❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

İyi yaptın kuzum Allah razı olsun

Canlar bana müsade nasipse yarın görüşürüz inşallah .
Birbirimize dua edelim yatmadan.love canim ins hayırlısıyla yarın adetin sokulur. Safınaz senin yumoslar inşallah tutmuş ve bebek gelişiyordu,pink canim inşallah senin de tatil dönüşü 3 demiyimde 4 kisi donersin .
Dusler akademisi canim inşallah senin içinde bu ay en hayırlı şekilde geçsin .
Hepinizi öptüm hayırlı sabahlar

Ağzını öpsün kocan senin emi . Sırnaşıksey inş hayırlısıyla ÂMİN

S selifor kuzum nasılsın .
Geldi mi beklenen .durumun nasil
Yok canım daha gelmedi doktor rahim kalinlasmis demisti ne diye bir arastiriyim dedim bakmaz olaydim pcodan olurmus sonrasi kansere kadar gidermis tedavi olmazsa moralim iyice bozuldu hersey Allahtan biliyorum ama suan allak bullak oldum

Yok canım daha gelmedi doktor rahim kalinlasmis demisti ne diye bir arastiriyim dedim bakmaz olaydim pcodan olurmus sonrasi kansere kadar gidermis tedavi olmazsa moralim iyice bozuldu hersey Allahtan biliyorum ama suan allak bullak oldum
Sıkma canını.. Dr en kötü ihtimali söylüyor..
Bi ilaç bi soğan kürü tamamdır
Sıkma canını

Sen beni deli edince rahatlican ben anladım.Ya kuzum 40 50 günde adet olan kadınlar var hangisi o dediğin hastalığa yakalanmış. Iyi yönden bak rahmi neden kalinlasirmis kadının onuda oku hamilelikte hazırlandığı için hormonların bunu yaptırmış demekki bebis bi gelse elhamdülillah sımsıkı tutunacak o kalın rahime .
Pco nun da davetinde tedavisi var çok şükür stres yapma bide sen başka dr denemeyi dusundunmu hiç kuzum .

Sahada günaydın kuzum
Rabbim hayırlı bol bereketli günler nasip etsin

Aminnn canim hojgeldin sen nasılsın kuzum.

bu doktordan iyi bir sonuc alamazsam başka doktor denerm yarin tekrar gidicem kan sonucumu göstermeye

Ya canım böyle bi sonuç olacağını adetin gecikirse şöyle şöyle yapilir diye ongoruslu bi doktor bul kuzum bazen dr değiştirmek iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…