❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

yok gibi canım ya bu ayda umut yok sanki hiç bi belirti falan da yok olmcak gibi geliyo
Hastalanmadin değilmi.
Ya kuzum belirti olmaz ki zaten genelde niye uzuyonkendini. .Allah bilir inşallah seni de evladina kavuştursun tez zamanda.. kaç gün var bat a kuzum..

Yok canım cumaya bos yer vardı mecbur bekliyorum bende

Hastalanmadin değilmi.
Ya kuzum belirti olmaz ki zaten genelde niye uzuyonkendini. .Allah bilir inşallah seni de evladina kavuştursun tez zamanda.. kaç gün var bat a kuzum..

Yok canım cumaya bos yer vardı mecbur bekliyorum bende
6 gün var çarşamba günü bat içimden bi ses yok diyo ama nasip kısmet işte ben çok kafaya takıyorum sende inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine cuma günü keseyi görürsün artık :) hamilelik takvimi yapsana sen canımm

6 gün çok iyi bir sürü canim benim benim ilk gebeligimde ne akıntı ne ağrı ne göğüs ne başka bisi hiç belirti yoktu ben olsa en azından bi belirti olur diyordum.
3 gün geçti günüm ve dayanamadım var bisi ama hayirlisi dedim kanda çıktı öyle öğrenmiştim.

O yüzden en güzeli seninki kendi bedenini dinle bence olurda zaten inşallah gebebkalirsan bi O zaman görürüm ben seni.

Folik asit iciyormsun kuzum.
Allah inşallah hepimize nasip etsin evlatlarimizi doğurup kucaklamasini.

Canim takvim yapmadım daha ne olduğu belli değil kanda çıktı sadece normal mi iyi mi muayine bi olabilsem Allah izin verirse ogrenirsem nasipse O zaman yaparım dedim kuzum onu kaldırmak okadar zor ki.bisi ters gitmiştir be ki diye yapmadım yani

Şifa olsun kuzum inşallah..kim sevmez ki hele bizim gibi deli gibi arayan .yaşadıklarını hissediyorum kuzum ve inanıyorum Allah sana da evlatlarını bağışlayacak inşallah.
Sen de inan doğru zamanı bekliyor minik yavrun.

Ben dusugum nisan ayindaydi o aydan beri her akşam 400m aldım canim .acaba onun cami etkisi oldu böyle gebelige demeden de geçemiyorum.

Sakin aksatma canim sen akıllılık etmiş erkenden baslamissin.Masallah.6 günü beraber bekleyelim hayırlı haberler müjdesi gelsin bu ay insallahhh.

Canlar Günaydın bu test benim olsa bende birgün böyle gorsem ne güzel olur net iki cizgi yaa süper kuzenim atmış demin nasıl heyecan yaptm görünce Allahim bizlerede nasip olsun nasil güzel bişey bu kadar net cizgiyi dizilerde filmlerde anca görürdm demekki oluyormus

Haaa dedim ya direk resmi gördüm yoruma başladım kaçıncı gün böyle koyu çıkmış diye yazıyı ok uyum dedim jeton düştü.
Sen beni o ldurucen ..bu senin dediğini bende çok diyordum ama ınan ben inanıyorum hepiniz göreceksiniz inşallah Allah izin verirse.

InsaAllah canim benim 1 aylik var sanırım tam net bilmiyorum ama bayram gorusmemizde varsa eger 25 günlük falan olmasi lazim demisti iliski tarihinden yola çıkarak bugun atti 1 aylik olmustur o zaman yani 1 ayda anca çıkıyor demekki net iki cizgi

Aynen kuzum ama kişiden kişiye değişiyor 4 gun vardı ben yaptım.
Kazanın gebeligi hayırlı uğurlu olsun ALLAH doğumunu kolay eylesin inşallah canım. Çok selamimi şöyle.

Ona deki bende gel cem kuzu arkandan inşallah dua et de.

suzansu hayırlı olsun kuzum. Allah bizede göstersin inşallah çift çizgiyi bende bugün yada yarın yapıcam test inşallah mutlu haberle gelirim size

Canimmm Allah razı olsun.senin günün gecti yap inşallah mujdeni ver bize canimmm.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Birde kuzenim adetten yikandigi gün iliski oldu sadece demisti bir kerede tutturmus yumurtlama falan hesaplamadan olucaksa her türlü oluyor Allah büyük zamanimiz var demek ki daha

Okadar güzel yazmissinki vallahi hayran kaldım kuzum.ne kadar doğru Allah ol derse her türlü oluyor bin şükür.gerisi hikaye kuzum.

Amin canım benim sen kuzenim ve tüm hamileler sağlıkla kucaginiza alın insaAllah bizlere de nasip olsun sağlıkla

Tunaydinlar canlar.bende iyiyim bugün adetim son gün.Esim ctesi gelecek.bakalim nasipse.....birde bir arkadaş dilek tesbihi yaptim ve o ay hamile kaldim ve yapanlar kim ne dilek tuttuysa oldu demiş...bir nete girip bakin nasil oluyir die bende bakcam.denemekten birsey cikmaz degilmi.

Bugun ne kadr cok su icsem susuzlugumu dindiremiyorum cok susuyorum kizlar ya sanki bole cok tuzlu hisey yemis gibi tuz kullanmiyorum ustelik

Birde hep genelde daha oncden sol kasigimda pit pit bisey his ederken bugun ilk defa az once sag kasigimda pit pit bisi his ettim .

Adet oldum ama ne cok ne az . Agri desen yok denecek kadardi 30 haziran gibi leke olarak basladi

Bir gun sokuldu sonra lekeyle devam etti

Ogunden beri kasik agrilarim var ara ara ve bel agrim var bide bu ay yumurtlama akintim gelmedi adet bittikten iki gun sonra kanli sefaf bi akinti gelmisti bir kere onun ne oldugunuda anlamadim

Ben yaptim kendi annemde yapti ama o ay kalmadim 5-6ay gecti zaten bebekde gitti .
O dilek kabul olunca tesbih dagitilacak cnm ben yapmistim dagitmistimda artik nasip diyelim

Amin canım benim sen kuzenim ve tüm hamileler sağlıkla kucaginiza alın insaAllah bizlere de nasip olsun sağlıkla

Aminnn c animm aminnn insallahhh.

Canimmm haydi hayirlisi cumartesi eşine en güzel mujdeni verirsin inşallah canım benim.

Kuzum hojgeldin..
Sen geçende üstüne gormustun ben yanılmıyorsam?
Allah im inşallah seninde yüzünü yeniden gul dursun kuzum .inşallah bu mesajlar bebek den geliyor olsun.aminnn.

Evet ama leke seklindeydi bunda az da olsa geldi

inşallah canım allahım isteyen herkese hayırlı evlat versin. iyi dileklerin için çok sağol bakalım bekliyip görcez inşallah :)

Mujdelik bi durum yok canim.asil o bana mujdelerini verecek ki içimde yeşeren güller olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…