❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

selam kızlar bende bu ay bekleyenlerdenim

As canim hojgeldin.hayırlı olsun inşallah senin de güzel mujdeni alırız.

Testi kullanma canim bekle adetin gecikirse yap .i şallah hakkında hayirlisi olsun. ALLAH Hayırlı evlatnasip etsin canim

Sıcak su ve şeker
Damarları açıyor şeker Ağrı'n gider Allah'ın izniyle

Tabi tabi için için bol bol ohh depolayan vücudunuza toz sekerleri

Kız bacım az bişeyden nolck

Kuzum benim de dün yoğun akıntım vardı afesersin sümükümsü ama içinde beyazlar da vardı. Bugün şeffafa döndü. Ovulasyon testi de yoktu evde yapamıyorum. Ama kasıklarım batıyo aynı zaman da. Senin anlattığına göre benim yarın çatlıcak. Hayırlısı bakalım canım ya...

Kuzum bnm de ilaç kullndgmdan beri hp sancılı geciyo lavabodan çıkmak istemym o derece :/ Bn su kaynatiom icne 9 10 çay şekeri atıp iciom Ck ii geliyo sancmi dndryo
Cayla serbetten icmedimde belime ayagima sicak su torbasi koydum isininca iyi geldi baya canım agri kesici falan dayanamaz hale gelince içiyordum artık icmek istemiyorum yani son aylarda icmiyorum zaten yediklerimiz etkiliyordur birde agri kesiciyle zarar vermiyim diye

Seninde kandilin mubarek olsun canım benim dualarimiz kabul olsun insaAllah Allahim gunahlarimizi affeylesin hayirli saglikli bebisler nasip etsin sifa bekleyenlere sifa darda kalmislar derman nasip etsin

Canlar aklima birsey takıldi gecikipte 5.gun negatif çıkınca doktor belki gecikmenin üstüne hamile kalmissindir demisti buralardada birkac kisiden gecikme sonrasi once negatif sonra pozitifi gorenler olmuş yani bu demekki sadece yumurtalama günlerinde hamile kalinmiyor oyle olmuyormu ben anlamadim kvde kaynima adetten birkac gun sonra hamile kalmış cozemedim bu is biz yumurtalama gunleri falan odaklanıyoruz ama baska günlerimi kaciriyoruz acaba kafam karisti

Aminnn Can'ım Rabbim bu mübarek günler hürmetine nasip etsin inşaallah ❣❣❣

Can'ım yumurtlaması döngü sonunda olan da var mesela iki üç kere yumurtlayan da var... Belki kv de öyledir.. İnşaallah öyle birşeydir seninki de ama yine de çok umutlanma kuzum ❣❣❣

İyi yapıyorsun Can'ım ❣❣❣
İçmemek en iyisi

@Pinkhouselife61
Kocayi ikna edip su ovulasyon testlerindemi alsam ya da baska türlü nasil anlasiliyordu kac kere yumurtalama oluyor falan ama ben yinede deniyorum zaten yumurtalama zamanlari veya adetten önce sonrasında dogaclama artik nasipse zaten tutar ama öyle aklima takildi yazayım dedim

Can'ım gün aşırı ilişkide bulunun yeterli.. Bence ovu ya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…