Büyük kızım elini eteğini çekti mutfaktanKızın yapmıyor muBenim oğlum bile çok meraklı Kurabiye,kek birlikte yapıyoruz.Börek yaparken mutlaka hamur ve oklava istiyor
Ben seni uyardımhanı nerde kabul etmısım hıcte oyle bısey yok
Acaba büyüdükçe mutfak ilgisi azalıyor muBüyük kızım elini eteğini çekti mutfaktanEn küçüğüyle ortanca meraklı da, ortalık batıyor el attılar mı En küçüğüne geçen su böreği yaparken hamuru açtırdım, zevkten dört köşe oldu, çok hoşuna gitti
Sen daha dün demedin mi işim yok yarışmaya katılacağımNe zaman geliyor bizim sofra
bu mesajların ıkısıde skandalBen seni uyardımsen olsun söylesin dedin
Amin saolun sizinde var sanırım =)MâşaAllah, Allah bağışlasın
Kim demiş mikser diye, cici, uslu kız Tolin
Tühh ben kaçırmışım o dediğini, neyse artık iş işten geçti
ben size demedimmi yemek yapıp yarısmaya katılmak yasak dıye neden yaptın
goruyosunuzya işte nurlunun sofralarının hepsı aslında benımKim demiş mikser diye, cici, uslu kız Tolin
Tühh ben kaçırmışım o dediğini, neyse artık iş işten geçtiBir sofra da senden görelim
Sorma, ergen oldu, unuttu biziAcaba büyüdükçe mutfak ilgisi azalıyor muBende ne güzel yapıyorlar diyorum
Kirlenmek güzeldirHoşuna gitmez mi çok seviyorlar
Korkma Vuslat'cım içindekileri rahat rahat söyleKim demiş mikser diye, cici, uslu kız Tolin
Tühh ben kaçırmışım o dediğini, neyse artık iş işten geçtiBir sofra da senden görelim
Evet, bende de 4 tane var:)Amin saolun sizinde var sanırım =)
İnşaallah olmaz canımSorma, ergen oldu, unuttu biziDiğerlerinde değişim olmaz umarım
Ihııhh tabigoruyosunuzya işte nurlunun sofralarının hepsı aslında benım
Beni kollayacak mısın, ona göreKorkma Vuslat'cım içindekileri rahat rahat söyle
Tabi canım her zaman arkandayımIhııhh tabi
Beni kollayacak mısın, ona göre
ben yalanmı soyluyorum yaneIhııhh tabi
Beni kollayacak mısın, ona göre
git bidahada gelme siteyeTabi canım her zaman arkandayımAma 5 dk sonra yatmaya giderim ona göre
İnşaAllahİnşaallah olmaz canım
Oy kıyamam inşaallahİnşaAllahKüçük kızım, anne ben bu kadar süt içicem büyücem sen yatıcan, ben yemek yapıcam diyor, her süt içişinde
İyi ben de seninle beraber ortadan kaybolayım o zamanTabi canım her zaman arkandayımAma 5 dk sonra yatmaya giderim ona göre
Estağfirullahben yalanmı soyluyorum yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?