Yöresel Tarif Ramazan Sofrası - Mantı - Kebir Yoğurt Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ellerine saglik canim sofran cok guzel gorunuyor. Manti sevmem ama leziz gorunuyor gercekten. Ama o dolmalari offf nasil canim cekti simdi anlatamam. Bayiliyorum zaten kuru patlican dolmasina. Aslinda dolmalarla da katilabilirdin canim. Basarilar

Ellerine saglik canim sofran cok guzel gorunuyor. Manti sevmem ama leziz gorunuyor gercekten. Ama o dolmalari offf nasil canim cekti simdi anlatamam. Bayiliyorum zaten kuru patlican dolmasina. Aslinda dolmalarla da katilabilirdin canim. Basarilar
Teşekkür ederim canım Aslında benim için de kuru patlıcan dolması mantıdan önce gelir Ama bir kaç kategori önce yapıldığı için mantıyla katılayım dedim

Vuslat en sevdiğim ikinci yemeği de sen yapmışsın.Birincisi etli yaprak sarmasıydı.Çok oy kullanma hakkımız olsa bari.Herkesin sofrası çok güzel çünkü.Mantıyı tek başına nasıl yapıyorsun?Ben çok sıkılıyorum kapatırken.Hatta geçen gün offf sıkıldım diyip olay yerini terkettim. Bir de o kadar uğraş on dakikada bitsin.Çok büyük haksızlık.Sana maşallah valla.Eine koluna sağlık.Başarılar dilerim canım.

Teşekkür ederim canım

Sorma zaten sular kesildi, bir de mantı uzun sürünce iftara ucu ucuna yetiştirdim Normalde kırmızı et yemeyen eşim bile mantı yedi Ben de, "senin yiyeceğini bilsem daha fazla yapardım "dedim O yiyince bize fazla kalmıyor çünkü

Aksilik olmuş suların kesilmesi.Çok güzel olmuş ki et yemeyen eşin bile yemiş.Adama resmen az ye bize kalmıyor demişsin.Yemediği şeyleri ramazanda yap.Nasıl olsa karnı aç ona çok güzel gelir eminim.

Aksilik olmuş suların kesilmesi.Çok güzel olmuş ki et yemeyen eşin bile yemiş.Adama resmen az ye bize kalmıyor demişsin.Yemediği şeyleri ramazanda yap.Nasıl olsa karnı aç ona çok güzel gelir eminim.
Ne yapayım az yesin o da Eti sevmediğinden değil, midesine dokunduğu için yemiyor Ağrırsa ağrısın dedi ve yedi Kapuska yapıcam, hiç sevmez Askerde bıkmış kapuskadan

Ne yapayım az yesin o da Eti sevmediğinden değil, midesine dokunduğu için yemiyor Ağrırsa ağrısın dedi ve yedi Kapuska yapıcam, hiç sevmez Askerde bıkmış kapuskadan
Açlık ağrıya bile katlandırıyor demek. Kapuskanın yanına ek bir yemek yap bari aç kalmasın adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…