Yöresel Tarif Ramazan Sofrası - Mantı - Kebir Yoğurt Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Yarışma masan yüklenmiş,10 sayfa yorum olmuş,ben yeni görüyorum,yaşlandım ,perfomansım düştü herhalde..Ellerine sağlık Vuslat'ım.Mantı olur da sevilmez mi?Susuzluk çekmen kötü olmuş,bidonda su da musluktan harcamanın yerini tutmuyor ,bayağı zor oluyor.Ezan okunurken resim çekmene isyan etmediler mi?Nevoşun sunumu kaldı artık,bakalım o ne yapacak?Yarışmada başarılar dilerim canım.

Vuslat bacım sen ne yaptın ya, daha yeni kıyma alıp gelmiştim. Ablamlar geldi akşama misafirlerimiz var mantı yapacağız , bende yarışmaya katilacaktım, şuan büyük şok yaşıyorum
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş, böyle mantının çorbası yapılıyordu galiba yoğurtlu. Çok güzel olmuş ellerine sağlık

En kotu yerden vurdun beniii mantiyaaa bayilirimmm ben yarismada basarilar dileyim bariiiii gelmisken
Teşekkür ederim canım Kafaya aldığım darbelerden sonra başarı dilekleri iyi geldi

Teşekkür ederim canım Tolin baskın yaptı da Sorma 4 tane 5 lt lik su harcadım Yok, isyan eden olmadı

Teşekkür ederim canım Olsun sen de yap Geçen yarışmada mercimek çorbaları çarpışıyordu ya

Naptin vuslatim yaa O pembe sofraya ,mantiya ,uyuma falan bayildim bayildim Ellerine emegine saglik ,Basarilar diliyorum canim

Vuslatım ellerine sağlık canım ..
Mantıya hayır diyen varmıki
Canım sunuma neden çorbayı koymadın ?
Teşekkür ederim canım Sofrayı son dakikalarda kurdum canım, resmi çekerken bile ezan okunuyordu, aceleye geldi Hurmayı, içecekleri falan bile sonradan koydum sofraya

Vuslatım ellerine sağlık canım ..
Mantıya hayır diyen varmıki
Canım sunuma neden çorbayı koymadın ?
Aynı detayı ben de farkettim ama ezan okunurken çekim yapıyordum deyince yetiştiremediğini anladım,bir de yeni açmış konuyu hevesini kırmayayım dedim.Olsun puan kırarız bizde yemekteyiz yarışmasındakiler gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…