• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

HAMİŞLERİMİZ BİZİ UNUTTU MU ACABA??
DUA EDİYORMUSUNUZ BİZE BAKALIM ❣
Nasıl gidiyor? Minnoşlarımız nasıllar? Merak ediyoruz doğrusu ☺️
  1. ✔️ @Aslanparcasi ____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA _____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik _________❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ___❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ duyguserhat duyguserhat ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ A Ask sana benzer ____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ L Laydrosa _________❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  9. ✔️ suzansu suzansu _________❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
Canım herşey yolunda çok şükür 10. haftamızdayız bu hafta sonu ikili teste gıreceğiz Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın tabiki dualarım isteyen herkese onun kalp atışlarını duymak mükemmel bi duygu :nazar::nazar:

Canım herşey yolunda çok şükür 10. haftamızdayız bu hafta sonu ikili teste gıreceğiz Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın tabiki dualarım isteyen herkese onun kalp atışlarını duymak mükemmel bi duygu :nazar::nazar:
Maşallah barekallah Can'ım benim :dondurma:
Olmaz olurmu minicik bir kalp atıyor :KK200: Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı da nasip etsin daima korusun gözetsin :nazar::anneadayı:

Selam canlar ben geldim bugün gecikmeli geldim hastanedeydik muayine günüydü.
Gittik kan tahlilini verdim daha küçük dedi göremeyiz dedi doktor.bi tahlil daha istedi onuda yaptırdık.şimdilik yolunda dedi herşey..
Progestan verdi 200m sabah akşam fitil şeklinde .Bide folik asit yazdı masallah benim kismetimede benim dusukden beri içtiğim folik asidi yazdı . Devam et dedi . Pazartesi bi kan tahlili daha isticek .
Işte böyle canlar hamd olsun Allah a suanlik bir sıkıntı yok ..

Sizler nasilsiniz baldudakk baldudakk canim senin normalde adetlerin g ecikirmi ..
Belki geç döllenme olabilir kuzum daha önce gecikmen olmadıysa .
Hayirlisi olsun canim Allah isteyen herkese evladını saglikli bağışlasın insallahhhhh.

Gittik kan tahlilini verdim daha küçük dedi göremeyiz dedi doktor.bi tahlil daha istedi onuda yaptırdık.şimdilik yolunda dedi herşey..
Progestan verdi 200m sabah akşam fitil şeklinde .Bide folik asit yazdı masallah benim kismetimede benim dusukden beri içtiğim folik asidi yazdı . Devam et dedi . Pazartesi bi kan tahlili daha isticek .

Sizler nasilsiniz baldudakk baldudakk canim senin normalde adetlerin g ecikirmi ..
Hayirlisi olsun canim Allah isteyen herkese evladını saglikli bağışlasın insallahhhhh.
beta hcg kaç çıktı canm

Burdayımm balım :-) pazara gittim geldim yemek yaptım saçımı boyadım şimdi duştan çıktım namaz kılmadım düşün :-)
Çokk mutluyum yaa elhamdulillah.. Aman dikkat et kendine gerekirse iş bile yapma nolur.. Düştüğünü söyledin dimi dr a ?
burdayım Bali'm :)

Burdayımm balım :-) pazara gittim geldim yemek yaptım saçımı boyadım şimdi duştan çıktım namaz kılmadım düşün :-)
Çokk mutluyum yaa elhamdulillah.. Aman dikkat et kendine gerekirse iş bile yapma nolur.. Düştüğünü söyledin dimi dr a ?

burdayım Bali'm :)

Hayırdır bacım saçlar boyanmış :KK49:
Allah kabul etsin kuzum.
Uzandım canim nilay cigin dosyaya yazmış kuzum .önceki dusugude göz önüne alalım progestan yazalım sana dedi.

Sen neler yaptın nasılsın kuzum.

masal2994 masal2994 senin nask gidiyo Can'ım varmı belirtin falan?
Preseed işe yaradı bence sendede :KK19::sampiyon:

Send3 ne var ne yok canim varmı belirti felan.
hiç bi belirti yok kızlar ya geçen bile kendimi hamile sandım göğüslerimi elleyemiyodum resmen şimdi göğüslerimde ufacık bi sızı yok ne karnım da bi krap nede başka bişey dayanamadım test yaptım ama tabi 5 gün var olsada çıkmaz zaten öyle işte umutsuzum

Hayirlisi olsun canim Allah isteyen herkese evladını saglikli bağışlasın insallahhhhh.[/QUOTE]

en fazla bi iki gün gecikirdi ama şimdi 3. günüm gecikeli daha bişey yok bakalım pazartesiye kadar beklicem olmadı tekrar bi test yaparım canım.

Hayırdır bacım saçlar boyanmış :KK49:
Allah kabul etsin kuzum.
Uzandım canim nilay cigin dosyaya yazmış kuzum .önceki dusugude göz önüne alalım progestan yazalım sana dedi.

Sen neler yaptın nasılsın kuzum.
Beyazlar için tatlım ya :deli:
Pazartesiyi bekliyorum ne yapiyim işte..:dondurma:
İnşaallah iyi çıkar sonuçlarımız dua et nolur:110:

Back