- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.601
Canım internetten bakma bencee. Çünkü başın ağrısa yazılan ilk şey kanser oluyor. Bakma araştırma baktıkça daha çok stres olursun moralin bozulur. Ben de bebek düşündüğünüz ilk aylar hep internetteydim araştıryodum. Araştırdıkça regl düzenim bozuldu stres oldum. Şuan hiç bakmıyorum hiçbişeye koyverdim gitti.6 ay regl olamayan halam daha bikaç denemede hamile kaldı. Herşey kafada bitiyo sanırım takmamak lazımm balımYok canım daha gelmedi doktor rahim kalinlasmis demisti ne diye bir arastiriyim dedim bakmaz olaydim pcodan olurmus sonrasi kansere kadar gidermis tedavi olmazsa moralim iyice bozuldu hersey Allahtan biliyorum ama suan allak bullak oldum
0.41 çıktı ya cok umutlanmistm hamile moduna girmsitm o derece heyecan yapmsitm fos oldu
Uzulme kuzum ya hepimiz yasadik negatifleri benceartik uzme streste yapma kendini kuzum0.41 çıktı ya cok umutlanmistm hamile moduna girmsitm o derece heyecan yapmsitm fos oldu
75 ile hamile kalirsan 95 le doguma gidersin cnm bence birqz dikkat et kilona birde vucuk kitle endeksine gore ideal kilona bak benim ideal kilom 59 olmasi gerekmis mesala benim bi arkadsim 73le kaldi hamile ama boyu uzundu .kendini salma bende kaldim ama cocuk gelismedi bunlar neden yaglardan kilolardan oyuzden sende dikkat et kendine4 kilo var fark canım vermen kolay olur benim 10-15 kilo var nasil veririm bilmem ama diyorumki her hamile kalan zayifmi sanki verince Allah veriyor nasipse
Ben 50 olana kadr olme essegim olme ama kararliyim veroicem istersen gel benim kilo verme topigine bi topige uyeyim bugun aksama kadr girmek istersen listeye alinacaksin istemez isen ikinci takima gireceksin cnm carsamba son demisti arkadasYa gözlerim goldu yazını okurken biliyormusun((
Ben okadar denedim okadar tedavi o bu baktım olmuyor ilaçlar banada bel bölgemede çok kilo yapmıştı yeter artık dedim Olacagı varsa Zaten Allah (.c.c) ol der olur
Kararverdim zayıflıycam sabahları haşlanmış yumurta sut ekmek yokkkk.
ara ögün sadece yogur içine maydonoz tere semizotu yada roka akşam en gec 7 8 gibi sulu yemek pilavlar yasak ekmek gene yok 2 lt su yatana kadar bitiriyordum gel git bir ay oldu anaaa bi baktım adetim 3 gun gecikmiş
Sonra test 33 yaşıma kadar haliyle ilk defa cift cizgi çok mutlu oldum elhamdülillah . Çok şükür 1 haftada olsa yaşadım . 5+4 +sonrası kahve rengi akıntı ve düşük Nasibim buymuş . Dedim Çok agladım ama Allah 'a sıgındım .
İnşallag canım hepimizin bebekleri bizi yeniden güldürüp gelsin ömrümüzün sonuna kadar bizimle olsunlar.
Kız sizi dogurtmadan ben dogurmadan banlanırmıyım oyle
Canım hayırlısı olsun dicez başka dicek bişimiz yokki ne yapalım senın genelde gecikiyor sanırım kuzum . O yuzden senle bu ay birdaha boyle bişi olursa hepbirlikde daha sakın karşılıcaz gecikirse bekliyelim biraz daha göreliim dicez gerci şaşan adet gunleri iyi haber miş rahim yanileniyor diyorlar.
Bak bu ay başla sende hamiş kalmaya calışalım hem kilo vermeye bu bizim hatun 50 kilaya kadar düşünce keşke bizde yapsaydık dicez
Gelen kırmızılara da seviniyorum ben gecikince ve gebelik olmadığndan emin olunca artıkPetunyasemen askininaskisi
Doğru söylüyorsunuz canlar teşekkür ederim moral bozuklugu insani hemen inandiriyor işte ama gecti cok sukur agrimlarda var zaten kirmizilar gelicek sanırım bakalim hayırlısı
Geçmiş olsun kuzum
Yok yapmadim canım ama yarin bal corek otu tarcin karışımini yapsammi diyorum gerci pek hevesimde yok yapmakta ama kararsizimGeçmiş olsun kuzum
Kendiliğinden gelmesi iyi olmuş elhamdülillah
Sığan kürü yaptın mı hiç sen ?
Can'ım ilk önce soğan kürü yap temizlesin iyiceYok yapmadim canım ama yarin bal corek otu tarcin karışımini yapsammi diyorum gerci pek hevesimde yok yapmakta ama kararsizim
Tamam canım öyle yapiyim sifa olsun bebis olarak sonuc bulsun insaAllahCan'ım ilk önce soğan kürü yap temizlesin iyice
Daha sonra incir+havuç yada bal+tarçın+çörekotu yaparsın Can'ım..
İnşaallah kuzumTamam canım öyle yapiyim sifa olsun bebis olarak sonuc bulsun insaAllah
Can'ım ilk önce soğan kürü yap temizlesin iyice
Daha sonra incir+havuç yada bal+tarçın+çörekotu yaparsın Can'ım..
Kuzum bildiğimiz yemeklik soğan olacak... İçi beyaz normal ama dışı ince kahverengi soğanCanim birde o soğan kuründe açık kahverengi soğan olacak diye bir şart var galiba ben de bu ay niyetlendi evde beyaz soğan vardı bi akşam içtim bir daha yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?