• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rambo Berk'in annesi gibi alt komşu

Hahaha delinin zoruna bak. "Olur bacım, bir dahakine kocanın vardiya çizelgesini getir bize, biz sevişme saatlerimizi ona göre ayarlarız" deseydiniz.
Ay bi de düzgünce söylese gerçekten yardımcı olurdum resmen hırslanmış gelmiş kocası benim sesimi duydu diye çünkü abartılı bir hıncı vardı.

Sıyırmış komşuyla uğraşmak zor gerçekten. Apartmanın altında boş alan var oraya sofra silkeliyorum bazen, ekmekler oraya düşünce günah oluyor diye geliyor kapıma. Yahu orası ayak altı bile değil, ne güzel kuşlar yer işte ama hep sonradan aklıma geliyor cevaplar o an nazik davranıyorum gereksiz derecede.
Ben de he he deyip geçiyorum.

A aa,her seferinde insanlar beni şaşırtmayı başarıyor. Deli gibi yapmış kendini kadın.

Siz de deseydiniz ki "eşinizin cinsellik yaşanmasına öfkeli olması normal, çünkü sizin sesiniz hiç gelmiyor. Bir sıkıntınız olmasa bu kağıt gibi duvarlardan mutlaka sesiniz gelirdi"

Böylelerine çirkinleşmek lazım.
Valla bilmiyorum biz onun gibi oturup akşama kadar ses kovalamıyoruz. Kocası zaten evde pek olmuyor, uyumaya geliyor gibi bir şey. Bi de "dua ediyordum eşim duymasın diye duymuş maalesef." deyişi var ki yemin ederim sanki ayartmaya çalışıyormuş gibi utandım.

Ay bi de düzgünce söylese gerçekten yardımcı olurdum resmen hırslanmış gelmiş kocası benim sesimi duydu diye çünkü abartılı bir hıncı vardı.

Cinsel hayatları iyi gitmiyorsa zaar. :) Hiç tınlamayın bile boşverin, ondan icazet alacak haliniz yok. Yaptığı zaten densizlik, sizi yumuşak yüzlü bulmasa gelemezdi bile kapınıza.

Valla bilmiyorum biz onun gibi oturup akşama kadar ses kovalamıyoruz. Kocası zaten evde pek olmuyor, uyumaya geliyor gibi bir şey. Bi de "dua ediyordum eşim duymasın diye duymuş maalesef." deyişi var ki yemin ederim sanki ayartmaya çalışıyormuş gibi utandım.

Ses kovalamaya gerek yok ki pislik olsun diye söyleyin çünkü o da aynısını yapıyor.

Dua edecek başka bir şey mi kalmamış sapık mıdır nedir? Çaput da bağlasaymış bir yerlere oldu olacak.

Hiiiiiiiç takmayın. Karşınızdaki sağlıklı bir insan değil. Belki sesiniz bile gitmiyordur.

Selam hanımlar. Benim derdim alt komşum.

Kendisiyle birkaç sorun yaşadık, bu arada altı aydır bu apartmandayız. Sürekli bazı taleplerle geldi, daha doğrusu gelmedi başka komşuya dedikodumu yaptı vs ben de takmadım, ne zaman geldi insan gibi meramını anlattı o zaman yardımcı olmaya çalıştım hep.

Kadın sanki sürekli bizi dinliyor, binanın ses yalıtımı çok kötü. Yan dairedeki amca öksürüyor ben duyuyorum o kadar. Ses gitmesini anlıyorum tabi ama bu kadın sürekli bizi dinliyor sanki.

Birkaç gün önce geldi yine. Görseniz perişan dedim yine naptık acaba :KK69: dedikleri aynen şu : "canım sizin bazı özel sesleriniz aşağıya geliyor, allahtan eşim gececi de duymuyor diyordum ama duymuş maalesef çok üzüldüm. Geçen gün de banyoda havalandırmadan duymuş. (banyoda birlikte olmuyoruz bu arada ses gider diye nasıl duymuş anlamadım.) Çok kızdı duyunca. " dedi.

Hayır rahatsız olmasını anlıyorum ama konuşma tarzı yüzünden acayip bozuldum. Eşim kızdı diyor bir de, kendimi o kadar kötü hissettim ki. Hani uyarırsın dikkat etmezler kızarsın tamam da bu ne demek ya çok sinirlendim kadına, bu şekilde konuşmasına falan haksız mıyım? Dikkat edeyim elimden geldiğince falan dedim, dikkat etmeye çalışıyoruz ama acayip gıcık oldum kadına sanki adam öldürdük, çok üzülmüşmüş deli midir nedir.
Aynısından bende de var bir tane o da alt komşu.Dürbüncünün önde gideni.Gelenin gidenin yolunu kesip kime çıkıyorsun diye sorar dedikodu filan hepsi aynı ya.Her apartmanda bir tane oluyor demek ki.Ağzına laf vermemek için daha dikkatli olmayı deneyin diyeceğim ama takıntı yaptıysa sizi illa ki bir şey bulacaktır.

Selam hanımlar. Benim derdim alt komşum.

Kendisiyle birkaç sorun yaşadık, bu arada altı aydır bu apartmandayız. Sürekli bazı taleplerle geldi, daha doğrusu gelmedi başka komşuya dedikodumu yaptı vs ben de takmadım, ne zaman geldi insan gibi meramını anlattı o zaman yardımcı olmaya çalıştım hep.

Kadın sanki sürekli bizi dinliyor, binanın ses yalıtımı çok kötü. Yan dairedeki amca öksürüyor ben duyuyorum o kadar. Ses gitmesini anlıyorum tabi ama bu kadın sürekli bizi dinliyor sanki.

Birkaç gün önce geldi yine. Görseniz perişan dedim yine naptık acaba :KK69: dedikleri aynen şu : "canım sizin bazı özel sesleriniz aşağıya geliyor, allahtan eşim gececi de duymuyor diyordum ama duymuş maalesef çok üzüldüm. Geçen gün de banyoda havalandırmadan duymuş. (banyoda birlikte olmuyoruz bu arada ses gider diye nasıl duymuş anlamadım.) Çok kızdı duyunca. " dedi.

Hayır rahatsız olmasını anlıyorum ama konuşma tarzı yüzünden acayip bozuldum. Eşim kızdı diyor bir de, kendimi o kadar kötü hissettim ki. Hani uyarırsın dikkat etmezler kızarsın tamam da bu ne demek ya çok sinirlendim kadına, bu şekilde konuşmasına falan haksız mıyım? Dikkat edeyim elimden geldiğince falan dedim, dikkat etmeye çalışıyoruz ama acayip gıcık oldum kadına sanki adam öldürdük, çok üzülmüşmüş deli midir nedir.
Kadim sorunlu olabilir tamam ama kimse kimsenin sevişme seslerini duymak istemez haklı olarak bu konuda dikkat edilmeli

Bizde o sesleri sizden sandıydık hep, acaba üstteki mi deseydin, keşke :KK70:

Kapıma tüm arsızlığı ele alıp gelene hiç bir şey diyemesem, kapıyı yüzüne çarpardım kesin.

Herkes buraya yok onlara göre mi düzenlensin cinsel hayatları yazmış ammaaa,
Ben de aynı durumdan muzdariptim bir ara hayır ders çalışıyorum saçma sapan sesler haftanın her günü ya demiyeyim ayıp olur dedim ama

Dayanamadım o da sevişecek diye ben o sesi duymak zorundamıyım...
Dikkat etsin herkes

ha sizin durumu tam bilemicem ama...

Kadim sorunlu olabilir tamam ama kimse kimsenin sevişme seslerini duymak istemez haklı olarak bu konuda dikkat edilmeli

Banyodan ne sevişme sesi gidecek ki, kadın yapmayız da diyor zaten. Orgazm anında bağıranlar sadece filmlerde olmuyor mu hem? :KK70::KK70:

Bir iki cilveleşme, kikirdeme duymuştur en fazla, ondan da kime ne.

Tamam ama uyarma şekli çok rahatsız ediciydi, hırslanıp gelmiş kocası duydu diye sanki bilerek yaptık.

Tamam ama uyarma şekli çok rahatsız ediciydi, hırslanıp gelmiş kocası duydu diye sanki bilerek yaptık.
Kıskançlıktan tamamen. Böyle tipler kendi yapamadıkları mutluluk verici aktiviteler sebebiyle başkalarını kıskanırlar.

Son düzenleme:
Kıskançlıktan tamamen. Böyle tipler kendi yapamadıkları mutluluk verici aktiviteler sbebeiyle başkalarını kıskanırlar.
Ben kıskançlıkla alakası oldugunu dusunmuyorum...
Ben de hırsla gidip uyardım 3 haftadır seslerini duyunca ve istedıgim gibi ders çalışamayınca....
kıskandım mı hayır...

Sadece acaba neden mağarada ya da müstakil bir ev tutup yuksek völümlü sesler de sevişmiyorlar diye düşündüm

Çok kızdı duyunca. "
Niye kızmış?
Kendisi 25. Dereceden kraliyet ailesine mensup bir üye mi?
Olsa ne yani?
Kim oluyormuş da kızıyormuş.😡😡😡😡
Terbiyesizler. Bence kadının kocası onunla hiç ilgilenmiyor, başına vurmuş, milleti huzursuz ediyor.

Şimdi hemen bu gece duvardan duvara, sabahlar olmasın :D yarın gelince deney yaptık, ufak sese de geliyorsunuz, çok sese de bundan sonra böyle deyin :D Sonra ufak seslere gelmezler bence. Herkese anlatacağım falan derse de anlat şekerim, şanımız yürüsün diyin :D

Back