- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.661
selam kızlar bende bu ay bekleyenlerdenim
İyi aksamlar kizlar yarin bayram tatili nedeniyle memlekete gideceğiz orda alma firsatim olmaz DİE bugün gebelik testi aldim adet olabilme ihtimaline ped aldim bi elimde test bi elimde ped tuhaf hissettim kendimi artik hakkimizda hayirlisi.birde eğer adet olmazsan gecikmesini bekleyecegim
Sıcak su ve şeker
Damarları açıyor şeker Ağrı'n gider Allah'ın izniyle
He öyle serbet tamam canım ada cayini içeyim ondanda denerim sagol canikomSıcak su ve şeker
Damarları açıyor şeker Ağrı'n gider Allah'ın izniyle
Rabbim beklentilerimizi hayra mutluluğa çıkarsın inşaallah şu mübarek gün hürmetine ❣❣❣selam kızlar bende bu ay bekleyenlerdenim
Kız bacım az bişeyden nolckAs canim hojgeldin.hayırlı olsun inşallah senin de güzel mujdeni alırız.
Testi kullanma canim bekle adetin gecikirse yap .i şallah hakkında hayirlisi olsun. ALLAH Hayırlı evlatnasip etsin canim
Tabi tabi için için bol bol ohh depolayan vücudunuza toz sekerleri
Kuzum benim de dün yoğun akıntım vardı afesersin sümükümsü ama içinde beyazlar da vardı. Bugün şeffafa döndü. Ovulasyon testi de yoktu evde yapamıyorum. Ama kasıklarım batıyo aynı zaman da. Senin anlattığına göre benim yarın çatlıcak. Hayırlısı bakalım canım ya...Bende 5 gündür onu düşünüyorum canim.şöyle oldu bende sende bi takip et bakalım sendende oyle mi.
Bundan 4 gun önce çok hafif sefaf akıntı fark ettim .aa dedim galiba yumurtluyorum .ovulasyon yaptım silik çıktı öğlenden so ra 4 gibiydi.
Sonraki gün sabah kalkınca bidaha test yaptım 9 gibi yine silikti. Aynı gün saat akşam 6 gibi adet dokulurken bi hiş olur ya hani öyle bisi hissettim gittim baktım bu sefer yine sefaf beyaz ama daha yoğun ve sumuksu söylemesi ayıp uzayan bisi di ona da şöyle örnek veriyim hani yumurtayı kiriyoruz bi beyazı var toprak gibi sefaf uzayan öyleydi . O akşam çalışma yapamazdık cin ki önceki gün olmuştu neyse dedim .
Ertesi sabah yaptım test iki tane koyu çıktı aynı renk de . Öğlene dogru da o akıntı kar rengindeydi sefaf değildi .o akşamı değerlendirdik bide preesed jel kullandım ilk defa iste böyle canim .bugünde acayip garip bi batma var c atladimi catliyormu ALLAH bilir ona sigindik bekliyorum .
Kuzum Bn kuralım ddm kimse yanasmadiKızlar watsap grubu açmaktan vazmı geçtiniz ?
Ewt kuzum Bn ekstra bide ağrıyordu batma tarzında . Sanırım bnm ki çatladı affedesin akıntıda oldu halada varKızlarrr hayırlı geceler ben geldimmyumurtlama günlerinde şişkinlik problemi yaşayan var mı ??
Kuzum bnm de ilaç kullndgmdan beri hp sancılı geciyo lavabodan çıkmak istemym o derece :/ Bn su kaynatiom icne 9 10 çay şekeri atıp iciom Ck ii geliyo sancmi dndryoNeyden yapiliyor o canım elimin altında malzemesi varsa yaparım
Cayla serbetten icmedimde belime ayagima sicak su torbasi koydum isininca iyi geldi baya canım agri kesici falan dayanamaz hale gelince içiyordum artık icmek istemiyorum yani son aylarda icmiyorum zaten yediklerimiz etkiliyordur birde agri kesiciyle zarar vermiyim diyeKuzum bnm de ilaç kullndgmdan beri hp sancılı geciyo lavabodan çıkmak istemym o derece :/ Bn su kaynatiom icne 9 10 çay şekeri atıp iciom Ck ii geliyo sancmi dndryo
Seninde kandilin mubarek olsun canım benim dualarimiz kabul olsun insaAllah Allahim gunahlarimizi affeylesin hayirli saglikli bebisler nasip etsin sifa bekleyenlere sifa darda kalmislar derman nasip etsinBu gece kimseckler yok galiba . Bu arda kandiliniz mübarek olsun kızlar Bu hayırlı ayin hayırlı gecesi hurmetine Rabbim isteklerimizi kabul etsin . Bebislerimizi bizlere versin ve bizlere bagislasin . Hayrlisiyla inş hak yolunda yetiştirmeyi nasip etsin inş ÂMİN
Aminnn Can'ımBu gece kimseckler yok galiba . Bu arda kandiliniz mübarek olsun kızlar Bu hayırlı ayin hayırlı gecesi hurmetine Rabbim isteklerimizi kabul etsin . Bebislerimizi bizlere versin ve bizlere bagislasin . Hayrlisiyla inş hak yolunda yetiştirmeyi nasip etsin inş ÂMİN
Can'ım yumurtlaması döngü sonunda olan da var mesela iki üç kere yumurtlayan da var... Belki kv de öyledir.. İnşaallah öyle birşeydir seninki de ama yine de çok umutlanma kuzum ❣❣❣Canlar aklima birsey takıldi gecikipte 5.gun negatif çıkınca doktor belki gecikmenin üstüne hamile kalmissindir demisti buralardada birkac kisiden gecikme sonrasi once negatif sonra pozitifi gorenler olmuş yani bu demekki sadece yumurtalama günlerinde hamile kalinmiyor oyle olmuyormu ben anlamadim kvde kaynima adetten birkac gun sonra hamile kalmış cozemedim bu is biz yumurtalama gunleri falan odaklanıyoruz ama baska günlerimi kaciriyoruz acaba kafam karisti
İyi yapıyorsun Can'ım ❣❣❣Cayla serbetten icmedimde belime ayagima sicak su torbasi koydum isininca iyi geldi baya canım agri kesici falan dayanamaz hale gelince içiyordum artık icmek istemiyorum yani son aylarda icmiyorum zaten yediklerimiz etkiliyordur birde agri kesiciyle zarar vermiyim diye
Can'ım gün aşırı ilişkide bulunun yeterli.. Bence ovu ya gerek yok@Pinkhouselife61
Kocayi ikna edip su ovulasyon testlerindemi alsam ya da baska türlü nasil anlasiliyordu kac kere yumurtalama oluyor falan ama ben yinede deniyorum zaten yumurtalama zamanlari veya adetten önce sonrasında dogaclama artik nasipse zaten tutar ama öyle aklima takildi yazayım dedim
Almaz zaten gıcık kocaCan'ım gün aşırı ilişkide bulunun yeterli.. Bence ovu ya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?