Teşekkür ederim Rabişimaman ALLAHIM eksili dolma manti
ellerine saglik vuslatimbi tabak dolma alirim
yarismada basarilar dilerim
Teşekkür ederim canımOftardan önce bakmamalıydım burayaellerine sağlık vuslat çook muazzam görünüyor,eminim tadıda lezizdi
ya vuslatim hamru yogurmamissin bile öylece tencere atmissin napim yalanmi deyimTeşekkür ederim Rabişim
Yok sana dolma, mantımı beğenmedin sen
ya vuslatim hamru yogurmamissin bile öylece tencere atmissin napim yalanmi deyim
Teşekkürler canımHepsi harika görünüyor ellerine sağlık Vusta abla :)
Teşekkür ederim canım, beğenmene sevindimVuslatcım eline emeğine sağlık.
Şu ara tam da bi mantı aş ermişliğim vardı .
Tarifin sofran çok çok güzel .
Başarılar dilerim canım.
Çok şükür yolunda ablacım :) okul hayatım yoğundu da artık görüşücez inşallah :)Teşekkürler canımUzun süredir görünmüyorsun, her şey yolundadır İnşaAllah
Teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim
Allah kolaylık versin canımÇok şükür yolunda ablacım :) okul hayatım yoğundu da artık görüşücez inşallah :)
Tamam ablacım .Amin :)Allah kolaylık versin canımSevindim canım, açma arayı
Hadi yaAz kalsın beğendiğime pişman olacaktım
Bana da oluyor canım , telden girince
Teşekkür ederimElinize sağlık nefis görünüyor çok severim mantıyı.
Bizim çerkeslerde psıhalıve vardır ona benzemiş sizinkinin şekli, biz kıymalı değil de patates ya da peynirle yaparız.
Bir şey sorabilir miyim, ben bazen hazır mantı alıyorum yufkacı teyzelerden. Kimisi 5 dkda pişiyor hamuru gevşek pek lezzetli olmuyor. Bir arkdaşımın annesi mantı yollamıştı kayseriden (yediğim en güzel mantılardan biriydi), hamuru sıkı, 20 dkdan fazla pişiyor ve makarna gibi büyüyordu çok güzeldi.
Bunun sırrı nedir? Hamurun unu ve yumurtasını fazla katsam benimki de böyle güzel olur mu? Ya da uzun süre mi yoğurmak lazım, kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?