RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Arkadaşlar ablamın k.validesi vefat etti şu dakka öğrendim hayat böyle bir şey işte....Bu mesajı okuyan herkesten Allah rızası için ricam ya bir Fatiha ya bir Ayetel Kürside onun adına okumanız.

merhaba kızlar.cnm başınız sağolsun allah mekanını cennet etsin inşallah ...

asbelove cim canım benim sendede kist varmış Rabbim şifanı versin inşAllahhh.Çok çok geçmiş olsun bitanem.Çok öpüyorum seniiii

Evet tatlım ben durmadan büyütüyorum onları canım ilk teşhiste 14taneydi şimdi 18yaptım bakalım aralıkta ultrasonum var bu sefer kaç tane çıkacak
Çok sağol bitanemmm

günaydın arkadaşlar size bişey sorucam

birazcık açık yazıcam k.bakmayın şimdiden; eşimle dün daha ilişkiye yeni başlamışken eşim erken oldu (anlayın) ve prez. takılı değildi o anda hemen müdahale ettik tabiki.. ancak bu sabah çok hafif bi kanamam oldu :26: 9 kasımda adetim bitmişti. birde gece iltihap için fitil kullanıyorum acaba o mu yaptı yoksa yerleşme kanaması dedikleri şey mi oluyoki??

bebişi çok istiyorum ancak folik asite başlayalı 1 hafta oldu daha..sonra kanımı sulandırmak için bebe aspirini filanda içmedim daha univdeki hastaneye gidicemmm..korkuyorum (((( eğer hamileysem bebeğe bişey olmasından korkuyorum ((((((((((((((((14:

ablacım bişe kaybetmiyorsun illaki. ama yaptığını anlasın istiyorum. öpüp gitmesi anladığı anlamına gelmiyor ki. akşam aynı konu olsa yine lafımın arkasındayım der o derece yani. dün yanaşıyodu anladı heralde dedim, ne olurdu anlasaydı. akşam hala bağırıp kızıyor. dedesi hasta tamam ama ben hasta etmedim sonuçta. şuan hastayken böyleyse, ALLAH korusun ölse falan benim evi terketmem lazım heralde.. akşamki durumuna göre bakacam duruma. en ufak bi gönül alma olmazsa bende onun anladığı dilden konuşurum ne yapimmm :)

merhaba kızlar.cnm başınız sağolsun allah mekanını cennet etsin inşallah ...
Amin inşAllah canım

Evet tatlım ben durmadan büyütüyorum onları canım ilk teşhiste 14taneydi şimdi 18yaptım bakalım aralıkta ultrasonum var bu sefer kaç tane çıkacak
Çok sağol bitanemmm

Canım nasıl farkettiniz peki? Belirti verdi mi.Doktor ne diyor ilaç tedavisi falan olmuyor mu ki.İnşAllah artmazzz bebişin gelsin şifan o olsun inşAllahhhhhhhhhhhhhhh

Arkadaşlar ablamın k.validesi vefat etti şu dakka öğrendim hayat böyle bir şey işte....Bu mesajı okuyan herkesten Allah rızası için ricam ya bir Fatiha ya bir Ayetel Kürside onun adına okumanız.

Canımcım başınız sağolsun Allah sabır versinnn.
Okumayı çok isterim ama reglim ya ezberden okuyabilir miyim acaba:44:

Ayyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun okuyan okumayan herkesten
Duam bitmeyecek ve ben regl olucam diye çok korkuyodum. Hamileliğimi duaya baya bağlamışım sanırım.
Dün kasıklarım ağrıdı baya tamam dedim hastalanıyorum ama olmamış daha İnşallah da olmaz
Hepinize günaydın diyorum arkadaşlar bu arada rainbow ablam başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.

Canım yumurtlama zamanların evet ama hemen hamile kalınmazki bitanem.Dah spermler rahme yumurtaya ulaşacak dölleyecek yerleşecek.Aradan 3/4 gün geçmesi lazım yerleşme kanaması için.Müdahale derken afedersin parmakla silmek falansa belliki kılcal damara falan denk geldi kanattınız.Çok çabuk kanar çünkü.

Canımcım başınız sağolsun Allah sabır versinnn.
Okumayı çok isterim ama reglim ya ezberden okuyabilir miyim acaba:44:

Canım Fatiha okunabiliyor.Ayetel Kürsiyide zikir niyetiyle okumak caiz densede ben şahsen okumuyorum.

Aminnnnnnnn Allah razı olsun cnm.
İnşAllah regl değilde bebek haberin gelsin bitanem.Ne zamandı reglin ?

İnşallah ablacım bat 16 Kasım dı yani yarın ama korkuyorum ya şimdi erken olur falan diye tetikteyim resmen :26: İnşallah hamileyimdir eşime bu haberi vermeyi çok istiyorum.

Amin inşAllah canım

Canım nasıl farkettiniz peki? Belirti verdi mi.Doktor ne diyor ilaç tedavisi falan olmuyor mu ki.İnşAllah artmazzz bebişin gelsin şifan o olsun inşAllahhhhhhhhhhhhhhh

Kendim farkettim canım adet olmadan önce göğüslerim şişince 2,5cm çapında kocaman bi tane vardı onu hissettim gittik dr.a korkulacak bişey yok diyor dr.um
stresle alakalıymış canım maalesef
O yüzden kötü huyluya çevirme ihtimaline karşılık 6ayda bir ultrasonla takip ediliyorum.
İnsanlar süt verince gider onlar diyor bakalım inşallah bebişim gelirse göreceğiz onu daaa inşallahhhh

İnşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım benimm..Bilsen ki ne çok isitiyorum bunuuu.İnşAllah gelmez regl bebek gelsin.
Ama canım olurda regl gelirse nolur üzme kendini olurmu tatlım.Ama dediğim gibi inş.bebiş gelsin :118::118:

Canım Fatiha okunabiliyor.Ayetel Kürsiyide zikir niyetiyle okumak caiz densede ben şahsen okumuyorum.

Sağol tatlım fatihayı okurum öyleyse
Neyseki hastalanırım diye ayetel kürsi okumuştum
Yeni arkadaşlara başlayınca dualarını edip iletirim sana

Bak nasılda hissettim bebiş şifa olacak deyyüüüü:)) gelecek annesi cuk cuk emecek her bişey gidecek şifa olacak inşAllahhhhhhhhhhhhh

Sağol tatlım fatihayı okurum öyleyse
Neyseki hastalanırım diye ayetel kürsi okumuştum
Yeni arkadaşlara başlayınca dualarını edip iletirim sana

Allah kabul etsin cnm.Vlla çok iyi yaptın bende düşündüm ama reglim biraz erken gelince yattı planlar.Okuyamadığım arkadaşlara çok üzülüyorum ama c.tesi gecesi bomba gibi dönüyorum inşAllahhhhhhhhhhh

Bak nasılda hissettim bebiş şifa olacak deyyüüüü:)) gelecek annesi cuk cuk emecek her bişey gidecek şifa olacak inşAllahhhhhhhhhhhhh

Amin canım aminnnnnnnnn
O gelsin de hayırlısıyla ben şikayetçi değilim iyi huylu olduklarından kardeş kardeş yaşıyoruz biz onlarlaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…