• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Eki Görüntüle 1858208
Canlar Günaydın bu test benim olsa bende birgün böyle gorsem ne güzel olur net iki cizgi yaa süper kuzenim atmış demin nasıl heyecan yaptm görünce Allahim bizlerede nasip olsun nasil güzel bişey bu kadar net cizgiyi dizilerde filmlerde anca görürdm demekki oluyormus:halay:
Kız Allah Can'ını almasın senin sandım bi irkildim sevindim testi görünce anlatamam o_O
İnş en yakın zamamda bizimde böyle güzel haberlerimiz olur birbirimize :KK1:

Bugun ne kadr cok su icsem susuzlugumu dindiremiyorum cok susuyorum kizlar ya sanki bole cok tuzlu hisey yemis gibi tuz kullanmiyorum ustelik

Birde hep genelde daha oncden sol kasigimda pit pit bisey his ederken bugun ilk defa az once sag kasigimda pit pit bisi his ettim .

Adet oldum ama ne cok ne az . Agri desen yok denecek kadardi 30 haziran gibi leke olarak basladi

Bir gun sokuldu sonra lekeyle devam etti

Ogunden beri kasik agrilarim var ara ara ve bel agrim var bide bu ay yumurtlama akintim gelmedi adet bittikten iki gun sonra kanli sefaf bi akinti gelmisti bir kere onun ne oldugunuda anlamadim
Çok garip :KK64: diyetten olmuş olabilirmi Can'ım?
Yerleşme de olabilir:bicak:

Topigine ugradim baktim canim inşallah uygulayanlara faydasi dokunur ..daha 2.denememiz olacak bakalim ne zaman nasipse o zaman olsun.ben isterim ama en doğrusunu Allah bilir.yeterki saglikli sihhatli hayirli evlatlarimiz olsun.hemen olsun isteyipte aci haberini almak istemiyorum Artik.kendimi tamamen Allaha havale ettim.

Topigine ugradim baktim canim inşallah uygulayanlara faydasi dokunur ..daha 2.denememiz olacak bakalim ne zaman nasipse o zaman olsun.ben isterim ama en doğrusunu Allah bilir.yeterki saglikli sihhatli hayirli evlatlarimiz olsun.hemen olsun isteyipte aci haberini almak istemiyorum Artik.kendimi tamamen Allaha havale ettim.
Öyle kuzum ❣
Rabbim ikram etsin inşaallah ☺️

:KK73:
Sıkılıyorum napiyim :KK14:
Maşallah süphanallah sen aklıma geldikçe seviyorum gözlerim doluyor :-)

Neden sıkılıyor kuzum benim..

Ben sana film desem izlermisin .hz.Zekeriya
Googlede yaz cikiyo bunu izledikten sonra kafa nda herşey yerine oturacak. Fırsat bulursan izle b itanem lütfen ben 6 kere izledim.

Ya umutlandirmakda istemiyorum ama kuzum bi test yapsan en azından akla kara belli olurdu .
Dr ne zaman gideceksin
Cnnm elimde bir tane test var onuda harcamak istemiyorum adet olmazsam yapicam cunki esime herzmn test aldiramam
Doktorqda gitmicem kizdim kocama
Bugun ne guzel gidicektim yarina randevu almaya kalkti yarinda gorumcem cagirdi sunnet yatagi suslemeye
Ee haftaya gitsem zaten adetim yaklasmis olucak on kere de doktora gitmek istemiyofum

Çok garip :KK64: diyetten olmuş olabilirmi Can'ım?
Yerleşme de olabilir:bicak:
Diyeti dogu duzgun yapmadim ki cnm sadece sekeri guzu zararli yiyecekleri kestim​
Valla adet olduktan ve bittkiten iki gun sonra geldi o akindi ya erken yumurtladim dicem o kadr erkenide bilemiycem belkide yumurtam atilmadi adetle

Neden sıkılıyor kuzum benim..

Ben sana film desem izlermisin .hz.Zekeriya
Googlede yaz cikiyo bunu izledikten sonra kafa nda herşey yerine oturacak. Fırsat bulursan izle b itanem lütfen ben 6 kere izledim.
Hey maşallah süphanallah :dondurma:
İzlerim inşaallah ama net paketim anca buraya yetiyo:deli:
Merak ettim bi bakarım tatlışım:KK49:

Cnnm elimde bir tane test var onuda harcamak istemiyorum adet olmazsam yapicam cunki esime herzmn test aldiramam
Doktorqda gitmicem kizdim kocama
Bugun ne guzel gidicektim yarina randevu almaya kalkti yarinda gorumcem cagirdi sunnet yatagi suslemeye
Ee haftaya gitsem zaten adetim yaklasmis olucak on kere de doktora gitmek istemiyofum
Haklısın tatlım iyi düşünmüşsün.. Acele etme varsa da Rabbim korusun ne diyelim ❣

Adetin duzenliya saglik olsun kuzum bizim gibi adetduzenlemek ile ugrasmiyorsun vakti deilmis demekki
Cnm bnm. Düzenli değil ki cyclo progynova die Bi ilaç kullanym 2aydır ondan oluyorum . Yoksa 6 7 ayda bir olurum . Son iki aydr ilaç sayesnde ii .

Back