• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

@Pinkhouselife61
Sorma canım bende artık takmıcam vazgectım dıyorumda olmuyor işte dil öyle desede kalp beyin demiyor yine takma takip etme belirti arama devam:işsiz:

En umuTsuz anda umut Allah dan gelir. Canlarim benim çok erken daha inanın ne olur bakın bu aylar hep hazırlık ileriye yatırım sizler için..

Her ay yeni birşey kastediyorsunuz bi ay bi bakmışsınız hoppala oda ne bebek gelmiş...pes etmek yok yorumla bilirsiniz ama dinlenip 10 dk oturup yine tam tempoyla devam.evelallah herşey güzel ol cak .Allah hepimize acisin merhamet etsin d ualarimizi duysun inşallah.

Kuzum bat bugün du iste 4 hafta hamd olsun .Allah a.
Ya bi kac kişi vardı on,ar gelmedi acaba ne yaptılar neredeler. @Pinkhouselife61 nerde bu kızlar cicegim.
Geçen gebelik testini attığım kuzenımle aynı tarıhlerınız ıkınızınkınıde takıp edıcem ızlıcem ne güzel ıkı yıgenım geliyor sonra kısmetse benımkı gelcek pink'ımın gelcek moonlıght ve diğer arkadaşların falan ayy hayali bile çok süper:halay::dua::KK53:

Kuzum bat bugün du iste 4 hafta hamd olsun .Allah a.
Ya bi kac kişi vardı on,ar gelmedi acaba ne yaptılar neredeler. @Pinkhouselife61 nerde bu kızlar cicegim.
Bilmiyorum ki bacım yaaa zeplin88 zeplin88 kendine söz vermişti bi sure girmiyeceğine ama gerisini bilmiyorum
Taaaa haziranda kalan batlar var düşün :KK53:

Geçen gebelik testini attığım kuzenımle aynı tarıhlerınız ıkınızınkınıde takıp edıcem ızlıcem ne güzel ıkı yıgenım geliyor sonra kısmetse benımkı gelcek pink'ımın gelcek moonlıght ve diğer arkadaşların falan ayy hayali bile çok süper:halay::dua::KK53:

Aminnnnn guzelimmm aminnn insallahhh evelallah teker teker kalacak ve buraya yazacaksınız o gün kadar bende Allah ömür verirse burda sizinle olcam....insallahhh:dua::dua:

Kuzenin keseyi görmüştüm kuzum ya bana yok erken dediler :KK17:

Bilmiyorum ki bacım yaaa zeplin88 zeplin88 kendine söz vermişti bi sure girmiyeceğine ama gerisini bilmiyorum
Taaaa haziranda kalan batlar var düşün :KK53:

:sinirli::sinirli:sil bacım gelmeyenleri ahahahhaha :oops:gelenler kalsın bitek. :spor:

Aminnnnn guzelimmm aminnn insallahhh evelallah teker teker kalacak ve buraya yazacaksınız o gün kadar bende Allah ömür verirse burda sizinle olcam....insallahhh:dua::dua:

:sinirli::sinirli:sil bacım gelmeyenleri ahahahhaha :oops:gelenler kalsın bitek. :spor:
Ne bilen kızz kıyamıyorum da :KK75:

Daha doktora gitmedi canım kan vermisti sorun cikmis yeniden vericekti

Anladım canim tamam haklısın boşa harcama testi. Biraz daha sabredip beklemek en güzeli.
Esinede kızma bak goreceksin bugün gitmeyisinde bi hayır var inşallah.
Insallah cnm vardir insallah bi hayir bugun cok kotu bi ruya gordum cok fena oldum ya
Ruyamin tek hatirladigim seyi hamile hibi bisiydim
Kvlidem ayagi ile karnima basiodu anne yapma diye yalvariodum uyandim birden karnima da sanci gibi bisi girdi ne oldunu anlamadim ya gerildim kolum seyirio bi yandam baya sıkıntili bisi

Back