slm kızlar.. günlerdir sizlere yazıyorum alıntılar yapıyorum ama bir türlü yazılarım topikte görünmüyor nedense sanırım teknik bir sorun var site de:44: bu arada dahiliye bölümüne gittim. testlerim yapıldı sonuç temiz.. en son 82 kg olduğum zaman buna benzer başka birşeyle ilgili test yapılmıştı ve çoğu değerim normal değildi. hani normal olmayan değerler koyu siyah oluyor ya öyleydi. bu defa test sonucuna baktığımda bütün değerlerin normal değerler aralığında olduğunu gördüm ve acaip mutlu oldum. yani 60kiloluk halimle:))
ve içsel bir hastalığımın olmadığını söledi doktor. ben de aldığım yağlardan kür yaptım kendime ve 2 gün oldu saç dökülmem yok denecek kadar az. ama istediğim seviyeye gelmesi için önümde kat etmem gereken uzun bir yol var sanırım.. çünkü saçlarımda yok denecek kadar azalmıştı
ve Allah nasip ederse ctesi oruca başlıyorum. o günden sonra tekrar sizlerleyim.. ben karman çorman yemek yiyorum ama yine de sikkat etmeye çalışıyorum. aman dikkat edelim kızlar bu ramazan bizim için şans değerlendirelim kurtulalım şu fazlalıklardan..
ayrıca hepinize tekarra teşekkür ederim destekleriniz için.. içime umut serptiniz:)