❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Yok canım daha gelmedi doktor rahim kalinlasmis demisti ne diye bir arastiriyim dedim bakmaz olaydim pcodan olurmus sonrasi kansere kadar gidermis tedavi olmazsa moralim iyice bozuldu hersey Allahtan biliyorum ama suan allak bullak oldum
Canım internetten bakma bencee. Çünkü başın ağrısa yazılan ilk şey kanser oluyor. Bakma araştırma baktıkça daha çok stres olursun moralin bozulur. Ben de bebek düşündüğünüz ilk aylar hep internetteydim araştıryodum. Araştırdıkça regl düzenim bozuldu stres oldum. Şuan hiç bakmıyorum hiçbişeye koyverdim gitti.6 ay regl olamayan halam daha bikaç denemede hamile kaldı. Herşey kafada bitiyo sanırım takmamak lazımm balım

4 kilo var fark canım vermen kolay olur benim 10-15 kilo var nasil veririm bilmem ama diyorumki her hamile kalan zayifmi sanki verince Allah veriyor nasipse
75 ile hamile kalirsan 95 le doguma gidersin cnm bence birqz dikkat et kilona birde vucuk kitle endeksine gore ideal kilona bak benim ideal kilom 59 olmasi gerekmis mesala benim bi arkadsim 73le kaldi hamile ama boyu uzundu .kendini salma bende kaldim ama cocuk gelismedi bunlar neden yaglardan kilolardan oyuzden sende dikkat et kendine

Ben 50 olana kadr olme essegim olme ama kararliyim veroicem istersen gel benim kilo verme topigine bi topige uyeyim bugun aksama kadr girmek istersen listeye alinacaksin istemez isen ikinci takima gireceksin cnm carsamba son demisti arkadas

Canimmm benimde ihtiyacım var ama dr gidicem ilaç felan verirse biliyorsun fena kilo yapıyor diyetin bi anlamı kalmaz bayram çıksın nasipse bide su testler simir AMH hormon sperm felan ona göre bi yol ciziyim diyorum 102 çıkmış şeker yuksekmi

Gelen kırmızılara da seviniyorum ben gecikince ve gebelik olmadığndan emin olunca artık

Geçmiş olsun kuzum
Kendiliğinden gelmesi iyi olmuş elhamdülillah
Sığan kürü yaptın mı hiç sen ?
Yok yapmadim canım ama yarin bal corek otu tarcin karışımini yapsammi diyorum gerci pek hevesimde yok yapmakta ama kararsizim

Can'ım ilk önce soğan kürü yap temizlesin iyice
Daha sonra incir+havuç yada bal+tarçın+çörekotu yaparsın Can'ım..

Canim birde o soğan kuründe açık kahverengi soğan olacak diye bir şart var galiba ben de bu ay niyetlendi evde beyaz soğan vardı bi akşam içtim bir daha yapmadim

Canim birde o soğan kuründe açık kahverengi soğan olacak diye bir şart var galiba ben de bu ay niyetlendi evde beyaz soğan vardı bi akşam içtim bir daha yapmadim
Kuzum bildiğimiz yemeklik soğan olacak... İçi beyaz normal ama dışı ince kahverengi soğan
Resimdeki

Nickname - BAT
  1. @Aslanparcasi ____HAMİŞ
  2. YASMINAAA _____HAMİŞ
  3. lale_cik _________HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi ___HAMİŞ
  5. duyguserhat ______HAMİŞ
  6. A Ask sana benzer ____HAMİŞ
  7. L Laydrosa _________HAMİŞ
  8. K Knptr ___________15 haziran
  9. zeplin88 _________21 haziran
  10. @ilkemmmmm _____ 1 temmuz
  11. ada_aras ________1 temmuz
  12. @ahucansu28 ______1 temmuz
  13. bahar1989 _______4 temmuz
  14. @Pinkhouselife61 ___ 4 temmuz
  15. @melekbaby _______5 temmuz
  16. moonlight2135 _____6 temmuz
  17. Petunyasemen _____7 temmuz
  18. askininaskisi ______10 temmuz
  19. baldudakk _______12 temmuz
  20. suzansu _________15 temmuz
  21. masal2994 _______18 temmuz
  22. aaynaa __________22 temmuz
  23. S selifor __________29 temmuz
  24. -Lidya- __________Beklemede
  25. M Mavisareg ________Beklemede
  26. @Duam23 _________Beklemede
  27. Jassgiller ________Beklemede
  28. -Lavinia Beklemede
  29. adyas ___________Beklemede
  30. htc_tfk _________Beklemede
  31. Bihter34 ________Beklemede
  32. Enise54 ________Beklemede
  33. D dl3434 _________Beklemede
  34. M Mlgm55 ________Beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…