• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rambo Berk'in annesi gibi alt komşu

Komşunuz çok hadsiz ve terbiyesiz gerçekten. O ne öyle avam avam konuşma şekli?

Fakat sevişme sesiniz gidiyorsa dikkat etmek de yarar var. Hoş değil gerçekten sizin adınıza. Yani benim bakış açım çok hoş olmuyor çünkü başkalarına da saygılı olacak şekilde yaşamak gerek bu hayatı diye düşünüyorum. :)

Rahatsız olabilirler eyvallah da şu odada olmasın demek nedir ya.İnsanın inadına orada olası gelir 🙄 Ben de dikkat ediyorum özel ya da normal sesler gitmesin diye ama bazen istemsiz olarak gidebilir yapacak bir şey yok, topluca yaşıyorsak birbirimizi idare etmek zorundayız

Selam hanımlar. Benim derdim alt komşum.

Kendisiyle birkaç sorun yaşadık, bu arada altı aydır bu apartmandayız. Sürekli bazı taleplerle geldi, daha doğrusu gelmedi başka komşuya dedikodumu yaptı vs ben de takmadım, ne zaman geldi insan gibi meramını anlattı o zaman yardımcı olmaya çalıştım hep.

Kadın sanki sürekli bizi dinliyor, binanın ses yalıtımı çok kötü. Yan dairedeki amca öksürüyor ben duyuyorum o kadar. Ses gitmesini anlıyorum tabi ama bu kadın sürekli bizi dinliyor sanki.

Birkaç gün önce geldi yine. Görseniz perişan dedim yine naptık acaba :KK69: dedikleri aynen şu : "canım sizin bazı özel sesleriniz aşağıya geliyor, allahtan eşim gececi de duymuyor diyordum ama duymuş maalesef çok üzüldüm. Geçen gün de banyoda havalandırmadan duymuş. (banyoda birlikte olmuyoruz bu arada ses gider diye nasıl duymuş anlamadım.) Çok kızdı duyunca. " dedi.

Hayır rahatsız olmasını anlıyorum ama konuşma tarzı yüzünden acayip bozuldum. Eşim kızdı diyor bir de, kendimi o kadar kötü hissettim ki. Hani uyarırsın dikkat etmezler kızarsın tamam da bu ne demek ya çok sinirlendim kadına, bu şekilde konuşmasına falan haksız mıyım? Dikkat edeyim elimden geldiğince falan dedim, dikkat etmeye çalışıyoruz ama acayip gıcık oldum kadına sanki adam öldürdük, çok üzülmüşmüş deli midir nedir.
Kendisi sevisemiyorsa demek uzuldu haspam

Bakın hanımlar soyle bir durum var
Konu sahibi için söylemiyorum genel olarak...
Bende bu konuya 5/6 kere muhatap oldum ve gerçekten gecenin sessizliğinde uykudan uyandıracak kadar ses duydugunuzda çok kotu oliyor...hele ki şimdiki binalarin ses yalıtımı ilmadigini çoğu insan biliyor biraz daha dikkat edilebilir diye düşünüyorum...hele birde gecenin 1 veya 2 sinde çevre ve ev sessizken seslerin gidebileceğini düşünmemiz lazım...yani apartman hayatindaysak buraz daha dikkat etmeliyiz...yoksa kimse kimseye sevismesin demiyoruz ...aaa yok ben illa bağır çağır sevisicem diyorsa mustakile gidip istedigi gibi bağırır...

yani salonda yapmazsanız ölmezsiniz heralde, hem hijyenik değil, hem ahlaka aykırı, ben yatak odası dışında sevişilmesine karşıyım. keşke kanunla yasaklansa da herkes yatak odası dışında bir yerde sevişemese.
banyoda yapılması konusunda da komşunuz haklı kesinlikle, sonuçta o sular komşunuzun banyosuna gidiyor.
yatak mı rahatsız problem ne bu adrenalin arayışınızda.
ben olsam komşumun kapısına tatlı alıp gider özür diler, bir daha yatak odası dışında bi yeri kullanmayacağıma söz veririm.

ironidir*
İroniyi görene kadar yavrum sen ne yiyonda bu hale geldin yazacaktım :))çok yaşa emi bencede yasa tasarısı cıkarsınlar bu konuda:))

Komsularinizin sevisme sesinizi duymasindan cekinmiyor musunuz gercekten yaa, bana cok ayip geliyor, Bagir cagir sevişip komşusuyla asansorde karşılaşanlar nasil utanmiyor, kocalariniz sizin inlemelerinizi başkasının kocalari duyacak diye de mi cekinmiyor pes yani

Duvarlarımız bitişik olan eski komşumun Aliii Aliiih yeteer diye inlemeleri geldi aklıma. Üzülürdüm kadına sanki orgazm numarası yapıyor gibi gelirdi.. Komşunuzunki de iyi hadsizlik yani salonu kullanmayın ne demek... Ses gerçketen rahatsız edici boyutta çıkıyorsa ya da yalıtım sorunluysa az daha dikkat edin.. Ama komşu sorunluysa sevişmenin tadını çıkarın yahu.. Kapıya geldiğinde de yukarda önerilen güzel cevaplardan verin

Evet söyleme şekli hoş değil ama inanın o sesler de hoş olmuyor. Kaç gece yastığı alıp salona kaçtım anlatamam. Tabi ki herkesin kendi evi istediği yerde istediğini yapar ama duyduğum sesler nasıl desem yatağın gıcırtısı ve böğürtüler insanın sinirini bozuyor. Ve tam dalmışken bu sesle sıçramak😂 Allahtan taşındı da kurtulduk çok şükür. Yalan yok o sırada vileda sopasıyla yukarı çok vurdum, 😂. İnsan geleninden, gideninden de utanıyor

Komsularinizin sevisme sesinizi duymasindan cekinmiyor musunuz gercekten yaa, bana cok ayip geliyor, Bagir cagir sevişip komşusuyla asansorde karşılaşanlar nasil utanmiyor, kocalariniz sizin inlemelerinizi başkasının kocalari duyacak diye de mi cekinmiyor pes yani
+1

Selam hanımlar. Benim derdim alt komşum.

Kendisiyle birkaç sorun yaşadık, bu arada altı aydır bu apartmandayız. Sürekli bazı taleplerle geldi, daha doğrusu gelmedi başka komşuya dedikodumu yaptı vs ben de takmadım, ne zaman geldi insan gibi meramını anlattı o zaman yardımcı olmaya çalıştım hep.

Kadın sanki sürekli bizi dinliyor, binanın ses yalıtımı çok kötü. Yan dairedeki amca öksürüyor ben duyuyorum o kadar. Ses gitmesini anlıyorum tabi ama bu kadın sürekli bizi dinliyor sanki.

Birkaç gün önce geldi yine. Görseniz perişan dedim yine naptık acaba :KK69: dedikleri aynen şu : "canım sizin bazı özel sesleriniz aşağıya geliyor, allahtan eşim gececi de duymuyor diyordum ama duymuş maalesef çok üzüldüm. Geçen gün de banyoda havalandırmadan duymuş. (banyoda birlikte olmuyoruz bu arada ses gider diye nasıl duymuş anlamadım.) Çok kızdı duyunca. " dedi.

Hayır rahatsız olmasını anlıyorum ama konuşma tarzı yüzünden acayip bozuldum. Eşim kızdı diyor bir de, kendimi o kadar kötü hissettim ki. Hani uyarırsın dikkat etmezler kızarsın tamam da bu ne demek ya çok sinirlendim kadına, bu şekilde konuşmasına falan haksız mıyım? Dikkat edeyim elimden geldiğince falan dedim, dikkat etmeye çalışıyoruz ama acayip gıcık oldum kadına sanki adam öldürdük, çok üzülmüşmüş deli midir nedir.
Ne iğrenç bi komşun varmış.Bence kendi sex yapamıo senı kıslanmış.Ayrıca banyodada yapabılırsın kime ne?İğrenc kadın pislik

Ben bağırıp çağırdığımı düşünmüyorum açıkçası, sadece seks sırasında olabilecek sesler oluyor onlara da dikkat etmeye çalışıyorum çünkü eşim nolur nolmaz sessiz olalım diyor. Ama sürekli kulağı burada olan bir ruh hastası yüzünden de kendimi suçlu hissedemem kusura bakmasın.

Vay arkadaş nasıl sevişiliyor da ne sesi çıkıyor ben anlamıyorum. Biz sessiz sedasız hallediyoruz. Demek ki bir şeyler eksik biz de. Nerde hata var onu bulmalıyım. Burda bir sürü konu açıldı komşunun sex sesleri geliyor diye...

Biz sevisiyoruz da size ne oluyor kizmalar falan rica ederseniz daha sessiz oluruz. Evin ses yalıtımı kötü biz ne yapalım bizde sizinkini duyduk ama ses etmedik deyin.

Ben bağırıp çağırdığımı düşünmüyorum açıkçası, sadece seks sırasında olabilecek sesler oluyor onlara da dikkat etmeye çalışıyorum çünkü eşim nolur nolmaz sessiz olalım diyor. Ama sürekli kulağı burada olan bir ruh hastası yüzünden de kendimi suçlu hissedemem kusura bakmasın.

neyse hamileymişsin sessiz sevişmeyi öğrenmeye az zamanın kalmış:))

ben sifir ses cikararak sevisirim diyen varsa alnindan opmek istiyorum
Ne kadar ses cikardiklarini konu sahibi biliyor ve dikkat ediyoruz diyor zaten
Ciglik cigliga haykirilmadigi surece kimse kimsenin cikardigi sese karisamaz
Kocam cok kizdi salonda sevismeyin ayni zamanda banyoda da hatta surda da burda da kocam duymasin zaten kimse diyemez
Kocan kim sevisirken cikarilan sesler koordinatoru falan mi izin mi alicaz once

Back