- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.241
Ole cnm insallah hayirlisiHaklısın tatlım iyi düşünmüşsün.. Acele etme varsa da Rabbim korusun ne diyelim ❣
Anladim cnmCnm bnm. Düzenli değil ki cyclo progynova die Bi ilaç kullanym 2aydır ondan oluyorum . Yoksa 6 7 ayda bir olurum . Son iki aydr ilaç sayesnde ii .
Geçen de acele etmemiştin hamiş çıkmıştın inş öyle olur yne hayırlaOle cnm insallah hayirlisi
Anladim cnm
Üzme canını tatlım.. Vardır bir hayır elbet.. Bekleyelim Allah büyük bi kapı da bize açar vesselamkızlar günaydın ben akşam test yaptım negatif çıktıadet de olmadım daha bi kaç güne olmazsam yine yapıcam test hayırlısı bakalım
Canım herşey yolunda çok şükür 10. haftamızdayız bu hafta sonu ikili teste gıreceğiz Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın tabiki dualarım isteyen herkese onun kalp atışlarını duymak mükemmel bi duyguHAMİŞLERİMİZ BİZİ UNUTTU MU ACABA??
DUA EDİYORMUSUNUZ BİZE BAKALIM ❣
Nasıl gidiyor? Minnoşlarımız nasıllar? Merak ediyoruz doğrusu
@Aslanparcasi ____ HAMİŞ YASMINAAA _____ HAMİŞ lale_cik _________ HAMİŞ @Kriziantemcicegi ___ HAMİŞ duyguserhat ______ HAMİŞ A Ask sana benzer ____ HAMİŞ L Laydrosa _________ HAMİŞ Petunyasemen _____ HAMİŞ suzansu _________ HAMİŞ
Maşallah barekallah Can'ım benimCanım herşey yolunda çok şükür 10. haftamızdayız bu hafta sonu ikili teste gıreceğiz Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın tabiki dualarım isteyen herkese onun kalp atışlarını duymak mükemmel bi duygu
beta hcg kaç çıktı canmSelam canlar ben geldim bugün gecikmeli geldim hastanedeydik muayine günüydü.
Gittik kan tahlilini verdim daha küçük dedi göremeyiz dedi doktor.bi tahlil daha istedi onuda yaptırdık.şimdilik yolunda dedi herşey..
Progestan verdi 200m sabah akşam fitil şeklinde .Bide folik asit yazdı masallah benim kismetimede benim dusukden beri içtiğim folik asidi yazdı . Devam et dedi . Pazartesi bi kan tahlili daha isticek .
Işte böyle canlar hamd olsun Allah a suanlik bir sıkıntı yok ..
Sizler nasilsinizbaldudakk canim senin normalde adetlerin g ecikirmi ..
Belki geç döllenme olabilir kuzum daha önce gecikmen olmadıysa .
Hayirlisi olsun canim Allah isteyen herkese evladını saglikli bağışlasın insallahhhhh.
söyler canım yada hastanenin sitesinden falan tc numaranla öğrenebilirsin belkiYa hu onu bana söylemedi bu avrat .
Testi yaptırıyorum direk onların ekranına yansıyor kağıt felan almiyormussun kuzum.
Benimde aklımda o var ara sanki acaba . Soylermi
Selam canlar ben geldim bugün gecikmeli geldim hastanedeydik muayine günüydü.
Gittik kan tahlilini verdim daha küçük dedi göremeyiz dedi doktor.bi tahlil daha istedi onuda yaptırdık.şimdilik yolunda dedi herşey..
Progestan verdi 200m sabah akşam fitil şeklinde .Bide folik asit yazdı masallah benim kismetimede benim dusukden beri içtiğim folik asidi yazdı . Devam et dedi . Pazartesi bi kan tahlili daha isticek .
Işte böyle canlar hamd olsun Allah a suanlik bir sıkıntı yok ..
Sizler nasilsinizbaldudakk canim senin normalde adetlerin g ecikirmi ..
Belki geç döllenme olabilir kuzum daha önce gecikmen olmadıysa .
Hayirlisi olsun canim Allah isteyen herkese evladını saglikli bağışlasın insallahhhhh.
burdayım Bali'm :)
Stres falan yasakkkYa hu onu bana söylemedi bu avrat .
Testi yaptırıyorum direk onların ekranına yansıyor kağıt felan almiyormussun kuzum.
Benimde aklımda o var ara sanki acaba . Soylermi
Burdayımm balımpazara gittim geldim yemek yaptım saçımı boyadım şimdi duştan çıktım namaz kılmadım düşün
Çokk mutluyum yaa elhamdulillah.. Aman dikkat et kendine gerekirse iş bile yapma nolur.. Düştüğünü söyledin dimi dr a ?
burdayım Bali'm :)
söyler canım yada hastanenin sitesinden falan tc numaranla öğrenebilirsin belki
hiç bi belirti yok kızlar ya geçen bile kendimi hamile sandım göğüslerimi elleyemiyodum resmen şimdi göğüslerimde ufacık bi sızı yok ne karnım da bi krap nede başka bişey dayanamadım test yaptım ama tabi 5 gün var olsada çıkmaz zaten öyle işte umutsuzumSend3 ne var ne yok canim varmı belirti felan.
Beyazlar için tatlım yaHayırdır bacım saçlar boyanmış
Allah kabul etsin kuzum.
Uzandım canim nilay cigin dosyaya yazmış kuzum .önceki dusugude göz önüne alalım progestan yazalım sana dedi.
Sen neler yaptın nasılsın kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?