- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.641
Kızlarrr hayırlı geceler ben geldimmyumurtlama günlerinde şişkinlik problemi yaşayan var mı ??
Teşekkür ederim kuzum cevapladığın içinHojgeldin Canim. Benim yumyrtlamadabrek belirti sefaf akıntı idi.
ilkemmmmm hojgeldin .kuzum.
Çok şükür canim sen nasılsın .Hoşbuldum bebeğimnasılsınız bakim
Hojgeldinnnn gecmis olsun canim melisa yada ada çayın varmı rahatlatır evelallah .Nasılsınız canlar
Adetin 2.gunundeyim gec geldi ya cok ağrılı geçiyor kivraniyorum sabahtan beri
Sağol Can'ım ya bende iyi diyelim iyi oldun yarın beklenen gün bat bakalım neler olacakÇok şükür canim sen nasılsın .
Hojgeldinnnn gecmis olsun canim melisa yada ada çayın varmı rahatlatır evelallah .
Ada çayı var ondan iciyim canım sagolasinÇok şükür canim sen nasılsın .
Hojgeldinnnn gecmis olsun canim melisa yada ada çayın varmı rahatlatır evelallah .
Oyy Can'ım benim bi şerbet yapıp içseydinNasılsınız canlar
Adetin 2.gunundeyim gec geldi ya cok ağrılı geçiyor kivraniyorum sabahtan beri
Neyden yapiliyor o canım elimin altında malzemesi varsa yaparımOyy Can'ım benim bi şerbet yapıp içseydin
inşallah hamilesindir değilsende inşallah reglin gecikmez çok buyuk sıkıntı çünkü.İyi aksamlar kizlar yarin bayram tatili nedeniyle memlekete gideceğiz orda alma firsatim olmaz DİE bugün gebelik testi aldim adet olabilme ihtimaline ped aldim bi elimde test bi elimde ped tuhaf hissettim kendimi artik hakkimizda hayirlisi.birde eğer adet olmazsan gecikmesini bekleyecegim
Âmin hadi inşallah bebeğim ya hepimizin güzel haberlerini alalım :)Hayirlisi olsun ins canim .
Kırmızı değil bebek gelsin inşallah.
Güzel haberi birlik yaşayalım kuzum.
İnşallah.8 ttemmuz daha var.erken yapincada stres oluyor sürekli kan ver yok yukseldimi oldumu bitti mi..bir kez kimyasal gebelik geçirdim erken öğrendim ve adet günü adet oldum çok uzulmustum .en iyisi vaktini beklekinşallah hamilesindir değilsende inşallah reglin gecikmez çok buyuk sıkıntı çünkü.
Sıcak su ve şekerNeyden yapiliyor o canım elimin altında malzemesi varsa yaparım
Aynen bacım bekle geçsin gitsin relaxİnşallah.8 ttemmuz daha var.erken yapincada stres oluyor sürekli kan ver yok yukseldimi oldumu bitti mi..bir kez kimyasal gebelik geçirdim erken öğrendim ve adet günü adet oldum çok uzulmustum .en iyisi vaktini beklek
İnşaallah olmazsın kuzumİyi aksamlar kizlar yarin bayram tatili nedeniyle memlekete gideceğiz orda alma firsatim olmaz DİE bugün gebelik testi aldim adet olabilme ihtimaline ped aldim bi elimde test bi elimde ped tuhaf hissettim kendimi artik hakkimizda hayirlisi.birde eğer adet olmazsan gecikmesini bekleyecegim
İnşallah gerek kalmazİnşaallah olmazsın kuzum
Benim de elşm hiç örflere girmiyo... Evde yok şimdi almıcam olursam alırım dedim.. İnşaalkah gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?