- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.621
Canim sogan rahimi kalinlastiriyormus senin zaten rahim kalınlığı sebebiyle adet almadın bide onu yaparsan bilemiyorum ama pink in dediği gibi pko içinde sogan veriyorlar bitkisel kur iyice bi arastir bal çörek kullanacaksan havuç mutlaka kullan adet gecikmiş içi de bire bir .Tamam canım öyle yapiyim sifa olsun bebis olarak sonuc bulsun insaAllah
Hayirlisi olsun kuzum.Yeni bat 24 temmuz
Hoşgeldin kuzum
Hosbuldum.topik baya neseli.Yas 27 canm kizima kardeş düşünüyoruz bu ilk ayimizHoşgeldin kuzum
Yaş kaç ?
Ne zamandır istiyorsunuz?
Oh maşaallah süphanallahHosbuldum.topik baya neseli.Yas 27 canm kizima kardeş düşünüyoruz bu ilk ayimiz
Çok geçmiş oldun tatlım@Pinkhouselife61 hm özgeçmiş olarak ta 6 ay önce kürtaj oldu ve öncesinde bir kimyasal gebelik .
İnşallah canim artik korkar oldum ilk hamileligimde hic birşey bilmedim hamile kaldim ve doğdu .ama son iki ogrenmedigim şey kalmadi .ondan unutmak istedik biraz, geç olsun güç olmasin yeterki sagliklisi hayirlisi olsunÇok geçmiş oldun tatlım
İnşaallah topiğimiz Uğur getirir
Gerçekten öyle Can'ım.. Kafaya takmamak çok mühim..İnşallah canim artik korkar oldum ilk hamileligimde hic birşey bilmedim hamile kaldim ve doğdu .ama son iki ogrenmedigim şey kalmadi .ondan unutmak istedik biraz, geç olsun güç olmasin yeterki sagliklisi hayirlisi olsun
Kırmızılı mı? Kahve ve pembe tonları mı?
Bugün akintinin 5. Günü oluyor.. regl im ben emin oldum hayırlısı olsun
Çalışmalara devam.. geçen ay dan beri hiç regl olmamistim mutlu oldum olduğuma. . Negatif çıkmıştı idrar da da.
Kahverengi geliyor akıntı çoğaldı. Bekleme akıntı kahverengi olurmuş canım.
Olsun cancanım hayırlısı olsun inşaallah
a edelim
Çok iyi fikir ancak benim eşim istemez canım .. Buraya bile fazla takılmamı istemiyor ..Kızlar watsap grubu açmaktan vazmı geçtiniz ?
Bende özledim kuzum yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?