- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
Ne yaptın kız 1 ay içinde soyle de bende yapayım bende 68 kiloyum ilk hedefim 65 sonra 60 sonra 55 ama olmuyorbende 75.4 ile başladım. 1 ay olacak. şu an 70.1. ilk hedefim 69 sonra 64.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptın kız 1 ay içinde soyle de bende yapayım bende 68 kiloyum ilk hedefim 65 sonra 60 sonra 55 ama olmuyorbende 75.4 ile başladım. 1 ay olacak. şu an 70.1. ilk hedefim 69 sonra 64.
Gayet güzel bir menü muş basarilar dilerim bende karabugday diyeti yapmaya karar verdim :)Cilekli Turtam klasik diyet yaptım. kaçamak yapmadım sayılır. yani yaptığım kaçamaklar da mahsumdu. şekersiz nescafe, elma, form bisküvi ya da 1 lokma farklı yemek gibi. genel olarak menüm şöyle
sabah
klasik diyet kahvaltısı
ara
3 tane diyet bisküvi
yarım nescafe
öğlen
birkaç parça karnabahar
1 kepçe yoğurt
ara
1 kupa yeşilçay
form bisküvi
ara
yarım nescafe
akşam
sebzeli omlet
1 bardak ayran
3 litre civarı su
1 saat civarı yürüyüş
1 kupa yeşilçay
Gayet güzel bir menü muş basarilar dilerim bende karabugday diyeti yapmaya karar verdim :)
Zaten sikmiycam yapabildiğim kadar yapıp ondan sonra sadece akşamları yi cem karabugdayi ayran çorbası gibi yapınca harika oluyor üstelik :)tabi sen bilirsin ama o diyetler zor oluyor. hani bir iki gün ancak yapılıyor. en güzeli devamlı olabilecek menüler sağlıklı kalıcı vermen daha iyi olur turta
Kızlar benimde 10 kilo fazlam var ramazandan öne önerebileceğiniz bir şey var mı
Ben araları yediğim zaman zayifliycagma kilo alıyorum yaavalla bu işin özel bir sırrı olduğunu düşünmüyorum. kendine uyan bir diyet. bana en çok klasik diyet uyuyor. 3 ana 3 ara öğün.
Ben araları yediğim zaman zayifliycagma kilo alıyorum yaa
Evet bence genelde yememeyi tercih ediyorum :)o zaman ara yemeyeceksin. zira herkes bünyesini biliyor. karatay tam sana göreymiş