❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Bende 5 gündür onu düşünüyorum canim.şöyle oldu bende sende bi takip et bakalım sendende oyle mi.
Bundan 4 gun önce çok hafif sefaf akıntı fark ettim .aa dedim galiba yumurtluyorum .ovulasyon yaptım silik çıktı öğlenden so ra 4 gibiydi.
Sonraki gün sabah kalkınca bidaha test yaptım 9 gibi yine silikti. Aynı gün saat akşam 6 gibi adet dokulurken bi hiş olur ya hani öyle bisi hissettim gittim baktım bu sefer yine sefaf beyaz ama daha yoğun ve sumuksu söylemesi ayıp uzayan bisi di ona da şöyle örnek veriyim hani yumurtayı kiriyoruz bi beyazı var toprak gibi sefaf uzayan öyleydi . O akşam çalışma yapamazdık cin ki önceki gün olmuştu neyse dedim .
Ertesi sabah yaptım test iki tane koyu çıktı aynı renk de . Öğlene dogru da o akıntı kar rengindeydi sefaf değildi .o akşamı değerlendirdik bide preesed jel kullandım ilk defa iste böyle canim .bugünde acayip garip bi batma var c atladimi catliyormu ALLAH bilir ona sigindik bekliyorum .

İyi aksamlar kizlar yarin bayram tatili nedeniyle memlekete gideceğiz orda alma firsatim olmaz DİE bugün gebelik testi aldim adet olabilme ihtimaline ped aldim bi elimde test bi elimde ped tuhaf hissettim kendimi artik hakkimizda hayirlisi.birde eğer adet olmazsan gecikmesini bekleyecegim o_O
inşallah hamilesindir değilsende inşallah reglin gecikmez çok buyuk sıkıntı çünkü.

inşallah hamilesindir değilsende inşallah reglin gecikmez çok buyuk sıkıntı çünkü.
İnşallah.8 ttemmuz daha var.erken yapincada stres oluyor sürekli kan ver yok yukseldimi oldumu bitti mi..bir kez kimyasal gebelik geçirdim erken öğrendim ve adet günü adet oldum çok uzulmustum .en iyisi vaktini beklek

İyi aksamlar kizlar yarin bayram tatili nedeniyle memlekete gideceğiz orda alma firsatim olmaz DİE bugün gebelik testi aldim adet olabilme ihtimaline ped aldim bi elimde test bi elimde ped tuhaf hissettim kendimi artik hakkimizda hayirlisi.birde eğer adet olmazsan gecikmesini bekleyecegim o_O
İnşaallah olmazsın kuzum
Benim de elşm hiç örflere girmiyo... Evde yok şimdi almıcam olursam alırım dedim.. İnşaalkah gerek kalmaz :(

Back