Tatar böreği Erzurum yöresine ait bir tarifAyy canım mantı çekti şimdi saolsun annem hep yapar bizde bide Tatar böreği var bazı yöreler hengel de der hamur bu şekilde haşlanip üstüne yoğurt Kıymalı sos döküluyo
Elinize sağlık masa çok güzel görünüyor başarılar
Teşekkür ederim CimcimemVuslatim emeğine ellerine saglik
yarışmada başarılar guzucum
Teşekkür ederimAyy canım mantı çekti şimdi saolsun annem hep yapar bizde bide Tatar böreği var bazı yöreler hengel de der hamur bu şekilde haşlanip üstüne yoğurt Kıymalı sos döküluyo
Elinize sağlık masa çok güzel görünüyor başarılar
Evet bildiniz valla mantı dan daha kolay daha lezzetli geliyo bana 2 çocukla pek vaktim olmuyo annemden istiycem sanırımTatar böreği Erzurum yöresine ait bir tarifOnda hamur kesilip haşlanıyor üzerine sarımsaklı yoğurt ve kıymalı sos dökülerek servis ediliyor..Ben çok sık yapıyorum
Teşekkür ederim NevoşumVuslat'cım bu nasıl güzel bir sürpriz
Mantı şahane olmuş kimse gelmeden ben başlayayım
Ellerine , emeğine sağlık canımSofran çok güzel olmuş
Yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederimEllerinize saglik harika görünüyor. Yarismada başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım.mantıya bayılırım.başarılar diliyorum.gece gece canım nasıl çekti.çok güzel gözüküyor.
Teşekkürler canımEllerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim :)
Çocukluğum Erzurum'da geçti o yüzden çok iyi biliyorum ve ailece çok severiz..Evet bildiniz valla mantı dan daha kolay daha lezzetli geliyo bana 2 çocukla pek vaktim olmuyo annemden istiycem sanırım
Hengel yediyseniz tatar böreği de yemişsinizdir =)Teşekkür ederim Cimcimem
Teşekkür ederimHengeli biliyorum ama tatar böreğiyle aynı olduğunu bilmiyordum, hiç yemedim tatar böreği:)
Canım seninle aynı duyguları yaşıyoruz..Ben kendimi tutuyorum umarım becerebilirimTeşekkür ederim NevoşumKatılma kararı ani oldu yine Biri bana dur desin, her seferinde dayanamayıp katılıyorum Nevoşum
Teşekkür ederim
Hengel yedim ama ben oktay ustada görmüştüm ilk tatar böreğini, hamur açıp arasına kıyma harcı koyup pişirmişti, yoğurt yoktu. Oktay usta kafasına göre tarif değiştirmişHengel yediyseniz tatar böreği de yemişsinizdir =)
Sanıldığı gibi börek değil yalnız
Tutma sen de Nevoşum, katılCanım seninle aynı duyguları yaşıyoruz..Ben kendimi tutuyorum umarım becerebilirim
Çok iyi yaptın canım,hayırlısı olsun
Yok şimdilik düşünmüyorumTutma sen de Nevoşum, katıl
Sağol canım
Niyeki, yarış yapacaktık seninle yineYok şimdilik düşünmüyorum
O gerçekten tatarlarin böreği olabilirHengel yedim ama ben oktay ustada görmüştüm ilk tatar böreğini, hamur açıp arasına kıyma harcı koyup pişirmişti, yoğurt yoktu. Oktay usta kafasına göre tarif değiştirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?