kizlar maalesef bende artik oruc tutamiycagimmide rahatsizligi geciriyorum dünden beri...her ramazanda basima geliyor bu...bu sefer olmaz diye tutuyorum ama bikac günden fazla tutamadan yine kramplar bulantilar ve sindirim bozukluklari...sabah uyandim ölüyorum sandim...gecmek bilmyior sanki midemde ta$ var sizliyor...ne güzelde zayifliyordum
kizlar maalesef bende artik oruc tutamiycagimmide rahatsizligi geciriyorum dünden beri...her ramazanda basima geliyor bu...bu sefer olmaz diye tutuyorum ama bikac günden fazla tutamadan yine kramplar bulantilar ve sindirim bozukluklari...sabah uyandim ölüyorum sandim...gecmek bilmyior sanki midemde ta$ var sizliyor...ne güzelde zayifliyordum
Kizlar dun teknik bir problemden dolayi yazilan yorumlarin cogu silinmis. Dun yazmis ama yine yazayim. Iftarda kiymali kabak, corba, yogurt vardi ama hepsinden azar azar aldim suyu cok icince insan tikaniyor. Sonrasinda yarim haslanmis misir, yarim seftali yedim. Sahurda bir kase musli yedim bir kacta zeytin.
geçmiş olsun canım ama sağlığın el vermiyorsa yapacak birşey yoksindirim bozukluğu bende de oluyor ama diğer şikayetler ciddi gözüküyor dikkat et kendine
Gecmis olsun arkadasim. Yapacak bisey yok saglik bu baska birseye benzemez. Benim esimde de ayni problem var ve cok kotu basagrisyla beraber oluyor. Oda ilk bir kac gun deniyo sonra birakiyor orucu. Sende yiyerek zayiflarsin artik:)))
geçmiş olsun canım ama sağlığın el vermiyorsa yapacak birşey yoksindirim bozukluğu bende de oluyor ama diğer şikayetler ciddi gözüküyor dikkat et kendine
Gecmis olsun arkadasim. Yapacak bisey yok saglik bu baska birseye benzemez. Benim esimde de ayni problem var ve cok kotu basagrisyla beraber oluyor. Oda ilk bir kac gun deniyo sonra birakiyor orucu. Sende yiyerek zayiflarsin artik:)))
selam kızlar,dün bayağı sizlere bişeyler yazmıştım ama hepsi silimnmiş..anlamadım neden böyle olduğunu..ama özetle şöyle söylemiştim:
sizleri görünce kendimi çok kötü hissediyorum..çünkü ben dayanamayıp çok yemek yiyorm..mesela dün:
-1hurma
-4-5 kaşık kabak yemeği
-1 kase cacık
-3kaşık mantar sote
-1dilim kepek ekmeği
-2dilim karpuz
-1salkım üzüm
sahurda:
-1 yumurta
-3zeytin
-2 kk peynir
-2 dilim kepek ekmeği
-domates,salatalık
-2çatal kayısı reçeli
-1 kupa yeşil çay
-bir kase de böğürtlen:26:
toplamda da 1,5 lt su içebiliyorum
büyük sıkıntım hareketsizlik.masabaşı çalışıyorum.08.30-17.30..eve gelincede 21 aylık oğlumla oyun oynuyorum..iftarda çorba içipte ara vereyim diyemiyorum..çabucak yiyoruz eşimle hemen oğlumuda alıp içeri gidioruz..sıkılıyo bizi beklerken..ben ne yapabilirim kilo vermek için..ha bide kilo çizelgelerini nasıl yaptığınızı anlatabilirmisiniz..
sahurda yediklerin az olmamıs mı?
bence gayet dengeli olmuş menun bende şu musliye bi alışabilsem çok iyi olacak ama yapamıyorumKizlar dun teknik bir problemden dolayi yazilan yorumlarin cogu silinmis. Dun yazmis ama yine yazayim. Iftarda kiymali kabak, corba, yogurt vardi ama hepsinden azar azar aldim suyu cok icince insan tikaniyor. Sonrasinda yarim haslanmis misir, yarim seftali yedim. Sahurda bir kase musli yedim bir kacta zeytin.
saqol tatlim...evt sindirim bozuklugu yeme düzeninin degismesinden...bari tek basina olsaydi:)) ama mide ile berbat oluyor...
bundan önceki ramazanda da olmusdu doktora gittim..ülser olabilir dedi..hortumla bakmak istedi ama narkozun etkisi gectigi icin sedyede uyandim hemde tam bogazima salarken hortumu:)) bidaha da baktirmadim cünki rahatsizligim gecmisdi orucu birakinca...
dün cok kötüydü uyandigimda agzima sanki kan kokusuve tadi sinmisdi. bu böyle olmaz dedim..bana öyle geliyordur diye gecirtirdim...su an biraz daha iyiyim geciyor rahatsizligim ama yinede doktora gidecegim..
canim kilo cizelgesi icin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html linkine bakabilirsin. analdigim kadariyla iftarda mideyi cok zorlamadan yemek gerekiyor. ben su ve hurmadan sonra namaz arasi veriyorum sonra yemeklerden yiyorum ama cok su icmekten yemekler bile bitmiyor. buna ragmen istedigim gibi kilo veremedim hala.
canim kilo cizelgesi icin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html linkine bakabilirsin. analdigim kadariyla iftarda mideyi cok zorlamadan yemek gerekiyor. ben su ve hurmadan sonra namaz arasi veriyorum sonra yemeklerden yiyorum ama cok su icmekten yemekler bile bitmiyor. buna ragmen istedigim gibi kilo veremedim hala.
çok teşekkür ederim canım..benimde çizelgem var artık..bende dün vitaminsiz kalmamak için zorladım kendimi..çok hamurişi seven birisiyim malesef:26: ama ramazanda yememeye dikkat ediyorum yani başladığından beri hiç yemedimçizelgeye ne zaman ölçtüğümüz kiloyu yazmamız gerekiyor..iftardan önce çok az çıkıyo..sabahki kilomu yazdım ben..
Merhaba sapphiree) bende bu konuya dahil olmak istiyorum:)) ramazanda kilo almak cok kolay.. Ramazanda biz insanlar ziyafet sofrwlri hazirliyoruz ama aslinda bir corba yeterli oluyor:) nefsimiz burda oyyylleee bir ac ki masallah tek oturusta bir danayı yeriz ) buna engel olan sizleri gorunce cok sevindim ve bende katilmaya karar verdim )
Bu arada size tesekkur ederim sapphiree senin ssyende cizelgemi de yaptimbu aksmki iftarimi sahuruu yazacagim insallah hepinize sevgiler!!
slm kızlar.. günlerdir sizlere yazıyorum alıntılar yapıyorum ama bir türlü yazılarım topikte görünmüyor nedense sanırım teknik bir sorun var site de:44: bu arada dahiliye bölümüne gittim. testlerim yapıldı sonuç temiz.. en son 82 kg olduğum zaman buna benzer başka birşeyle ilgili test yapılmıştı ve çoğu değerim normal değildi. hani normal olmayan değerler koyu siyah oluyor ya öyleydi. bu defa test sonucuna baktığımda bütün değerlerin normal değerler aralığında olduğunu gördüm ve acaip mutlu oldum. yani 60kiloluk halimle:))
ve içsel bir hastalığımın olmadığını söledi doktor. ben de aldığım yağlardan kür yaptım kendime ve 2 gün oldu saç dökülmem yok denecek kadar az. ama istediğim seviyeye gelmesi için önümde kat etmem gereken uzun bir yol var sanırım.. çünkü saçlarımda yok denecek kadar azalmıştıve Allah nasip ederse ctesi oruca başlıyorum. o günden sonra tekrar sizlerleyim.. ben karman çorman yemek yiyorum ama yine de sikkat etmeye çalışıyorum. aman dikkat edelim kızlar bu ramazan bizim için şans değerlendirelim kurtulalım şu fazlalıklardan..
ayrıca hepinize tekarra teşekkür ederim destekleriniz için.. içime umut serptiniz:)