- 22 Mayıs 2012
- 921
- 292
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.941
Daha yeniyse keseyi göremeyebiliyor bazen dr.lar canım kan testine baktırdın mı canım hiç kusura bakma hatırlayamadım da
geçmiş olsun tatlım tkrar ama bende rainbow a katılıyorum cnm başka dr felan gitsen yada hast göruşsen devamlı hastasıysan drumunu izah etsen daha öne almazlarmı cnm acaba randuvunu yada en azından bitkisel desteğe başla bencedeS a kızlar napıyonuz?Rainbow ablacığım başınız sağolsun mekanı Cennet olsun inş.Bende hastaneden geldim doktorla görüşemedim 30 kasıma randevu verdiler.Sen benim bat ı sil abla beklemede yaz canım.Bugun dualara başlıyorum Allah'ın izniyle
mrb cnm inşş hamişsindir bence hemen git kan tahlili yaptır varsa zaten kesin çıkar yoksada bence sende hemen soğan kurune başla tatlımmmtatlım esengül ben ... kan testi yapılmadı .. bana pko taşhişi koydu sadece ultrasonla bakıp bende rahat edemedim pazartesiye başka bi doktora gidiceğim ona baktıracağım ..
tatlım esengül ben ... kan testi yapılmadı .. bana pko taşhişi koydu sadece ultrasonla bakıp bende rahat edemedim pazartesiye başka bi doktora gidiceğim ona baktıracağım ..
Ben oğlumada kolay hamile kalmamıştım o dönem herşeyi araştırıyordum Hayıtıda o dönemde öğrenmiştim kullanıp yarar görmeyen yok gibiydi neredeyse.Ben şifa olduğuna inanıyorum prolaktine topiğe bakıyorum canım.Nettende tarifine bakayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ini-yuksek-olan-hamile-kalmak-isteyenler.html
üsteki forumda hayıt tohumu ve balla prolaktin düşüp hamile kaldığını yazıyor.Kızlar bilginiz varsa bana hayıtı nasıl içicem vs.söylermisiniz şuan 47 en azından başlıyayım dahada yükselmeden RAinbow ablacığım bi bakarmısın?
canım sen kendi başına lütfen kullanma bu ilacı 15 gün hayıtı kullan bir daha test yaptır bakalım ne olacak.2 tane ilaç var birini kullanırken hamilelik olmaması gerekiyor diğeri hamilelik istenince kullanılıyor daha önce doktorum vermişti o ilacımı alsam acaba diğerini kullanınca düşük riskide varmış çünkü
canım yılmak yok tabiki. bu ay olmazsa bi dahaki ay.. tabi eşim gönlümü alırsa :) almazsa valla hiç çalışma yapmam üzgünüm. ya eşimin dedesi rahatsız, biraz hayati bi durum. tamam bende üzülüyorum tabiki ama üzüntüyü eve bu kadar yansıtmanın da bir anlamı yok. beni yanlış anlamayın, ölüm hangi yaşta gelirse gelsin erkendir ama 83 yaşında ve eziyet çekiyor. herkesin hastası var, üzülmeni anlıyorum ama enazından dedenle birşeyler yaşayabilmişsin, ben dedemi hiç görmedim bile hiç bi zaman bi anım olmadı falan dedim. tamam üzülmeni anlıyorum ama bu kadar kendimi harap etmene gerek yok dedim. ilgiyi alakayı kesti benden. yani önceki haliyle şimdiki durumu arasındaki farkı aynı evde yaşadığımızdan en iyi ben anlıyorum. bu laflarım üzerine, şu durumda bile kendine pay çıkarıyosun, ilgi bekliyosun, sende 1 gr vicdan varsa ben ne olayım dedi. bu lafı mı hakettim ben yani. dün değil bi önceki gece söyledi bunu bana. dün akşam da yine bu konu hakkında konuşurken lafımın arkasındayım falan deyince hepten sinirlendim. dün gündüz bana yanaşıyodu falan, ben dediği lafın yanlış olduğunu anladı heralde diye düşünmüştüm ama anlamamış demekki. dün akşam bana diyor ki, sen daha sert mizaclısın, sana birisi bi hata yaptı mı silebiliyorsun(gerçekten öyledir)ama ben daha yufka yürekliyim o yüzden vicdansız dedim falan. ne alaka yani ? hem o konuyla bunun uzaktan yakından ilgisi yok. kıvırıyo yani.. ben sert mizaca sahibim diye vicdansız mı oluyorum yani? bunun gb saçma bi sürü şey, ağladım ağladım şiştim resmen. epey oturduk, ben pc başındayım o tv seyrediyo çay içiyoruz falan ama tek kelime yok aramızda dün gece. saat 1 oldu pc yi kapadım gittim yattım. sabah da beni öpüp gitti. işyerine gidince de msj attı, tek kelime cvp yazmadım. beni uyuyor zannediyo büyük ihtimalle. tek kelime de yazmicam bugün. o vicdansız lafını ona yedirmeden adım atmam. böyle de inadımdır. çünkü gereksiz ve haksız bi söz. aynı evde yaşadığın insana, karına sen o kelimeyi yakıştırabiliyorsan ben daha bişe demiyorum sana. ne hali varsa görsün valla..
Canım benim prolaktinimde 29 çıkmıştı en son ama dr. takılma çok önemli değil demişti sen deneyimlisin bu konuda değer yüksek mi sence
Dostlar saolsun.Aminnben gelebıldım sonunda kızlaarrr..
rainbowcum başınız saolsun..Allahım mekanını cennet eylesın..
missyamancım Allahım bebeğinizi sağlıkla kucaınıza aldırsın inşaallahh..
yehancım , cok takılma , eşin bence bi anlık sinirle soylemıstir , eğer pişman olursa sooledıklerındenaffffeeeetttt
kızlar bu arada sanırım gelecek aya atılıorummm..pembe kart yiorum sanırım yavastan.. rainbowcummm yeni batım 14 aralık..