmı hatırlıyorum dıye sonradan jeton düştü:olamaz::KK48:

Sağol balım :KK15:
Vermedim daha Can'ım pazartesi HSG çekilcem inşaallah eşimde Spermiogram vericeko_O
İnşaallah Can'ım acımaz ya napçam ya ben :KK43:
5 ağustosta bat tarihim 7 si gibi hormon testlerimi de yaptırıp Nilay teyzenin eline veririm raporları inşaallah :KK14:
Bakalım ne der.. Hikaye ondan sonra başlıcak asıl:KK51:

Hayirlisi olsun kuzum .Allah bilir inşallah hiç birine gerek kalmaz bu ay evladının müjdesi sana gelir i nsalllah kuzum..

Şu gecikmeyle başlayan yazıyı sen yazdın sandım Allah Allah dedım adet olmamısmıydı yanlısmı hatırlıyorum dıye sonradan jeton düştü:olamaz::KK48:[/QUOTE]

Canim hoşgeldin nasılsın .iyi misin .bugün .

kızlar güneşte belli oluyo gözle bakınca ama fotoda pek belli olmadı çizgi görür gibi oldum yapalı 2 saat oldu bi baksanıza
Can'ım ben görüyorum bi çizgi ama 5 dk dan sonrayı ciddiye almayın diyolar.. İlk dakikalarda mı bu hale geldi? İnşaallah bebişini görüyoruzdur :KK71:

Hayirlisi olsun kuzum .Allah bilir inşallah hiç birine gerek kalmaz bu ay evladının müjdesi sana gelir i nsalllah kuzum..

Şu gecikmeyle başlayan yazıyı sen yazdın sandım Allah Allah dedım adet olmamısmıydı yanlısmı hatırlıyorum dıye sonradan jeton düştü:olamaz::KK48:

Canim hoşgeldin nasılsın .iyi misin .bugün .[/QUOTE]
İnşaallah hayatım ☺️

Şu gecikmeyle başlayan yazıyı sen yazdın sandım Allah Allah dedım adet olmamısmıydı yanlısmı hatırlıyorum dıye sonradan jeton düştü:olamaz::KK48:[/QUOTE]
Ah balım nerede........
Şimdi ben 5 ini bekliyorum :ukala:
Sıkıldım biraz ya :KK3: bazen vaz geçiyorum sonra yine içim cız ediyo :mad:

suzansu suzansu
İyiyim canım çok sükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik neler var belirtilerden bulantı agrı vs gibi:KK51:
Çok şükür Allah a kuzum iyim ,odun gibiyim kuzum hiç bisi yok anlamadım ama kasiklarim ağrıyor sanki gaz var gibi ama önde nebiliyi kuzum ya Allah a şükür iyi diyelim iyi olalım.

Çok şükür Allah a kuzum iyim ,odun gibiyim kuzum hiç bisi yok anlamadım ama kasiklarim ağrıyor sanki gaz var gibi ama önde nebiliyi kuzum ya Allah a şükür iyi diyelim iyi olalım.
Sonradan çıkar belki birşeyler sat tarihine göre ne kadarlık oluyor şimdi bebiş

Back