Çorba kaselerini koymasaydın şart olmazdı ,ama yine de sofran güzel.Niyeymiş ya, çorbayı koymak şart mı yaniPuan kırmak yok
Önemli olan tarifin ayrıntılı resimleri ve sofra, onu da yaptım zatenÇorba kaselerini koymasaydın şart olmazdı ,ama yine de sofran güzel.
Kaç yaşındasınız o zamanTeşekkür ederim:))
Amin, cümlemizinkiniBenim en küçük 4 yaşında, diğerleri büyük zaten
Yaptık biz burda iftarı Allah kabul etsin zorladı bugün beniTeşekkür ederim canımÇoğu gitti, azı kaldı iftara
:)ayy canım mantı istedi heecok guzell gorunuyorrrrr
Çok teşekkür ederim canımEllerine saglik her sey harika gorunuyor canim.
Hayirli ramazanlar, yarismada basarilar.
37:)Kaç yaşındasınız o zaman
Teşekkür ederim canımEllerine saglik canim sofran cok guzel gorunuyor. Manti sevmem ama leziz gorunuyor gercekten. Ama o dolmalari offf nasil canim cekti simdi anlatamam.Bayiliyorum zaten kuru patlican dolmasina. Aslinda dolmalarla da katilabilirdin canim. Basarilar
Teşekkür ederim canımVuslat en sevdiğim ikinci yemeği de sen yapmışsın.Birincisi etli yaprak sarmasıydı.Çok oy kullanma hakkımız olsa bari.Herkesin sofrası çok güzel çünkü.Mantıyı tek başına nasıl yapıyorsun?Ben çok sıkılıyorum kapatırken.Hatta geçen gün offf sıkıldım diyip olay yerini terkettim. Bir de o kadar uğraş on dakikada bitsin.Çok büyük haksızlık. Sana maşallah valla. Eine koluna sağlık.Başarılar dilerim canım.
Aksilik olmuş suların kesilmesi.Çok güzel olmuş ki et yemeyen eşin bile yemiş.Adama resmen az ye bize kalmıyor demişsin.Teşekkür ederim canım
Sorma zaten sular kesildi, bir de mantı uzun sürünce iftara ucu ucuna yetiştirdimNormalde kırmızı et yemeyen eşim bile mantı yedi Ben de, "senin yiyeceğini bilsem daha fazla yapardım "dedim O yiyince bize fazla kalmıyor çünkü
Ne yapayım az yesin o daAksilik olmuş suların kesilmesi.Çok güzel olmuş ki et yemeyen eşin bile yemiş.Adama resmen az ye bize kalmıyor demişsin.Yemediği şeyleri ramazanda yap. Nasıl olsa karnı aç ona çok güzel gelir eminim.
Açlık ağrıya bile katlandırıyor demek.Ne yapayım az yesin o daEti sevmediğinden değil, midesine dokunduğu için yemiyor Ağrırsa ağrısın dedi ve yedi Kapuska yapıcam, hiç sevmez Askerde bıkmış kapuskadan
KalsınAçlık ağrıya bile katlandırıyor demek.Kapuskanın yanına ek bir yemek yap bari aç kalmasın adam.
Sen en iyisini bilirsin.KalsınRamazan vesilesiyle fazlalıkları atar belki
Puan kırmak yok evetNiyeymiş ya, çorbayı koymak şart mı yaniPuan kırmak yok
Tahmin ettim canım . Olsun bu hali bile çok güzel vuslatım eline sağlıkTeşekkür ederim canımSofrayı son dakikalarda kurdum canım, resmi çekerken bile ezan okunuyordu, aceleye geldi Hurmayı, içecekleri falan bile sonradan koydum sofraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?