yoo sıcaklık sorun değil.normal şişeden dök bi yemek kaşıgına.iç.ama halis zeytinyağı varsa.diğerleri malum gerçek olmuyor.
Var var umarım işe yarar gerçi ben denemiştim bunu ama etki etmemişti, şimdi faydası olur belki.
Kızlar sonucları acıklamayı isterdim fakat 15-20 kisiye yakın kişi kilo bildirimi yapmadı , yarına kaldı bekleyelim.
sıcak suyun içinde biraz bal erit bak o da iyi gelir
ben de neden işe yaramıyor ki bu çay anlamıyorum...kızlar bende kabızlık problemi vardı bugün kaysı çayı aldım sonunda kurtuldum
ben ceza olarak leslie yürüyüşümü yapıcam hanımlarrr
İyi geceler Arkadaslar dün cok denedim girmeye fakat Sitede sorun vardı giremedim anca simdi girdim. Bu arada puffycim kilobildirimi yarın yapsam olurmu bugün asırı derecede cok yedim ve orucumu tekrar bozmak zorunda kaldım.Sebeb iyse Lekelenme Kan seklinde geldi fakat adetim degildi sanırım ben adetim sandım kafam karıstı 10 gün erken geldi yarın tutsammı tutmasammı teredütteyim.Bide hersey yiyesim geliyorr 1-2 kilo bile fazla cıkabilirim gözlemeleri götürdüm bugün iiyice.Ben böle degildim neden istahım bukadar acıldı hamilemiyim ne diye icime korku sardı sonucta adetim degil lekelenme diye test yaptım hersey normal.Acaba ictigim o Formcayından erkenden gelmis olabilirmi kafam cok karısık arkadaslar kusurma bakmayın(
canım benim oruçlu iken adetin de gelse orucun bir şekilde bozulsa da iftara kadar yemek yenilmez haberin olsun sen ikiledin bide dikkat et canım bu tür şeyler oruca kaza degil keffaret (Bozulan bir gün orucun yerine iki ay veya altmis gün pespese oruç tutmaktir. )gerektirir.
canim benim bildigim kadariyla oruçluyken adet görünce oruç bozulur ve yemek yenmelidir, ama diger konularda, mesela çok susadim çok yoruldum diye oruç bozulursa keffaret gerekir, yani arkada$imiz kefaret tutmalidir, yoruldum diye oruç bozalmaz :) üstelikte bugün tutup denemelisin, eer adetin devam etmezse tabi.
bence oruçu bo$una tutmayi göze almak gerekir, benim adetim bitti diye oruç tuttum tüm gün tuvalete gidemedim çali$tigim için ve anca iftara eve geldim ve iftardan sonra baktimki adetim bitmemi$ yani en azindan oruç yemedigim için içim rahat bo$una tuttum ama olsun, bo$una yemedim :) bo$una yemektende iyidir :)
canim benim bildigim kadariyla oruçluyken adet görünce oruç bozulur ve yemek yenmelidir, ama diger konularda, mesela çok susadim çok yoruldum diye oruç bozulursa keffaret gerekir, yani arkada$imiz kefaret tutmalidir, yoruldum diye oruç bozalmaz :) üstelikte bugün tutup denemelisin, eer adetin devam etmezse tabi.
bence oruçu bo$una tutmayi göze almak gerekir, benim adetim bitti diye oruç tuttum tüm gün tuvalete gidemedim çali$tigim için ve anca iftara eve geldim ve iftardan sonra baktimki adetim bitmemi$ yani en azindan oruç yemedigim için içim rahat bo$una tuttum ama olsun, bo$una yemedim :) bo$una yemektende iyidir :)
farmasi hoşgeldin..
vereceğin kilon var mı? özellikle de ramazanda
eğer kilo korumadaysan menülerin yanıltıcı olabilir arkadaşlar için...