Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel Tarif Ramazan Sofrası - Mantı - Kebir Yoğurt Sponsorluğunda
- Konu Sahibi -VUSLAT-
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- iftar sofraları mantı mantı nasıl yapılır mantı tarifi
Yöresel Yemekler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Teşekkür ederim Rabişimaman ALLAHIM eksili dolma manti
ellerine saglik vuslatim bi tabak dolma alirim
yarismada basarilar dilerim
Yok sana dolma, mantımı beğenmedin sen
- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Teşekkür ederim canımOftardan önce bakmamalıydım buraya ellerine sağlık vuslat çook muazzam görünüyor,eminim tadıda lezizdi
Çatla sen rabia01 muazzam görünüyormuş bak mantım
- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
ya vuslatim hamru yogurmamissin bile öylece tencere atmissin napim yalanmi deyimTeşekkür ederim Rabişim
Yok sana dolma, mantımı beğenmedin sen
- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
ya vuslatim hamru yogurmamissin bile öylece tencere atmissin napim yalanmi deyim
Yoğrulmamış mı bak iyice bir
- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Teşekkürler canım Uzun süredir görünmüyorsun, her şey yolundadır İnşaAllahHepsi harika görünüyor ellerine sağlık Vusta abla :)
Teşekkür ederim canım, beğenmene sevindimVuslatcım eline emeğine sağlık.
Şu ara tam da bi mantı aş ermişliğim vardı .
Tarifin sofran çok çok güzel .
Başarılar dilerim canım.
Çok şükür yolunda ablacım :) okul hayatım yoğundu da artık görüşücez inşallah :)Teşekkürler canım Uzun süredir görünmüyorsun, her şey yolundadır İnşaAllah
Teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim
- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Allah kolaylık versin canım Sevindim canım, açma arayıÇok şükür yolunda ablacım :) okul hayatım yoğundu da artık görüşücez inşallah :)
Tamam ablacım .Amin :)Allah kolaylık versin canım Sevindim canım, açma arayı
- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Tamam ablacım .Amin :)
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Ausencia canım yanlışlıkla merdane ikonu gelmiş, telefondan yazınca karışıyor bazen
Az kalsın beğendiğime pişman olacaktım
Bana da oluyor canım , telden girince
- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Hadi ya Cevapla butonuna sürüklerken olmuş canımAz kalsın beğendiğime pişman olacaktım
Bana da oluyor canım , telden girince
- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.875
- 548
Elinize sağlık nefis görünüyor çok severim mantıyı.
Bizim çerkeslerde psıhalıve vardır ona benzemiş sizinkinin şekli, biz kıymalı değil de patates ya da peynirle yaparız.
Bir şey sorabilir miyim, ben bazen hazır mantı alıyorum yufkacı teyzelerden. Kimisi 5 dkda pişiyor hamuru gevşek pek lezzetli olmuyor. Bir arkdaşımın annesi mantı yollamıştı kayseriden (yediğim en güzel mantılardan biriydi), hamuru sıkı, 20 dkdan fazla pişiyor ve makarna gibi büyüyordu çok güzeldi.
Bunun sırrı nedir? Hamurun unu ve yumurtasını fazla katsam benimki de böyle güzel olur mu? Ya da uzun süre mi yoğurmak lazım, kafamda deli sorular
Bizim çerkeslerde psıhalıve vardır ona benzemiş sizinkinin şekli, biz kıymalı değil de patates ya da peynirle yaparız.
Bir şey sorabilir miyim, ben bazen hazır mantı alıyorum yufkacı teyzelerden. Kimisi 5 dkda pişiyor hamuru gevşek pek lezzetli olmuyor. Bir arkdaşımın annesi mantı yollamıştı kayseriden (yediğim en güzel mantılardan biriydi), hamuru sıkı, 20 dkdan fazla pişiyor ve makarna gibi büyüyordu çok güzeldi.
Bunun sırrı nedir? Hamurun unu ve yumurtasını fazla katsam benimki de böyle güzel olur mu? Ya da uzun süre mi yoğurmak lazım, kafamda deli sorular
- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Teşekkür ederimElinize sağlık nefis görünüyor çok severim mantıyı.
Canım, ben hamuru sert yapıyorum, o zaman daha güzel dağılmadan dengeli şekilde oluyor kıvamı. Makarna gibi büyümesinin sırrı nedir ben de bilmiyorum aslında ama yaptıklarım pişince 2 kat büyüyor Yumurtası fazla olursa da çok yumurta kokar diye düşünüyorum canım Kayseri mantısı hiç yemedim, merak ediyorum lezzetini:)
Canım bir de hamurun bayağı yoğrulması iyi sonuç verir:)
- 29 Haziran 2016
- 1.449
- 2.476
- 133