- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.901
Arkadaşlar ablamın k.validesi vefat etti şu dakka öğrendim hayat böyle bir şey işte....Bu mesajı okuyan herkesten Allah rızası için ricam ya bir Fatiha ya bir Ayetel Kürside onun adına okumanız.
asbelove cim canım benim sendede kist varmış Rabbim şifanı versin inşAllahhh.Çok çok geçmiş olsun bitanem.Çok öpüyorum seniiii
Allah razı olsun arkadaşlar.
Yehancığım canım insan acılıyken hiç istemediği şeyler dökülüveriyor ağzından yarın belki sende birşey kaçırabilirisn.Sinir haliyle olabiliyor bu yeterki.Hakaret afedersiniz küfür olmasın gerisi affedilir diye düşünüyorum ben.İnat etmen küslüğü sürdürmenin hiç bir katkısı olmayacak ilişkinize ama sadece bir ara yolunu bul haksızdın de ama kalpler yumuşayınca ki eşinin yumuşamış bak sabah öpüp gitmiş seni.
Sende mesaj at ona bu alttan almak sineye çekmek değil.Ben 7 yıllık evliyim ve çoğu zaman alttan alan ben oluyorum anneyim eşim ve ailemi korumak zorundayım sırf bu yüzden..Hee kırılmıyormuyum unutamadıklarım yokmu var.Ama sabrediyorumm aile huzurumuz için yapıyorum bunu ve hiç bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum.
Amin inşAllah canımmerhaba kızlar.cnm başınız sağolsun allah mekanını cennet etsin inşallah ...
Evet tatlım ben durmadan büyütüyorum onları canım ilk teşhiste 14taneydi şimdi 18yaptım bakalım aralıkta ultrasonum var bu sefer kaç tane çıkacak
Çok sağol bitanemmm
Arkadaşlar ablamın k.validesi vefat etti şu dakka öğrendim hayat böyle bir şey işte....Bu mesajı okuyan herkesten Allah rızası için ricam ya bir Fatiha ya bir Ayetel Kürside onun adına okumanız.
firarperest
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
alminna:50
asbelove:50
oz_lem:53
fatmaipek:20
rimel84:10
seaside:10
abal16:20
8scorpions:30
zerbas:20
missyaman:25
yehan:20
nartanesiii(ayşe):5
cigdemd:20
missyaman:10
Toplam:343
bereketi taştı maaşallah
günaydın arkadaşlar size bişey sorucam
birazcık açık yazıcam k.bakmayın şimdiden; eşimle dün daha ilişkiye yeni başlamışken eşim erken oldu (anlayın) ve prez. takılı değildi o anda hemen müdahale ettik tabiki.. ancak bu sabah çok hafif bi kanamam oldu :26: 9 kasımda adetim bitmişti. birde gece iltihap için fitil kullanıyorum acaba o mu yaptı yoksa yerleşme kanaması dedikleri şey mi oluyoki??
bebişi çok istiyorum ancak folik asite başlayalı 1 hafta oldu daha..sonra kanımı sulandırmak için bebe aspirini filanda içmedim daha univdeki hastaneye gidicemmm..korkuyorum(((( eğer hamileysem bebeğe bişey olmasından korkuyorum (((((((((((((((( 14:
Canımcım başınız sağolsun Allah sabır versinnn.
Okumayı çok isterim ama reglim ya ezberden okuyabilir miyim acaba:44:
Ayyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun okuyan okumayan herkesten
Duam bitmeyecek ve ben regl olucam diye çok korkuyodum. Hamileliğimi duaya baya bağlamışım sanırım.
Dün kasıklarım ağrıdı baya tamam dedim hastalanıyorum ama olmamış dahaİnşallah da olmaz
Hepinize günaydın diyorum arkadaşlar bu arada rainbow ablam başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
Aminnnnnnnn Allah razı olsun cnm.
İnşAllah regl değilde bebek haberin gelsin bitanem.Ne zamandı reglin ?
Amin inşAllah canım
Canım nasıl farkettiniz peki? Belirti verdi mi.Doktor ne diyor ilaç tedavisi falan olmuyor mu ki.İnşAllah artmazzz bebişin gelsin şifan o olsun inşAllahhhhhhhhhhhhhhh
Canım Fatiha okunabiliyor.Ayetel Kürsiyide zikir niyetiyle okumak caiz densede ben şahsen okumuyorum.
Aminnnnnnnn Allah razı olsun cnm.
İnşAllah regl değilde bebek haberin gelsin bitanem.Ne zamandı reglin ?
Kendim farkettim canım adet olmadan önce göğüslerim şişince 2,5cm çapında kocaman bi tane vardı onu hissettim gittik dr.a korkulacak bişey yok diyor dr.um
stresle alakalıymış canım maalesef
O yüzden kötü huyluya çevirme ihtimaline karşılık 6ayda bir ultrasonla takip ediliyorum.
İnsanlar süt verince gider onlar diyor bakalım inşallah bebişim gelirse göreceğiz onu daaa inşallahhhh
Yehancığım iyisimi sen çık test al hamile haberini ver telde bak gör herşey bayrama dönecek :))
Sağol tatlım fatihayı okurum öyleyse
Neyseki hastalanırım diye ayetel kürsi okumuştum
Yeni arkadaşlara başlayınca dualarını edip iletirim sana
Yehancığım iyisimi sen çık test al hamile haberini ver telde bak gör herşey bayrama dönecek :))
Bak nasılda hissettim bebiş şifa olacak deyyüüüü:)) gelecek annesi cuk cuk emecek her bişey gidecek şifa olacak inşAllahhhhhhhhhhhhh