günaydın kızlar..neden kimselerden ses yok.. hani birbirimize yardımcı olacaktık..ben salmaya başladım kendimi galiba..ne güzel hergün kilo verdiğimi görüyordm ama durdu..dün akşam iftarda;
-bir kase çorba
-çok az pide
-3köfte ve patates dilimi
-salata
-kavun ve üzümden atıştırdm
bir saat sonrada bir dilim güllaç:18:
sahurda;
-çorba
-domates,salatalık
-peynir
-üzüm
-yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği yedim..
gerçekten abartmaya başladım..birileri yardım eli uzatsın lütfen..
aynı şey benim içinde geçerli ilk 10gün neredeyse hiç ekmek yemeyen ben ekmeğe sardım bu aralar 4 5 dilim ekmek yiyorum iftar ve sahurdaayrıca benm spor lüksümde yok ne yapacaksammmm bu arada kilon boyun kaç senin
canım kilom 63 çizelgemden de görüldüğü üzere 2 kilo verdim..boyum 1.64..benimde spor lüksüm yok..masabaşı çalışıyorum..eve gidincede oğlumla oynuyorum..hareket olayım bitik durumda..sen galiba kaseyle yiyosun yemeklerini..bendemi denesem acaba sadece kase kullanımını..faydasını gördünmü..ne dersin..
günaydın kızlar..neden kimselerden ses yok.. hani birbirimize yardımcı olacaktık..ben salmaya başladım kendimi galiba..ne güzel hergün kilo verdiğimi görüyordm ama durdu..dün akşam iftarda;
-bir kase çorba
-çok az pide
-3köfte ve patates dilimi
-salata
-kavun ve üzümden atıştırdm
bir saat sonrada bir dilim güllaç:18:
sahurda;
-çorba
-domates,salatalık
-peynir
-üzüm
-yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği yedim..
gerçekten abartmaya başladım..birileri yardım eli uzatsın lütfen..
aynı şey benim içinde geçerli ilk 10gün neredeyse hiç ekmek yemeyen ben ekmeğe sardım bu aralar 4 5 dilim ekmek yiyorum iftar ve sahurdaayrıca benm spor lüksümde yok ne yapacaksammmm bu arada kilon boyun kaç senin
Canim aman dikkat ekmek cok tehlikeli. Okadar ugrasiyoruz egerdikkat etmezsek ramazan ayinda normale gore dahacok kilo aliriz. Gec saatte yiyoruz, yedikten sonra haraket yok metabolizma yavas zaten...emeklerimiz bosa gitmesin kizlar tam gaz saglikli zayiflamaya devam. Spor icinde evde yapabilirsin karin kalca haraketleri. Jillian cok guzel inceltiyor yada plates yapabirsin sadece yarim saat.
Kizlar dun iftardan sahura kadar 1 hurma, ceviz, badem,bir kase kurufasulye, bol salata yogurt, 1 tam bugday ekmegi, sekersiz findik ezmesi, yarim elma ve yarim muz yedim. Sahurda musli vardi ve bol su. Bugunku menu tam belli degil yazarim aksam size.
ama canım benim sorunum eşimden gizli zayıflamaya çalışıyorum.. o kilomdan memnun hele bi diyet yaptığımı öğrensin çıldırıyor günlerce ben bırakana kadar tartışıyor küsüyorşimdi ramazanı bahane edip canım pek yemek istemiyor diyebiliyorum ramazandan sonra ne yapacaksam :44:
ayrıca sporu da yaparsam ondan gizli yapmam lazım nasıl mümkün olacaksaaynı saatte evden çıkıp aynı saatte giriyoruz ben bide kayınvalidemlerle beraber yaşıyorum. tek destekçim sizsiniz bide 6. takımdayım
benceçok gibi gözüküyor ama kuru kalabalık abartı bulmadım( en azından benim öğünlerim kadar) ayrıca müsli ile çok güzel dengelemişsin
bu da benim dünkü menum
taze fasülye 1 porsiyon
2dlm çavdar ekmegi
söğüş
ara incecik bir dilim kek(bugün yarın regl olacagım canım çooook tatlı istiyorrr en azıyla yırtmaya çalışıyorum ne yapayımmm kaç gündür güllaçlar pastalar bugün yine içim rahat az yedim tatlıyı)
sahurda
2dlm çavdar ekmeği
domates salatalık
1 yumurta
kavun (3 4 dilim)
ramazan da kilo vermek değil kilo almamaya çalışıyorum
Canim senin isin epey zormus allah yardimcin olsun. Benim esimde bana zorla yedirir. Kendi yediginden illaki benimde yemem gerekiyormus yoksa bogazindan gecmezmis:))) biz yinede butun zorluklara ragmen zayiflayalim:)) bende birinci takimdayim komsu takim.
Ah yokmu su tatlilar.. Hep gunahimiza giriyorlar.
aslında destek olsa 3 ayda biz istediğmizden dahada çok kilo veririrz
sorma berbat bi haftasonu geçirdim çok çok tatlı yedim pişmanımm yaa off bide regl oldum çenemde açıldı ki nasıl yerim şimdi
sen ne alemdesin tatlım