RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ben gelebıldım sonunda kızlaarrr..

rainbowcum başınız saolsun..Allahım mekanını cennet eylesın..

missyamancım Allahım bebeğinizi sağlıkla kucaınıza aldırsın inşaallahh..

yehancım , cok takılma , eşin bence bi anlık sinirle soylemıstir , eğer pişman olursa sooledıklerınden:KK14: affffeeeetttt:KK48:

kızlar bu arada sanırım gelecek aya atılıorummm..pembe kart yiorum sanırım yavastan.. rainbowcummm yeni batım 14 aralık..

Canım kart yedin mi yoksa hissediyor musun..adet belirtileriyle benziyormuş hamilelik..test yaptın mı?

Arkadaşlar ablamın k.validesi vefat etti şu dakka öğrendim hayat böyle bir şey işte...:KK14::KK14:.Bu mesajı okuyan herkesten Allah rızası için ricam ya bir Fatiha ya bir Ayetel Kürside onun adına okumanız.

başınız sagolsun canım..Allah rahmet etsin.duasını da yaptım cnm..yerinde rahat etsin insallahh

Canım benim prolaktinimde 29 çıkmıştı en son ama dr. takılma çok önemli değil demişti sen deneyimlisin bu konuda değer yüksek mi sence

Canım sınır 25 bencede takılma stres yapma ve göğüslerini darbe vs.çok sıkı kıyafetlerden koru meme uclarınında uyarılması artırabilirmiş. :)

canım sen kendi başına lütfen kullanma bu ilacı 15 gün hayıtı kullan bir daha test yaptır bakalım ne olacak.

haklısın ben hayıta başlayayım sonra endokrine gidince baktırırım yine .Araştırmaların için çok sağol abla ben ozaman tohumu alıp ezip demlenenden yapayım hazıra göre daha iyi olur belki

Canım stresle yükselip düşen hormon olduğu için takılma dedi ama benim bildiğim 25 altı olması hamileliği kolaylaştırıyor.

Sağol canım arkadaşımmmmm
Benim dr. önce eşinin problemini çözelim bu çok takılacak bişey değil demişti ama belki bu da etkileyebilir mi diye korktum

Feryalcim evet cnm ezip içmen daha faydalı ama ne kadar süre kullanılmalı yada başlanacak özel günü varmı onuda araştıralım cnm.sen hemen al bugün başla cnm.

Canım kart yedin mi yoksa hissediyor musun..adet belirtileriyle benziyormuş hamilelik..test yaptın mı?

oo canım pazartesıden berı 3 tane yaptımmm benım normalde de boole coook ince süper silik (çorap modeli gibi oldu:KK9: ) gorunuo..kan testınde 1 cıvarı cıkıo o yuzden hıc umıtlenmedım.. sımdı cook yavastan basladı kırmızılar.. hayırlısı.. senın ne zaman baslıo umuda yolculuun ?

Sağol canım arkadaşımmmmm
Benim dr. önce eşinin problemini çözelim bu çok takılacak bişey değil demişti ama belki bu da etkileyebilir mi diye korktum
Korma cnm benim test yaptırdığın günün öncesinde afedersin göğüsucuyla oynama vs :)) ay nasıl anlatayım bilemedim hee..yani o bile etkiler seonucu bir kaç değer çok öenmli deil ..

başınız sagolsun canım..Allah rahmet etsin.duasını da yaptım cnm..yerinde rahat etsin insallahh
Allah kabul etsin Allah razı olsun canım.

oo canım pazartesıden berı 3 tane yaptımmm benım normalde de boole coook ince süper silik (çorap modeli gibi oldu:KK9: ) gorunuo..kan testınde 1 cıvarı cıkıo o yuzden hıc umıtlenmedım.. sımdı cook yavastan basladı kırmızılar.. hayırlısı.. senın ne zaman baslıo umuda yolculuun ?
Rabbim hayırlısını nasib etsin cnm hepimize.
Benim yolculuğum c.tesi başlıyor :KK9::KK9::KK9: Gün aşırı çalışmaa :KK9::KK9:

Süper silik benzetme süpermiş :)))moralini bozmaman çok güzel..Bende seni dinledim başlıyorum artık yolculuğa..hakkımızdan hayırlısı olsun bakalım neler olacak :))şimdi ben tam bilemedim ovü test alsammı yoksa ilk deneme tarih hesaplamayla mı yapsam sen ne dersin?

hayalperste 30 okuyorum canlarımm.bana da okunuyor ne mutlu bat gelmeden duam biter insalah.ve bat gelmez tabi insallah

Harika!! desene aynı zamanlarda başlıyoruz :))Diş tedavin bittimi ?
Pazartesi randevum var narkozlu olacak sonraki haftada bitecek inşAllah.oda narkozsuz olacak .1 dişim daha var aslında ama onun aciliyeti yok .Onu doğumdan sonraya:KK9::KK9:hayale bak :)) inşAllah. dolgulu ama büyük dolgu olduğu için dr. kaplama yapalım dedi.bekleyeceğim onu.Demek aynı zamanlar hadi hayırlısı.Umuda yolculuğumuz başlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK55::KK55::KK55:

hayalperste 30 okuyorum canlarımm.bana da okunuyor ne mutlu bat gelmeden duam biter insalah.ve bat gelmez tabi insallah
Aminnnnnnn gelmez inşşşşşşşşşş

Arkadaşlar şu an 4 arkadaşın duası okunuyor eğer siizn içinde sakıncası yoksa bu arkadaşlara bende almak istiyorum c.tesi gecesi okunmak üzere.

Feryalcim evet cnm ezip içmen daha faydalı ama ne kadar süre kullanılmalı yada başlanacak özel günü varmı onuda araştıralım cnm.sen hemen al bugün başla cnm.

Hayra edilen niyet yapılmış kabul edilir Rabbim katında o yüzden ben iyiisimi alayım :)) ama dua sahipleri bilinki c.tesi akşamı okuyabileceğim.

abla banada 4 arkaşa 30 ar tane yazarmısın sende alıcaksan ayarla rakamları bana söyle olurmu

nartanesiiii(Ayşe)

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:30
oz_lem:33
missyaman:25
yehan:20
cigdemd:20
missyaman:10
8scorpions:30
zehra9090:20
fatmaipek:30
seaside:20
firarperest:20
zerbas:20
RainbowColors:15
feryalnur:30

Toplam:313:21::21::21::21:

fatmaipek

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:50
nartanesiii(ayşe):40
oz_lem:33
missyaman:10
8scorpions:30
yehan:20
seaside:20
firarperest:20
zerbast:20
feryalnur:30
RainbowColors:40

Toplam:313 :21::21::21::21::21::21::21::21: