- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.581
PCO ihtimali için söyledim Can'ım .. Haklısın tabi ama 1 kg bile dağlar kadar fark yapıyo4 kilo var fark canım vermen kolay olur benim 10-15 kilo var nasil veririm bilmem ama diyorumki her hamile kalan zayifmi sanki verince Allah veriyor nasipse
İyi yaptın kuzum Allah razı olsunSize bi havadis anlatırım aklımda kaldığı kadarıyla .peygamber efendimiz hz.Muhammed (s.a.v) aktarmış .savaş ortasında evladını kaybetmiş bir anne varmis kimin bebeğini görse kucağına alıp bağrına basıp emzirirmis .Efendimiz buyurmuski bu anneyi goruyor musunuz onun merhameti evladina olan sevgisi Allah ^in(c.c.) kullarına olan sevgisinin merhametinin binde biri bile değil.
Okadar etkilendimki bundan sizlerde paylaşmak istedim canlar.
Hoşbuldum bacım :)Hosgeldn pinki : *
Nasilsn haci :))Hoşbuldum bacım :)
Sendende inşallah kuzum.İyi yaptın kuzum Allah razı olsun
Ağzını öpsün kocan senin emi . SırnaşıkseyCanlar bana müsade nasipse yarın görüşürüz inşallah .
Birbirimize dua edelim yatmadan.love canim ins hayırlısıyla yarın adetin sokulur. Safınaz senin yumoslar inşallah tutmuş ve bebek gelişiyordu,pink canim inşallah senin de tatil dönüşü 3 demiyimde 4 kisi donersin .
Dusler akademisi canim inşallah senin içinde bu ay en hayırlı şekilde geçsin .
Hepinizi öptüm hayırlı sabahlar
Uykum geldi ayakta uyuyorum resmenNasilsn haci :))
Eki Görüntüle 1853499 Allah razı oldun kuzummmm
Hayırlı geceler
Seninde böyle çirkin bi kızın olur inşaallah
Ağzını öpsün kocan senin emi . Sırnaşıkseyinş hayırlısıyla ÂMİN
Yok canım daha gelmedi doktor rahim kalinlasmis demisti ne diye bir arastiriyim dedim bakmaz olaydim pcodan olurmus sonrasi kansere kadar gidermis tedavi olmazsa moralim iyice bozuldu hersey Allahtan biliyorum ama suan allak bullak oldum
Sıkma canını.. Dr en kötü ihtimali söylüyor..Yok canım daha gelmedi doktor rahim kalinlasmis demisti ne diye bir arastiriyim dedim bakmaz olaydim pcodan olurmus sonrasi kansere kadar gidermis tedavi olmazsa moralim iyice bozuldu hersey Allahtan biliyorum ama suan allak bullak oldum
Sahada günaydın kuzumBu may dinnnnnnn canlarrrrr
Günümüz hayırlı huzurlu mutlu olsun i şallah kim var ki yok
aminnnn canummm.Canim bende deri ki teyzelerine benzemissss
Seninkinidr akuzum
insaAllah kötüye gitmez bunun sonuSıkma canını.. Dr en kötü ihtimali söylüyor..
Bi ilaç bi soğan kürü tamamdır
Sıkma canını
Yok canım daha gelmedi doktor rahim kalinlasmis demisti ne diye bir arastiriyim dedim bakmaz olaydim pcodan olurmus sonrasi kansere kadar gidermis tedavi olmazsa moralim iyice bozuldu hersey Allahtan biliyorum ama suan allak bullak oldum
Sahada günaydın kuzum
Rabbim hayırlı bol bereketli günler nasip etsin
bu doktordan iyi bir sonuc alamazsam başka doktor denerm yarin tekrar gidicem kan sonucumu göstermeyeSen beni deli edince rahatlican ben anladım.Ya kuzum 40 50 günde adet olan kadınlar var hangisi o dediğin hastalığa yakalanmış. Iyi yönden bak rahmi neden kalinlasirmis kadının onuda oku hamilelikte hazırlandığı için hormonların bunu yaptırmış demekki bebis bi gelse elhamdülillah sımsıkı tutunacak o kalın rahime .
Pco nun da davetinde tedavisi var çok şükür stres yapma bide sen başka dr denemeyi dusundunmu hiç kuzum .
Aminnn canim hojgeldin sen nasılsın kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?