- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.221
Kim tutar bacımıııCanlar nasılsınız ben iyiyim cok şükür calismalara devam yumurtalamaya iki gün kaldı bu aksam ev bizim (esimin ailesiyle beraber oturuyoruzda) tam zamanina denk geldi ayıptır soylemesi fantazili degerlendirebilicem
Kız Allah Can'ını almasın senin sandım bi irkildim sevindim testi görünce anlatamamEki Görüntüle 1858208
Canlar Günaydın bu test benim olsa bende birgün böyle gorsem ne güzel olur net iki cizgi yaa süper kuzenim atmış demin nasıl heyecan yaptm görünce Allahim bizlerede nasip olsun nasil güzel bişey bu kadar net cizgiyi dizilerde filmlerde anca görürdm demekki oluyormus
Yap çabuk kız çatladık burdasuzansu hayırlı olsun kuzum. Allah bizede göstersin inşallah çift çizgiyi bende bugün yada yarın yapıcam test inşallah mutlu haberle gelirim size
Bende yaptım Can'ım.. BekliyorumTunaydinlar canlar.bende iyiyim bugün adetim son gün.Esim ctesi gelecek.bakalim nasipse.....birde bir arkadaş dilek tesbihi yaptim ve o ay hamile kaldim ve yapanlar kim ne dilek tuttuysa oldu demiş...bir nete girip bakin nasil oluyir die bende bakcam.denemekten birsey cikmaz degilmi.
Çok garipBugun ne kadr cok su icsem susuzlugumu dindiremiyorum cok susuyorum kizlar ya sanki bole cok tuzlu hisey yemis gibi tuz kullanmiyorum ustelik
Birde hep genelde daha oncden sol kasigimda pit pit bisey his ederken bugun ilk defa az once sag kasigimda pit pit bisi his ettim .
Adet oldum ama ne cok ne az . Agri desen yok denecek kadardi 30 haziran gibi leke olarak basladi
Bir gun sokuldu sonra lekeyle devam etti
Ogunden beri kasik agrilarim var ara ara ve bel agrim var bide bu ay yumurtlama akintim gelmedi adet bittikten iki gun sonra kanli sefaf bi akinti gelmisti bir kere onun ne oldugunuda anlamadim
Sen nerdesin acaba sabah beriiBana hiç bildirim gelmemiş yeni görüyorum hepsini
Sinir oldum
Topigine ugradim baktim canim inşallah uygulayanlara faydasi dokunur ..daha 2.denememiz olacak bakalim ne zaman nasipse o zaman olsun.ben isterim ama en doğrusunu Allah bilir.yeterki saglikli sihhatli hayirli evlatlarimiz olsun.hemen olsun isteyipte aci haberini almak istemiyorum Artik.kendimi tamamen Allaha havale ettim.Bende yaptım Can'ım.. Bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebek-sahibi-olmak-icin.926427/
Bu topic te benim bi bak istersen
Sıkılıyorum napiyimSen nerdesin acaba sabah berii
Nasılsın kuzum neler yapiyon
Öyle kuzum ❣Topigine ugradim baktim canim inşallah uygulayanlara faydasi dokunur ..daha 2.denememiz olacak bakalim ne zaman nasipse o zaman olsun.ben isterim ama en doğrusunu Allah bilir.yeterki saglikli sihhatli hayirli evlatlarimiz olsun.hemen olsun isteyipte aci haberini almak istemiyorum Artik.kendimi tamamen Allaha havale ettim.
Sıkılıyorum napiyim
Maşallah süphanallah sen aklıma geldikçe seviyorum gözlerim doluyor
Cnnm elimde bir tane test var onuda harcamak istemiyorum adet olmazsam yapicam cunki esime herzmn test aldiramamYa umutlandirmakda istemiyorum ama kuzum bi test yapsan en azından akla kara belli olurdu .
Dr ne zaman gideceksin
Çok garipdiyetten olmuş olabilirmi Can'ım?
Yerleşme de olabilir
EnteresanDiyeti dogu duzgun yapmadim ki cnm sadece sekeri guzu zararli yiyecekleri kestimValla adet olduktan ve bittkiten iki gun sonra geldi o akindi ya erken yumurtladim dicem o kadr erkenide bilemiycem belkide yumurtam atilmadi adetle
Hey maşallah süphanallahNeden sıkılıyor kuzum benim..
Ben sana film desem izlermisin .hz.Zekeriya
Googlede yaz cikiyo bunu izledikten sonra kafa nda herşey yerine oturacak. Fırsat bulursan izle b itanem lütfen ben 6 kere izledim.
Haklısın tatlım iyi düşünmüşsün.. Acele etme varsa da Rabbim korusun ne diyelim ❣Cnnm elimde bir tane test var onuda harcamak istemiyorum adet olmazsam yapicam cunki esime herzmn test aldiramam
Doktorqda gitmicem kizdim kocama
Bugun ne guzel gidicektim yarina randevu almaya kalkti yarinda gorumcem cagirdi sunnet yatagi suslemeye
Ee haftaya gitsem zaten adetim yaklasmis olucak on kere de doktora gitmek istemiyofum
Cnm bnm. Düzenli değil ki cyclo progynova die Bi ilaç kullanym 2aydır ondan oluyorum . Yoksa 6 7 ayda bir olurum . Son iki aydr ilaç sayesnde ii .Adetin duzenliya saglik olsun kuzum bizim gibi adetduzenlemek ile ugrasmiyorsun vakti deilmis demekki
Kız nerelerdesin senBn geldim kuzucklarim nasilsnz bakiyim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?