❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

en fazla bi iki gün gecikirdi ama şimdi 3. günüm gecikeli daha bişey yok bakalım pazartesiye kadar beklicem olmadı tekrar bi test yaparım canım.[/QUOTE]
Pozitif olur inşaallah hayırla

Allahtan Ümit kesilmez tatlım bekleyelim görelim

Beyazlar için tatlım ya
Pazartesiyi bekliyorum ne yapiyim işte..
İnşaallah iyi çıkar sonuçlarımız dua et nolur

Ben kaziticam saçları sonunda l
Verdi mi canim testleri sonuc mu bekliyoruz şimdi.hadi hayirlisi kuzum inşallah tertemiz güzel sonuçlar gelicek ınan.Dualarim kalbim her zaman seninle b itanem.

Ben kaziticam saçları sonunda l
Verdi mi canim testleri sonuc mu bekliyoruz şimdi.hadi hayirlisi kuzum inşallah tertemiz güzel sonuçlar gelicek ınan.Dualarim kalbim her zaman seninle b itanem.
Sağol balım
Vermedim daha Can'ım pazartesi HSG çekilcem inşaallah eşimde Spermiogram vericek
İnşaallah Can'ım acımaz ya napçam ya ben
5 ağustosta bat tarihim 7 si gibi hormon testlerimi de yaptırıp Nilay teyzenin eline veririm raporları inşaallah
Bakalım ne der.. Hikaye ondan sonra başlıcak asıl

en fazla bi iki gün gecikirdi ama şimdi 3. günüm gecikeli daha bişey yok bakalım pazartesiye kadar beklicem olmadı tekrar bi test yaparım canım.
Pozitif olur inşaallah hayırla [/QUOTE] Şu gecikmeyle başlayan yazıyı sen yazdın sandım Allah Allah dedım adet olmamısmıydı yanlısmı hatırlıyorum dıye sonradan jeton düştü

Hayirlisi olsun kuzum .Allah bilir inşallah hiç birine gerek kalmaz bu ay evladının müjdesi sana gelir i nsalllah kuzum..

Şu gecikmeyle başlayan yazıyı sen yazdın sandım Allah Allah dedım adet olmamısmıydı yanlısmı hatırlıyorum dıye sonradan jeton düştü[/QUOTE]

Canim hoşgeldin nasılsın .iyi misin .bugün .

kızlar güneşte belli oluyo gözle bakınca ama fotoda pek belli olmadı çizgi görür gibi oldum yapalı 2 saat oldu bi baksanıza
Can'ım ben görüyorum bi çizgi ama 5 dk dan sonrayı ciddiye almayın diyolar.. İlk dakikalarda mı bu hale geldi? İnşaallah bebişini görüyoruzdur

Canim hoşgeldin nasılsın .iyi misin .bugün .[/QUOTE]
İnşaallah hayatım

Şu gecikmeyle başlayan yazıyı sen yazdın sandım Allah Allah dedım adet olmamısmıydı yanlısmı hatırlıyorum dıye sonradan jeton düştü[/QUOTE]
Ah balım nerede........
Şimdi ben 5 ini bekliyorum
Sıkıldım biraz ya bazen vaz geçiyorum sonra yine içim cız ediyo

suzansu
İyiyim canım çok sükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik neler var belirtilerden bulantı agrı vs gibi
Çok şükür Allah a kuzum iyim ,odun gibiyim kuzum hiç bisi yok anlamadım ama kasiklarim ağrıyor sanki gaz var gibi ama önde nebiliyi kuzum ya Allah a şükür iyi diyelim iyi olalım.

Çok şükür Allah a kuzum iyim ,odun gibiyim kuzum hiç bisi yok anlamadım ama kasiklarim ağrıyor sanki gaz var gibi ama önde nebiliyi kuzum ya Allah a şükür iyi diyelim iyi olalım.
Sonradan çıkar belki birşeyler sat tarihine göre ne kadarlık oluyor şimdi bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…