❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Yok canım daha gelmedi doktor rahim kalinlasmis demisti ne diye bir arastiriyim dedim bakmaz olaydim pcodan olurmus sonrasi kansere kadar gidermis tedavi olmazsa moralim iyice bozuldu hersey Allahtan biliyorum ama suan allak bullak oldum:KK42:
Canım internetten bakma bencee. Çünkü başın ağrısa yazılan ilk şey kanser oluyor. Bakma araştırma baktıkça daha çok stres olursun moralin bozulur. Ben de bebek düşündüğünüz ilk aylar hep internetteydim araştıryodum. Araştırdıkça regl düzenim bozuldu stres oldum. Şuan hiç bakmıyorum hiçbişeye koyverdim gitti.6 ay regl olamayan halam daha bikaç denemede hamile kaldı. Herşey kafada bitiyo sanırım takmamak lazımm balım :halay::KK47::rapci:

4 kilo var fark canım vermen kolay olur benim 10-15 kilo var nasil veririm bilmem ama diyorumki her hamile kalan zayifmi sanki verince Allah veriyor nasipse
75 ile hamile kalirsan 95 le doguma gidersin cnm bence birqz dikkat et kilona birde vucuk kitle endeksine gore ideal kilona bak benim ideal kilom 59 olmasi gerekmis mesala benim bi arkadsim 73le kaldi hamile ama boyu uzundu .kendini salma bende kaldim ama cocuk gelismedi bunlar neden yaglardan kilolardan oyuzden sende dikkat et kendine

Ya gözlerim goldu yazını okurken biliyormusun :KK43:((
Ben okadar denedim okadar tedavi o bu baktım olmuyor ilaçlar banada bel bölgemede çok kilo yapmıştı yeter artık dedim Olacagı varsa Zaten Allah (.c.c) ol der olur
Kararverdim zayıflıycam sabahları haşlanmış yumurta sut ekmek yokkkk.
ara ögün sadece yogur içine maydonoz tere semizotu yada roka akşam en gec 7 8 gibi sulu yemek pilavlar yasak ekmek gene yok 2 lt su yatana kadar bitiriyordum gel git bir ay oldu anaaa bi baktım adetim 3 gun gecikmiş :KK70:
Sonra test 33 yaşıma kadar haliyle ilk defa cift cizgi çok mutlu oldum elhamdülillah . Çok şükür 1 haftada olsa yaşadım . 5+4 +sonrası kahve rengi akıntı ve düşük Nasibim buymuş . Dedim Çok agladım ama Allah 'a sıgındım .

İnşallag canım hepimizin bebekleri bizi yeniden güldürüp gelsin ömrümüzün sonuna kadar bizimle olsunlar.

Kız sizi dogurtmadan ben dogurmadan banlanırmıyım oyle :KK70:

Canım hayırlısı olsun dicez başka dicek bişimiz yokki ne yapalım senın genelde gecikiyor sanırım kuzum . O yuzden senle bu ay birdaha boyle bişi olursa hepbirlikde daha sakın karşılıcaz gecikirse bekliyelim biraz daha göreliim dicez gerci şaşan adet gunleri iyi haber miş rahim yanileniyor diyorlar.

Bak bu ay başla sende hamiş kalmaya calışalım hem kilo vermeye bu bizim hatun 50 kilaya kadar düşünce keşke bizde yapsaydık dicez :KK70::KK70:
Ben 50 olana kadr olme essegim olme ama kararliyim veroicem istersen gel benim kilo verme topigine bi topige uyeyim bugun aksama kadr girmek istersen listeye alinacaksin istemez isen ikinci takima gireceksin cnm carsamba son demisti arkadas

Canimmm benimde ihtiyacım var ama dr gidicem ilaç felan verirse biliyorsun fena kilo yapıyor diyetin bi anlamı kalmaz bayram çıksın nasipse bide su testler simir AMH hormon sperm felan ona göre bi yol ciziyim diyorum 102 çıkmış şeker yuksekmi

Petunyasemen Petunyasemen askininaskisi askininaskisi
Doğru söylüyorsunuz canlar teşekkür ederim moral bozuklugu insani hemen inandiriyor işte ama gecti cok sukur agrimlarda var zaten kirmizilar gelicek sanırım bakalim hayırlısı:KK51:
Gelen kırmızılara da seviniyorum ben gecikince ve gebelik olmadığndan emin olunca artık :KK73:

Geçmiş olsun kuzum :110:
Kendiliğinden gelmesi iyi olmuş elhamdülillah:dondurma:
Sığan kürü yaptın mı hiç sen ?
Yok yapmadim canım ama yarin bal corek otu tarcin karışımini yapsammi diyorum gerci pek hevesimde yok yapmakta ama kararsizim:110:

Can'ım ilk önce soğan kürü yap temizlesin iyice
Daha sonra incir+havuç yada bal+tarçın+çörekotu yaparsın Can'ım..

Canim birde o soğan kuründe açık kahverengi soğan olacak diye bir şart var galiba ben de bu ay niyetlendi evde beyaz soğan vardı bi akşam içtim bir daha yapmadim

image.jpeg
Canim birde o soğan kuründe açık kahverengi soğan olacak diye bir şart var galiba ben de bu ay niyetlendi evde beyaz soğan vardı bi akşam içtim bir daha yapmadim
Kuzum bildiğimiz yemeklik soğan olacak... İçi beyaz normal ama dışı ince kahverengi soğan
Resimdeki :-)

☺️Nickname - BAT ☺️
  1. ✔️ @Aslanparcasi ____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA _____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik _________❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ___❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ duyguserhat duyguserhat ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ A Ask sana benzer ____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ L Laydrosa _________❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ K Knptr ___________❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  9. ✔️ zeplin88 zeplin88 _________❤️❤️❤️21 haziran:KK49:
  10. ✔️ @ilkemmmmm _____ ❤️❤️❤️1 temmuz:KK49: