• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rambo Berk'in annesi gibi alt komşu

Banyodan ne sevişme sesi gidecek ki, kadın yapmayız da diyor zaten. Orgazm anında bağıranlar sadece filmlerde olmuyor mu hem? :KK70::KK70:

Bir iki cilveleşme, kikirdeme duymuştur en fazla, ondan da kime ne.
Bacım benim bir üst komşu var abartısız 15 dk boyunca inliyor. 😂
Konu sahibine gelince de nasıl bir ses çıkardınız bilemicem ama daha dikkatli olun. Bu sesten müzdarip biri olarak söylüyorum cidden mide bulandırıcı oluyor.

Bacım benim bir üst komşu var abartısız 15 dk boyunca inliyor. 😂
Konu sahibine gelince de nasıl bir ses çıkardınız bilemicem ama daha dikkatli olun. Bu sesten müzdarip biri olarak söylüyorum cidden mide bulandırıcı oluyor.
Sadece inleme de değil vallaha ay sizi çok iyi anlıyorum ya
Eve annemler geldi onlar da duydu onlar duyduktan sonra abartmadığımı iyice anladım

Hayır bir de bu odada olmasın lütfen bir daha diyor, onların yatak odasına denk geliyormuş bizim salon. Kadın evimizde seks yapabileceğimiz sınırları çiziyor resmen 😒

yani salonda yapmazsanız ölmezsiniz heralde, hem hijyenik değil, hem ahlaka aykırı, ben yatak odası dışında sevişilmesine karşıyım. keşke kanunla yasaklansa da herkes yatak odası dışında bir yerde sevişemese.
banyoda yapılması konusunda da komşunuz haklı kesinlikle, sonuçta o sular komşunuzun banyosuna gidiyor.
yatak mı rahatsız problem ne bu adrenalin arayışınızda.
ben olsam komşumun kapısına tatlı alıp gider özür diler, bir daha yatak odası dışında bi yeri kullanmayacağıma söz veririm.

ironidir*

Olabilir bilemem ama öyle bile olsa uyarma şeklinden rahatsız oldum resmen hırslanıp gelmiş manyak.
Ben de onu diyecektim sesinizin çok gitmediğini düşünüyorsanız, önceden aranızda bir sorun olmuş galiba pek takmamışsınız ya özellikle utandirmak ve ya sinir etmek için gelmiş olabilir. Bunu da eşini kattığı için söylüyorum. Uyarmak isteyen yine uyarır ama eşini niye katıyor.

Ben kıskançlıkla alakası oldugunu dusunmuyorum...
Ben de hırsla gidip uyardım 3 haftadır seslerini duyunca ve istedıgim gibi ders çalışamayınca....
kıskandım mı hayır...

Sadece acaba neden mağarada ya da müstakil bir ev tutup yuksek völümlü sesler de sevişmiyorlar diye düşündüm
Kocasının duymasının üstüne basarak belirttiği için bunu düşündüm. "Kocamın canı çeker " şeklinde insanlar çok var biliyorsunuz. Ders çalışırkenki gürültü konusunda ben de çok hassasım, çok önemli bir sınava çalıştığım aylarda alt komşumdan çok çektim, sinirimden ağladım. Pozitif tarafından bakarsak sevişme sesi en azından çok uzun sürecek bir ses değil, tabii normal şartlarda :) Kavga, gürültü, saatlerce süren bangır bangır televizyon sesinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.:KK48:

Kocasının duymasının üstüne basarak belirttiği için bunu düşündüm. "Kocamın canı çeker " şeklinde insanlar çok var biliyorsunuz. Ders çalışırkenki gürültü konusunda ben de çok hassasım, çok önemli bir sınava çalıştığım aylarda alt komşumdan çok çektim, sinirimden ağladım. Pozitif tarafından bakarsak sevişme sesi en azından çok uzun sürecek bir ses değil, tabii normal şartlarda :) Kavga, gürültü, saatlerce süren bangır bangır televizyon sesinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.:KK48:
Şöyle düşünün 3 haftadır aralıklı olarak o ses var ve siz susuyorsunuz
Sonuçta ayıp olur diye düşünüyorsunuz...
Uyarıyorsunuz ama şöyle bir uyarma ses fazla geliyor tarzı hangi ses olduğunu belirtmeden....

ee yine devam ediyorsa o zaman ip ben de kopuyor...
Eee yeter diyerekten hakarete vardırıyorum boyutu ne yapayım...

Kocası bilirkişi herhalde,duymaz sanıyordum ama malesef duymuş nedir ya.
Banyoda sevismeyin,oturma odasında sevismeyin diye detaya girdi mi cidden? Bir an oyle bir komsu hayal edemedim

esiniz kizmasindan korkmamiz mi lazim niye belirtiyorsunuz bunu ne alaka derdim

Ben komsuyu hakli buldum. Kimse kimsenin seks seslerini duymak zorunda degil. Siz belki kime ne evin her tarafi benim diyorsunuz ki zaten oyle ve komsu da nerde yaptiginizla ilgilenmiyor, sesinizin duyulmasi ile ilgileniyor. İstediginiz yerde yapin ama millete duyurmadan benim tavsiyem yada mustakil eve tasinin. Medeni olmak boyle birsey cunku. En sevdigimiz filmin seks sahnesine ait degil sonucta sizin sevisme sesleriniz. Cikardiginiz hayvani sesleri kimse duymak ve çekmek zorunda degil.

Banyodan ne sevişme sesi gidecek ki, kadın yapmayız da diyor zaten. Orgazm anında bağıranlar sadece filmlerde olmuyor mu hem? :KK70::KK70:

Bir iki cilveleşme, kikirdeme duymuştur en fazla, ondan da kime ne.
Bi yorumda da sesiniz çok gitmiş olabilirmi diye sorulmuş konu sahibi olabilir demiş kadinin tavrini rahatsiz edici olabilir ama dikkat edilmesi gereken konular bi iki kikirdemeye geldigini sanmiyorum
Farkettigim bir diğer yorumda da konu sahibi sofra cirptigi için rahatsız olduğunu belirtmis aynı kadin
Apartmanda yasıyorsak bazı toplumsal normlar vardır buna uymaliyiz
Apartmanda sofra cirpilmaz fazla gürültü yapılmaz benimde kolayima gelir sofrayı aşağı çırpmak ama tezgaha çırpıp sonrada temizliyorum iki yaramaz çocuğum var evde mümkün olduğunca minimum duzeyde ses çıkmasını sagliyorum çünkü kimse bizim gürültümüzü çekmek zorunda degil

Ben neyi nasıl duyduğunu hala anlayamadım 🤔
Siz niye bu kadar suçluluk hissediyorsunuz onu da anlamadım.
Ya işte kadının öyle bir tavrı var ki suçluluk duygusu kapladı resmen düşünün adam öldürdük sanki. Valla inadına ses yapmak istiyorum şu an ama eşime söylediğim için hayatta yapmaz adam duymasın diye.

yani salonda yapmazsanız ölmezsiniz heralde, hem hijyenik değil, hem ahlaka aykırı, ben yatak odası dışında sevişilmesine karşıyım. keşke kanunla yasaklansa da herkes yatak odası dışında bir yerde sevişemese.
banyoda yapılması konusunda da komşunuz haklı kesinlikle, sonuçta o sular komşunuzun banyosuna gidiyor.
yatak mı rahatsız problem ne bu adrenalin arayışınızda.
ben olsam komşumun kapısına tatlı alıp gider özür diler, bir daha yatak odası dışında bi yeri kullanmayacağıma söz veririm.

ironidir*
İronidir kısmına kadar kalpten gidecektim 😂

Kocası bilirkişi herhalde,duymaz sanıyordum ama malesef duymuş nedir ya.
Banyoda sevismeyin,oturma odasında sevismeyin diye detaya girdi mi cidden? Bir an oyle bir komsu hayal edemedim
Bu odayı kullanmazsanız sevinirim dedi. Yahu zaten biz de hadi salonda sevişelim demiyoruz, herkes bilir ki bunlar spontane gelişir özellikle çocuk yoksa ama kadının tavrı yüzünden suçluluk hissettim baya.

Back