RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

o kadar eminsin yani abla hamile olduğumdan :)))

Canım İnşAllah yanılmam çok ama çok üzÜlürüm yanılıyorsam fakat eminim evet çünkü.Dedimya ben çok sabırsızım adetime 2/3 gün varken test yapmıştım ve o silik çizgiyi görmüştüm:KK76::KK76:.Seninde bu yüzden hamile olduğunu düşünüyorum Maaşallah BarekAllah:nazar::nazar: İnşAllah yanılmıyorum

gunaydın arkadaşlar guzel bir gun geçiririz inşş rainbow cnm başınız sağolsun dayanamadım okudum ben allah kabul etsin inşşş asbelov cnm çook geçmiş olsun tatlım inşşş bundan sonra senih için herşey guzel olur tatlım kızlar dun çok guzel dualar okumuşsunuz maşallah allah kabul etsin benim bugun 6. gun öğlen abdestimi alırim inşş bende tekrar okumaya başlarım lekem çok çok az kaldı olsun ben yinede ezberden olduğu için birşey olacağını sanmıyorum siz ne duşunuyorsunuz bu konuda

ALLAH kabul etsin neşeciğim.

Okunabileceğini söylüyor hocalar fakat ben çocukluğumdan beri hep öyle bildiğim için Fatiha dışında okumuyorum ama araştırmak lazım.Abdestsiz okunabiliyor fakat regl iken çok emin olamıyorum ben.

gunaydın arkadaşlar guzel bir gun geçiririz inşş rainbow cnm başınız sağolsun dayanamadım okudum ben allah kabul etsin inşşş asbelov cnm çook geçmiş olsun tatlım inşşş bundan sonra senih için herşey guzel olur tatlım kızlar dun çok guzel dualar okumuşsunuz maşallah allah kabul etsin benim bugun 6. gun öğlen abdestimi alırim inşş bende tekrar okumaya başlarım lekem çok çok az kaldı olsun ben yinede ezberden olduğu için birşey olacağını sanmıyorum siz ne duşunuyorsunuz bu konuda

Sağol canımcım çok şükür sağlığımızı etkileyecek bişey değil.....
Güzel haberlerle dolar taşar topiğimiz inşallahhhhh

herkese hayırlııı aksamlar...
uzun bı aradan sonraaa geldımmm cok şükür
agır uyku nöbetlerım bilg basına oturmama engel oluyor demıştımm
demek kı uyku gercekten önemlı bı belırtıymısss
Elhamdülilllah
çokk şükürler olsun kiiiiiiiiiiiiii
HAMİLEYİMMMM
RABBIM herkese benım gıbı aylarca yolunu gözleyenlreee dua edenlere okuyanlara nasip etsin inşAllah..
dua okuyamadım kaç gundur ama fazla fazla okuyup inşAllah acığımı kapatırım
Allah herkesten razı olsunnnn
bu topikteki duanın gucune zaten basından berı ınanmıstımm..
bugun turbeye gıttım bebek ıcın orda dua etmıstım gecen sene
bugun ınanan topikten aklıma ısmı gelenlerede dua ettım..

hayırlı olsun hamileliğiniz..Darısı bizlerin başına inşaAllah :KK16:

canım benim prolaktin sorunum var uzun yıllardır ilacı bırakınca fırlıyor zamanında emar istemişti doktor çektirmiştim ama o ara tedaviyi bıraktım sürekli ilaç içmeyeyim dedim o ara bebekdüşüncem yoktu.şimdiki doktoruma mr sonucunu gösterince hipofizde 6*5 mm adenom var yani iyi huylu tümör hep orda kalıyor, ilaç içmediğin zaman fırlıyor prolaktin, oda yumurtlamayı engelliyor.İlaç sadece artmasını engelliyor yok etmiyor canım.Üzüldüğüm nokta hep bu prolaktin belasını çekicek olmam ama Rabbim beterinden korusun
çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin.. öncelikle şunu belirtmeliyim ki herşeyin başı MORAL bunu unutma.. eğer umutsuzluğa düştüğün zamanlar olursa Yaradana sığınmak en güzel ilaç dualarla..
aşı süper olmuş cnm..benim yaşım biraz geçmişti malesef..bende kahve koliğim cnm amaaa napcammm bilmemmm..kafeinsiz içmek gerkiyomuşşş:KK14:
sağol canım.. evet yaa bence yaş sınırı olmasaymış daha güzel olurdu.. (yaş sınırı kaçtı onuda unuttum gerçi , ileri yaşlar için deneyler ,çalışmalar yapılıyomuş diye duymuştum)..kafeinsiz tadı neye benzerki kahvenin düşünemiyorum bile :KK52::KK50:
kızlar lütfen dualara katılalım
ben de katılmak istiyorum arkadaşım..
NickyaşB.A.TSonuçAyetel Kürsi
esraezgi27 EkimHAMİLE :nazar::KK49::emir_bebek:
alaluna292 KasımHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:Okundu:KK9:
raginda6 KasımHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:Okundu:KK9:
cigdemd2915 KasımHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:Okunuyor
missyaman5 KasımHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:Okundu:KK9:
esenglvedat3 EkimReglini bekliyor:KK43:Okundu:KK9:
kiraztepe3725 EkimReglini bekliyor :KK43:Okundu:KK9:
ALPPIN2410 KasımÇalışmaya devam:KK19: Okundu:KK9:
aybikekayra2611 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
asbelove2912 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
karla383712 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
rimel_842813 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
seaside14 KasımBeklemedeOkundu:KK9:
yehan15 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
firarperest2416 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okunuyor
nartanesiii(Ayşe)2716 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okunuyor
fatmaipek3217 KasımÇalışmaya devam:KK19:
hayalperest422318 KasımÇalışmaya devam:KK19:
8sporcoins3219 KasımÇalışmaya devam:KK19:
aysunayy3020 KasımÇalışmaya devam:KK19:
alminna2521 KasımÇalışmaya devam:KK19:
zehra90902222 KasımÇalışmaya devam:KK19:
oz_lem_2423 KasımÇalışmaya devam:KK19:
beyazlim2826 KasımÇalışmaya devam:KK19:
endozlem27 KasımÇalışmaya devam:KK19:
kadikoy8103128 KasımÇalışmaya devam :KK19:
lex3030 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
leylam1232631 KasımÇalışmaya devam:KK19:
zerbas281 AralıkÇalışmaya devam:KK19:
gamzesena3 AralıkÇalışmaya devam:KK19:
ebal16274 AralıkÇalışmaya devam:KK19:
RainbowColors358 AralıkÇalışmaya devam :KK19:
cikolta259 AralıkÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
Elfida10 AralıkÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
perakedisi10 AralıkÇalışmaya devam:KK19:
rmzeynep2510 AralıkÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
nese773510 AralıkÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
feryalnur2712 AralıkÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
Sevdemm2912 Aralıkçalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
loori18 AralıkÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
:KK19:

not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar sohbete katılmayacaksanız lütfen isminizi ekletmeyin aksi halde silineceksiniz bu arkadaşlarımın motivasyonu için önemli.Anlayışınız için teşekkürler.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.

firarperest

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

alminna:30
asbelove:50
oz_lem:33
fatmaipek:20
rimel84:10
seaside:10
abal16:20
8scorpions:30
zerbas:20

Kalan:90

cigdemd

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

oz_lem:33
nartanesiii:40
alminna:30
asbelove:50
fatmaipek:20
seaside:10
ebal16:20
zerbas:20

Kalan:70

nartanesiiii(Ayşe)

Alminna:30

Toplam:383

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sadece ayetel kürsi okunacaksa sıradaki arkadas kim ise ben 66 almak istiyorum ,inşaAllah yarına teslim ederim bitirpte.

Arkadaşlar ablamın k.validesi vefat etti şu dakka öğrendim hayat böyle bir şey işte...:KK14::KK14:.Bu mesajı okuyan herkesten Allah rızası için ricam ya bir Fatiha ya bir Ayetel Kürside onun adına okumanız.
Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun.. abdest alınca okuyayım bende .. Rabbim ablana ve geride kalanlara uzun ömürler versin..
Evet tatlım ben durmadan büyütüyorum onları canım ilk teşhiste 14taneydi şimdi 18yaptım bakalım aralıkta ultrasonum var bu sefer kaç tane çıkacak:KK1::KK1::KK1:
Çok sağol bitanemmm :KK54::KK54::KK54:
çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin..
Canım yumurtlama zamanların evet ama hemen hamile kalınmazki bitanem.Dah spermler rahme yumurtaya ulaşacak dölleyecek yerleşecek.Aradan 3/4 gün geçmesi lazım yerleşme kanaması için.Müdahale derken afedersin parmakla silmek falansa belliki kılcal damara falan denk geldi kanattınız.Çok çabuk kanar çünkü.

kanamamı gördükten sonra deli gibi moral bozukluğuyla birlikte ağlamıştım şimdiyse okuduklarımdan sonra kendi cahilliğime gülüyorum :):) bu yerleşme kanamasını hep hemen oldu bitti sanıyordum 5yıllık evliyim ama inanki hiç bilgim yok bu konularda .. cvp verdiğin için tşk ederim.:KK16:.hmm evet öyle yapmıştım içine kaçtı kesin diyerek :KK4:

rainbow cnm soğanla ilgili birşey sormuşsun ya cnm ilk kabuğunu al tatlım yeterli çunku dşı kabuğa yakın kabuklar çok faydalıymış ayrıca cnm hazır suda kaynat beş dk da geçirme cnm şifa olsun cnm

kızlar nasılsınız bugün bakalım..

çok güzel dua okumuşsunuz kızlar süper..bende sıradaki üç arkadaşa 20şer tane okurum bugün rainbowscolor...allah dualarımızı kabul eder inş...

cuma günü 171 tane okunursa şayet dualar kabul olur diye biliyorum cuma günleri muhakkak okuyun canlar kendinz için...

hamile haberi yok mu sevinek....

Canım İnşAllah yanılmam çok ama çok üzÜlürüm yanılıyorsam fakat eminim evet çünkü.Dedimya ben çok sabırsızım adetime 2/3 gün varken test yapmıştım ve o silik çizgiyi görmüştüm:KK76::KK76:.Seninde bu yüzden hamile olduğunu düşünüyorum Maaşallah BarekAllah:nazar::nazar: İnşAllah yanılmıyorum

inşallah ablacım.. valla ben kesin adet olucam negatif diye düşünürken senin ve arkadaşlarımın yazdıkları tekrar bi umut oldu bana. acaba olabilir mi dedim.. bakalım bugün gelen giden olacak mı ? ben genelde akşamları oluyorum yada gece yarısı falan.

S a kızlar napıyonuz?Rainbow ablacığım başınız sağolsun mekanı Cennet olsun inş.Bende hastaneden geldim doktorla görüşemedim 30 kasıma randevu verdiler.Sen benim bat ı sil abla beklemede yaz canım.Bugun dualara başlıyorum Allah'ın izniyle :KK1:

hAYATİM SİNAV CANIM TABLOYA EKLENMEK İÇİN GEREKN BİLGİLER YAŞ-BAT

dua içinse lütfen sıradaki hangi arkadaşa kaç tane okumak istediğini ayrıntılı olarak yaz olur mu cnm

S a kızlar napıyonuz?Rainbow ablacığım başınız sağolsun mekanı Cennet olsun inş.Bende hastaneden geldim doktorla görüşemedim 30 kasıma randevu verdiler.Sen benim bat ı sil abla beklemede yaz canım.Bugun dualara başlıyorum Allah'ın izniyle :KK1:

a.s saol cnm amin inş.

Canım bence sen hiçç 30unu bekleme farklı bir dr.dan randevu al hatta telefonla bile bence ilaç ismi tavsiyesi alabilirsin durumun çok ortada çünkü.15 sonra gitmek demek bu ayki çalışmayı kaçırmak demek.Karar senin tabiki ama bence bir doktora danış yada en kötü hayıta başlaaa

içimde hala bi umut var... kızlar bişey sorucam? doktor alttan baktı bana kese felan yok hamile değilsin dedi.. aradan 10 gün kadar geçti.. acaba yeni oluşuyor felan olabilirmi ki

Rainbow canım benide listeye ekle ancak beklemede yaz

yaşım 26 bat 1 aralık

himmm ben hiç okunmamış bir arkadaştan başlayayım ozaman listeden 8sporcoins arkaşıma 66 ile başlıyorum birde kaç tane okumak gerekli?

aman atlamasın, dursun durduğu yerde :)) hamile olsam ohhh ne sömürecem onu varyaaa görecek o gününü :21::21::KK9::21:

Bir gelsin bebişlerimizz de naz yapcaz tabiiiiiiii olmazsa olmazzzz:KK1::KK1::KK1:
Ama şimdi kızgınlıkla söylüyorsun barışınca kıyamazsın tatlımmmmmm kendimden biliyorum accıkkk:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

A.S canım aminnnnn inşallah bebişşin seninledirrrrr
Hayırlısı tatlım bakalım 30kasımı bekleyelim şimdi:KK34:

a.s saol cnm amin inş.

Canım bence sen hiçç 30unu bekleme farklı bir dr.dan randevu al hatta telefonla bile bence ilaç ismi tavsiyesi alabilirsin durumun çok ortada çünkü.15 sonra gitmek demek bu ayki çalışmayı kaçırmak demek.Karar senin tabiki ama bence bir doktora danış yada en kötü hayıta başlaaa

Hayıt nasıl oluyor yaaa:26:

içimde hala bi umut var... kızlar bişey sorucam? doktor alttan baktı bana kese felan yok hamile değilsin dedi.. aradan 10 gün kadar geçti.. acaba yeni oluşuyor felan olabilirmi ki

Daha yeniyse keseyi göremeyebiliyor bazen dr.lar canım kan testine baktırdın mı canım hiç kusura bakma hatırlayamadım da

a.s saol cnm amin inş.

ya canım ilacım belli aslında alsammı içsemmi bilemiyorum ya zaman kaybedicem böyle biliyorum hayıtı bir araştırayım ben en iyisi

X