- 2 Aralık 2015
- 31.690
- 105.640
- 598
Çorba kaselerini koymasaydın şart olmazdı ,ama yine de sofran güzel.Niyeymiş ya, çorbayı koymak şart mı yani Puan kırmak yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çorba kaselerini koymasaydın şart olmazdı ,ama yine de sofran güzel.Niyeymiş ya, çorbayı koymak şart mı yani Puan kırmak yok
Önemli olan tarifin ayrıntılı resimleri ve sofra, onu da yaptım zaten Kaselerin boş olması çokta önemli değil benceÇorba kaselerini koymasaydın şart olmazdı ,ama yine de sofran güzel.
Kaç yaşındasınız o zamanTeşekkür ederim:))
Amin, cümlemizinkini Benim en küçük 4 yaşında, diğerleri büyük zaten
Yaptık biz burda iftarı Allah kabul etsin zorladı bugün beniTeşekkür ederim canım Çoğu gitti, azı kaldı iftara
:)ayy canım mantı istedi hee cok guzell gorunuyorrrrr
Çok teşekkür ederim canımEllerine saglik her sey harika gorunuyor canim.
Hayirli ramazanlar, yarismada basarilar.
37:)Kaç yaşındasınız o zaman
Teşekkür ederim canım Aslında benim için de kuru patlıcan dolması mantıdan önce gelir Ama bir kaç kategori önce yapıldığı için mantıyla katılayım dedimEllerine saglik canim sofran cok guzel gorunuyor. Manti sevmem ama leziz gorunuyor gercekten. Ama o dolmalari offf nasil canim cekti simdi anlatamam. Bayiliyorum zaten kuru patlican dolmasina. Aslinda dolmalarla da katilabilirdin canim. Basarilar
Teşekkür ederim canımVuslat en sevdiğim ikinci yemeği de sen yapmışsın.Birincisi etli yaprak sarmasıydı.Çok oy kullanma hakkımız olsa bari.Herkesin sofrası çok güzel çünkü.Mantıyı tek başına nasıl yapıyorsun?Ben çok sıkılıyorum kapatırken.Hatta geçen gün offf sıkıldım diyip olay yerini terkettim. Bir de o kadar uğraş on dakikada bitsin.Çok büyük haksızlık.Sana maşallah valla.Eine koluna sağlık.Başarılar dilerim canım.
Aksilik olmuş suların kesilmesi.Çok güzel olmuş ki et yemeyen eşin bile yemiş.Adama resmen az ye bize kalmıyor demişsin.Yemediği şeyleri ramazanda yap.Nasıl olsa karnı aç ona çok güzel gelir eminim.Teşekkür ederim canım
Sorma zaten sular kesildi, bir de mantı uzun sürünce iftara ucu ucuna yetiştirdim Normalde kırmızı et yemeyen eşim bile mantı yedi Ben de, "senin yiyeceğini bilsem daha fazla yapardım "dedim O yiyince bize fazla kalmıyor çünkü
Ne yapayım az yesin o da Eti sevmediğinden değil, midesine dokunduğu için yemiyor Ağrırsa ağrısın dedi ve yedi Kapuska yapıcam, hiç sevmez Askerde bıkmış kapuskadanAksilik olmuş suların kesilmesi.Çok güzel olmuş ki et yemeyen eşin bile yemiş.Adama resmen az ye bize kalmıyor demişsin.Yemediği şeyleri ramazanda yap.Nasıl olsa karnı aç ona çok güzel gelir eminim.
Açlık ağrıya bile katlandırıyor demek. Kapuskanın yanına ek bir yemek yap bari aç kalmasın adam.Ne yapayım az yesin o da Eti sevmediğinden değil, midesine dokunduğu için yemiyor Ağrırsa ağrısın dedi ve yedi Kapuska yapıcam, hiç sevmez Askerde bıkmış kapuskadan
Kalsın Ramazan vesilesiyle fazlalıkları atar belkiAçlık ağrıya bile katlandırıyor demek. Kapuskanın yanına ek bir yemek yap bari aç kalmasın adam.
Sen en iyisini bilirsin.Kalsın Ramazan vesilesiyle fazlalıkları atar belki
Sen en iyisini bilirsin.
Puan kırmak yok evetNiyeymiş ya, çorbayı koymak şart mı yani Puan kırmak yok
Tahmin ettim canım . Olsun bu hali bile çok güzel vuslatım eline sağlıkTeşekkür ederim canım Sofrayı son dakikalarda kurdum canım, resmi çekerken bile ezan okunuyordu, aceleye geldi Hurmayı, içecekleri falan bile sonradan koydum sofraya