- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.961
ben gelebıldım sonunda kızlaarrr..
rainbowcum başınız saolsun..Allahım mekanını cennet eylesın..
missyamancım Allahım bebeğinizi sağlıkla kucaınıza aldırsın inşaallahh..
yehancım , cok takılma , eşin bence bi anlık sinirle soylemıstir , eğer pişman olursa sooledıklerındenaffffeeeetttt
kızlar bu arada sanırım gelecek aya atılıorummm..pembe kart yiorum sanırım yavastan.. rainbowcummm yeni batım 14 aralık..
her aktarda var ve fiyatıda oldukça ucuz:)Rainbowcolor paylaşım için teşekkürler ilk defa duydum hayıt tohumu ne faydalı şeymiş :44: aktarlarda var mı?
Arkadaşlar ablamın k.validesi vefat etti şu dakka öğrendim hayat böyle bir şey işte....Bu mesajı okuyan herkesten Allah rızası için ricam ya bir Fatiha ya bir Ayetel Kürside onun adına okumanız.
Canım benim prolaktinimde 29 çıkmıştı en son ama dr. takılma çok önemli değil demişti sen deneyimlisin bu konuda değer yüksek mi sence
canım sen kendi başına lütfen kullanma bu ilacı 15 gün hayıtı kullan bir daha test yaptır bakalım ne olacak.
Dostlar saolsun.Aminn
Canım reglin başlamadan hemen karar vermeyelim hayırlısı bakalım.Yinede yazayımmı yeni reglini
Canım stresle yükselip düşen hormon olduğu için takılma dedi ama benim bildiğim 25 altı olması hamileliği kolaylaştırıyor.
Canım kart yedin mi yoksa hissediyor musun..adet belirtileriyle benziyormuş hamilelik..test yaptın mı?
Korma cnm benim test yaptırdığın günün öncesinde afedersin göğüsucuyla oynama vs :)) ay nasıl anlatayım bilemedim hee..yani o bile etkiler seonucu bir kaç değer çok öenmli deil ..Sağol canım arkadaşımmmmm
Benim dr. önce eşinin problemini çözelim bu çok takılacak bişey değil demişti ama belki bu da etkileyebilir mi diye korktum
Allah kabul etsin Allah razı olsun canım.başınız sagolsun canım..Allah rahmet etsin.duasını da yaptım cnm..yerinde rahat etsin insallahh
Rabbim hayırlısını nasib etsin cnm hepimize.oo canım pazartesıden berı 3 tane yaptımmm benım normalde de boole coook ince süper silik (çorap modeli gibi oldu) gorunuo..kan testınde 1 cıvarı cıkıo o yuzden hıc umıtlenmedım.. sımdı cook yavastan basladı kırmızılar.. hayırlısı.. senın ne zaman baslıo umuda yolculuun ?
oo canım pazartesıden berı 3 tane yaptımmm benım normalde de boole coook ince süper silik (çorap modeli gibi oldu) gorunuo..kan testınde 1 cıvarı cıkıo o yuzden hıc umıtlenmedım.. sımdı cook yavastan basladı kırmızılar.. hayırlısı.. senın ne zaman baslıo umuda yolculuun ?
Rabbim hayırlısını nasib etsin cnm hepimize.
Benim yolculuğum c.tesi başlıyorGün aşırı çalışmaa
Pazartesi randevum var narkozlu olacak sonraki haftada bitecek inşAllah.oda narkozsuz olacak .1 dişim daha var aslında ama onun aciliyeti yok .Onu doğumdan sonrayaHarika!! desene aynı zamanlarda başlıyoruz :))Diş tedavin bittimi ?
Aminnnnnnn gelmez inşşşşşşşşşşhayalperste 30 okuyorum canlarımm.bana da okunuyor ne mutlu bat gelmeden duam biter insalah.ve bat gelmez tabi insallah
Arkadaşlar şu an 4 arkadaşın duası okunuyor eğer siizn içinde sakıncası yoksa bu arkadaşlara bende almak istiyorum c.tesi gecesi okunmak üzere.
Feryalcim evet cnm ezip içmen daha faydalı ama ne kadar süre kullanılmalı yada başlanacak özel günü varmı onuda araştıralım cnm.sen hemen al bugün başla cnm.
Hayra edilen niyet yapılmış kabul edilir Rabbim katında o yüzden ben iyiisimi alayım :)) ama dua sahipleri bilinki c.tesi akşamı okuyabileceğim.